MARE 65 Objavljeno včeraj ob 14:30 Objavljeno včeraj ob 14:30 Pravkar, franc pravi: @MARE 65se ti ne zdi, da si malo kontradiktoren? Saj tudi meni (idioti na cesti) kdaj dvignejo pokrov, ampak a se ti zdi, da se splača jeziti? Pomaga tako ali tako ne, hitreje pozabiš lažje je. lp Se strinjam s tabo, sem dopolnil moj post v katerem primeru popizdim.
franc Objavljeno včeraj ob 14:30 Objavljeno včeraj ob 14:30 Pravkar, MARE 65 pravi: No nekaj manjka v postu, zakaj mi dvigne plafon. Plafon mi dvigne ko me tak butelj potem pošlje u PM ali pa pokaže OK, to pojasni "kontradiktornost" . lp
Marko P. Objavljeno včeraj ob 15:55 Objavljeno včeraj ob 15:55 Ne da se mi iskati in brati CPP .... Vem pa, da ko sem v osnovni šoli opravljal izpit za kolo, je to kolo moralo imeti odsevnike, luči, zvonec itd. A zdaj to ni več potrebno? Ti pajkičarji meni delujejo tako, kot da jaz vzamem motor, napravljen za na pisto (slick gume, brez luči....), in grem dirkati po cesti. Pa mi nihče nič ne more... 5
MARE 65 Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami pred 3 urami, Marko P. pravi: Ne da se mi iskati in brati CPP .... Vem pa, da ko sem v osnovni šoli opravljal izpit za kolo, je to kolo moralo imeti odsevnike, luči, zvonec itd. A zdaj to ni več potrebno? Ti pajkičarji meni delujejo tako, kot da jaz vzamem motor, napravljen za na pisto (slick gume, brez luči....), in grem dirkati po cesti. Pa mi nihče nič ne more... No 75% jih tudi ne bi opravilo izpita, ki si ga imel v šoli. Če se prav spomnim je bil največji poudarek na zavijanju, pravočasen pogled nazaj, nakazilo smeri z roko itd.
Shillien Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami 5 minutes ago, MARE 65 said: No 75% jih tudi ne bi opravilo izpita, ki si ga imel v šoli. Če se prav spomnim je bil največji poudarek na zavijanju, pravočasen pogled nazaj, nakazilo smeri z roko itd. Pa vožnja po pravilnih površinah. Torej po kolesarski stezu, kjer ni pa ob robu cestišča. 99% teh debilov pa vozi po cesti ob kolesarski, po možnosti še dva v štric 1
Supertech Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Lani se je meni zgodilo na cesti dolomitskega odreda (vič) gruča njih 10-12 CEL pas zaseden njih boli klinac, jaz prehitet ne morem in se peljemo 30kmh tko like cel kilometer že. a za mano kolona avtomobilov, odprem šipo jim rečem dejte se postavt ob desni rob, pa začnejo fakiče kazat... OK, prva šansa prehitim, zmanjšam na štandgas brzino 20kmh, jih gledam v špeglu in en vzame bidon poln in mi ga fukne z vso silo v avto,da je počl na fertik in še frajer,,marter ti jebem,, zakriči...Kok se mi je snel, sam na žlajf, skoču ven, da vidiš kako so bezat začel a sem ujel tega modela... Bom poklical policijo, sam polna na brado, da mu je počla kost čeljustna...Zdej boš pa tih mesece,ker en kup tednov ne smeš pisnt ko se celi, pa jedu boš po slamci z unimi špriklami navezanimi na tvoj smrdljiv gobec, pa premisl za naprej kako se obnaša na cesti, pa prjav me pa ti bom še dam pršu...Itak ni blo nič in upam,da je blo vzgojno. 1 1
Shillien Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami 45 minutes ago, Supertech said: Lani se je meni zgodilo na cesti dolomitskega odreda (vič) gruča njih 10-12 CEL pas zaseden njih boli klinac, jaz prehitet ne morem in se peljemo 30kmh tko like cel kilometer že. a za mano kolona avtomobilov, odprem šipo jim rečem dejte se postavt ob desni rob, pa začnejo fakiče kazat... OK, prva šansa prehitim, zmanjšam na štandgas brzino 20kmh, jih gledam v špeglu in en vzame bidon poln in mi ga fukne z vso silo v avto,da je počl na fertik in še frajer,,marter ti jebem,, zakriči...Kok se mi je snel, sam na žlajf, skoču ven, da vidiš kako so bezat začel a sem ujel tega modela... Bom poklical policijo, sam polna na brado, da mu je počla kost čeljustna...Zdej boš pa tih mesece,ker en kup tednov ne smeš pisnt ko se celi, pa jedu boš po slamci z unimi špriklami navezanimi na tvoj smrdljiv gobec, pa premisl za naprej kako se obnaša na cesti, pa prjav me pa ti bom še dam pršu...Itak ni blo nič in upam,da je blo vzgojno. Upam da to ni pravljica 👍 1
