jany Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 predvsem je pretežek:-) sigurno se da kej odrezat... dobiš kawasaki namensko orodje.. DAMI34, Tedybear, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Po moji oceni je pretežek, žal se je pa tudi vizualno precej ponesrečil. Predvsem kazi cevni ducati štel, dimnik in še kaj Oblika se je ponesrečila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Pojdi ga pogledat v živo, boš spremenil mnenje. Pretežak pa zihr ni, je približno isto kot moj SX. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Pojdi ga pogledat v živo, boš spremenil mnenje. Pretežak pa zihr ni, je približno isto kot moj SX. Ma ne more bit vsem študentom lep no Ja sej to sem mislil,pretežak :lol: builder in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Ma ne more bit vsem študentom lep no Ja sej to sem mislil,pretežak :lol: zase se brigi builder in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Sej so lepo obraložili zakaj je okvir tak kot je sicer je meni osebno lep, z okvirjem kot ga ima zx ali sx bi bila zadeva dosti bolj nevozna. A so že kje začeli čipirat zadevo ? predvsem kakšni amerikanci mislim da bodo hitro na 300+ konjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 agregat je posebnost, oblika pa ne pri takem bi morali ponudit nekaj posebnega mene ni prepričal, poglej npr. kako znajo eksotični lahi oblikovati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 5, 2015 Deli Objavljeno April 5, 2015 Če ta oblika ni neki posebnega potem nevem kakšna bi morala bit.meni je posebna, lepa in paše k takemu agregatu. Sicer verjetno motor bi probal realno bi ga z mojim znanjem izkoristu 30%. H2R ima spojlerčke kakršne ma Ducati v motogp drugače, zanimivo ne ? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 Pojdi ga pogledat v živo, boš spremenil mnenje. Pretežak pa zihr ni, je približno isto kot moj SX. oba imata preveč kil .. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 oba imata preveč kil .. js sm mal shujšal jany, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 6, 2015 Deli Objavljeno April 6, 2015 js sm mal shujšal ti ko hujšaš ti pa jezik zateka ..tko da je še hujš.. :lol: Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se