Bmflar Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Danes je prvi april, naš dan Ali vas je že kdo nategnil in kako.... bobi1001, maus in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 mah .. rekli so mi, da se bo plača vzdignla za 100 % .. pa se bo v resnici samo za 50 % ... kera bedna fora :glare: :krneki: bobi1001, MARE 65, Scarlett in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Danes že na vsezgodaj lažejo in pravijo ,da je prvi april neverjamem Bmflar, maus in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 ......moja se ni dala Bmflar, builder in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 1, 2015 Avtor Deli Objavljeno April 1, 2015 Škoda ja, danes bi bilo najbolje ostati v postelji... Če me že hoče kera nabrisat, bom vsaj užival Kmet2, bobi1001 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 Moji sem budilko namesto ob 7.00 naštimal ob 5.00 Ni bla preveč srečna :grrr maxxa, Kmet2, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno April 1, 2015 Deli Objavljeno April 1, 2015 DONS SPLOH NE PIŠEM ,KER MI ITAK NOBEN NE VERJAME........ :grrr builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 Jp nategnilo me je mestno redarstvo Postojna .....in to čist resno builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 Jp nategnilo me je mestno redarstvo Postojna .....in to čist resno Čuj, polovico državnega in občinskega proračuna si zadnje cajte prevzel na svoja pleča. :notworthy: Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 in kakšna je razlika z 2. aprilom .. ne opazim :krneki: builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 in kakšna je razlika z 2. aprilom .. ne opazim :krneki: Nobene, sam plačo so ti znižal za 50%... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 Nobene, sam plačo so ti znižal za 50%... nepaniso k sm full pridn in delaun :krneki: builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 2, 2015 Deli Objavljeno April 2, 2015 in kakšna je razlika z 2. aprilom .. ne opazim :krneki: za 1. aprila sm bil fraj, zdaj pa delam, ne, sm v službi, se pardoniram :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se