franc Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami No še precej slabše je kot sem mislil. Za vse tiste, ki se tako radi sklicujete na CPP, bi bilo dobro, da jih kdaj tudi preberete (vse, ne samo tisto kar vam trenutno odgovarja) . Če potem malo vklopite razum bo veliko bolje. Po CPP morate kolesarje prehitevati na najmanj 1,5 m bočne razdalje. Kolesar, če vozi ob robu, je še vedno 0,5 m od roba, širok je najmanj 0,5 m, torej je, glede na širino voznega pasu nemogoče, da ga prehitite brez da zapeljete na nasprotni vozni pas . Potem pa je čisto vseeno ali je en ali dva vzporedno ali skupina (je pa to v nasprotju s CPP) . Tako, kot si nekateri predstavljate prehitevanje kolesarjev, je kaznivo. lp 1
smasher Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Res je, samo kolesarji se ne zavedajo da je po nekaterih lokalnih cestah nemogoče izvesti tako prehitevanje, zato so sedaj na obali začeli dajat na določene ceste tak okrogel znak, ki ima rdečo obrobo in črno kolo na beli podlagi. Ampak kolesarji še vedno vozijo tam mimo. 1
Supertech Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami 10 hours ago, Shillien said: Upam da to ni pravljica 👍 e jebiga ni sem opisal dogodek, ker ko sem napisal,da so gamat se sliši kot bi bil apriori proti kolesarjem,kar pa nisem, ker sem tudi sam zelo veliko na kolesu, vozim tudi dh z fullyem mtb... 1
Shillien Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami 26 minutes ago, franc said: No še precej slabše je kot sem mislil. Za vse tiste, ki se tako radi sklicujete na CPP, bi bilo dobro, da jih kdaj tudi preberete (vse, ne samo tisto kar vam trenutno odgovarja) . Če potem malo vklopite razum bo veliko bolje. Po CPP morate kolesarje prehitevati na najmanj 1,5 m bočne razdalje. Kolesar, če vozi ob robu, je še vedno 0,5 m od roba, širok je najmanj 0,5 m, torej je, glede na širino voznega pasu nemogoče, da ga prehitite brez da zapeljete na nasprotni vozni pas . Potem pa je čisto vseeno ali je en ali dva vzporedno ali skupina (je pa to v nasprotju s CPP) . Tako, kot si nekateri predstavljate prehitevanje kolesarjev, je kaznivo. lp Razlika je tudi a morem z celim avtom ali kombijem na nasprotni pas al grem samo 1m. Razlika je tudi da z motorjem sploh nerabim na nasprotni pas. In pa ce bi vozili po kolesarski ne pa po cesti ob kolesarski vas sploh nebi blo treba prehitevat, bi blo varnejse za vse 4 minutes ago, Supertech said: e jebiga ni sem opisal dogodek, ker ko sem napisal,da so gamat se sliši kot bi bil apriori proti kolesarjem,kar pa nisem, ker sem tudi sam zelo veliko na kolesu, vozim tudi dh z fullyem mtb... Tudi jaz nisem proti njim, sam veliko vozim (enduro bike), in lahko trdim da je bolše in varnejše po kolesarski če je ni pa po stranski cesti, ne pa kot ti debili po najbol prometnih cestah ob kolesarski 1
franc Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami V idealnem svetu bi vsi imeli kolikor rabijo in delali kolikor zmorejo... V realnem je pa... lp
Supertech Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami 3 minutes ago, Shillien said: Razlika je tudi a morem z celim avtom ali kombijem na nasprotni pas al grem samo 1m. Razlika je tudi da z motorjem sploh nerabim na nasprotni pas. In pa ce bi vozili po kolesarski ne pa po cesti ob kolesarski vas sploh nebi blo treba prehitevat, bi blo varnejse za vse Tudi jaz nisem proti njim, sam veliko vozim (enduro bike), in lahko trdim da je bolše in varnejše po kolesarski če je ni pa po stranski cesti, ne pa kot ti debili po najbol prometnih cestah ob kolesarski Jaz če ni stranske pa,da moram po glavni cesti, se vozim po beli črti ob robu ,če te črte ni sem tudi samo 10cm od roba asfalta in si sploh ne jemljem dovoljene širine od roba cestišča, zakaj, da ne oviram ostalih, da ne ogrožam sebe,da me kdo med ličenjem ne opazi in me zbije ali ko med voznjo gleda shortse in me... Pri teh golobih pa nobeno pravilo ne obstaja, kaj šele odgovornost in obzirnost do drugih, so kot na na narcisi brez samokritike... 1
Shillien Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami 20 minutes ago, Supertech said: Jaz če ni stranske pa,da moram po glavni cesti, se vozim po beli črti ob robu ,če te črte ni sem tudi samo 10cm od roba asfalta in si sploh ne jemljem dovoljene širine od roba cestišča, zakaj, da ne oviram ostalih, da ne ogrožam sebe,da me kdo med ličenjem ne opazi in me zbije ali ko med voznjo gleda shortse in me... Pri teh golobih pa nobeno pravilo ne obstaja, kaj šele odgovornost in obzirnost do drugih, so kot na na narcisi brez samokritike... Enko, pa povedano po resnici, to da ni kolesarske ali stranske ceste se ne zgodi nikoli, kvečemu kak krajši par 100m odsek, drugače pač ne grem v tisto smer. Če imam v eno smer 50km kolesarske in v drugo 70 nevem zakaj bi moral glih v 3 smer kjer je ni. 16 minutes ago, franc said: In potem svizec zavije... Niti ne. Eni dejsnsko uporabimo glavo in tudi če bi bil ego tak kot je pri vas ki vozite po cesti ob kolesarski, vseeno nočem da me povozijo, niti ni udobno vozit tako da morajo nonstop mimo tebe 1
Marko P. Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred eno uro, franc pravi: No še precej slabše je kot sem mislil. Za vse tiste, ki se tako radi sklicujete na CPP, bi bilo dobro, da jih kdaj tudi preberete (vse, ne samo tisto kar vam trenutno odgovarja) . Če potem malo vklopite razum bo veliko bolje. Po CPP morate kolesarje prehitevati na najmanj 1,5 m bočne razdalje. Kolesar, če vozi ob robu, je še vedno 0,5 m od roba, širok je najmanj 0,5 m, torej je, glede na širino voznega pasu nemogoče, da ga prehitite brez da zapeljete na nasprotni vozni pas . Potem pa je čisto vseeno ali je en ali dva vzporedno ali skupina (je pa to v nasprotju s CPP) . Tako, kot si nekateri predstavljate prehitevanje kolesarjev, je kaznivo. lp Če se jaz zadaj pripeljem z motorjem, ni popolnoma nič nemogoče prehiteti kolesarja, brez, da zapeljem na nasprotni vozni pas. Če sta dva vzporedno, je pa nemogoče. Toliko o sklicevanju na CPP in vklopljenem zdravem razumu! 3
RobiRoberto Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) V "Idrijski Zali" me je pred leti avtobus prehiteval tako blizu, da mi je odlomil levo ogledalo na belanci, v centru Idrije je mlajša voznica nasproti vozečeg avtomobila nenadom zavila levo, tako da sem moral zavirati v trentku in močno, ter zaradi tega padel , ter zopet odlomil levo vzratno ogledalo na belanci, katerega mi ji sicer plačala, toda mojega strahu ni bilo mogoče plačati. Tudi mene včasih dohiti in prrehiti skupina, ponavadi mlajših kolesarjev, katero slišim precej prej, kakor jih zagledam. PIKA !!! Popravljeno pred 8 urami. Popravil RobiRoberto
Shillien Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami 2 minutes ago, RobiRoberto said: V "Idrijski Zali" me je pred leti avtobus prehiteval tako blizu, da mi je odlomil levo ogledalo na belanci, v centru Idrije je mlajša voznica nasproti vozečeg avtomobila nenadom zavila levo, tako da sem moral zavirati u trentku močno, in zaradi tega padel, ter zopet odlomil levo vzratno ogledalo na belanci, katerega mi ji sicer plačala, toda mojega strahu ni bilo mogoče plačati. Tudi mene včasih dohiti in prrehiti skupina, ponavadi mlajših kolesarjev, katero slišim precej prej, kakor jih zagledam. PIKA !!! In kaj od tega bi se ti zgodilo če bi vozil po kolesarski, ali pa stranski cesti? 1
Supertech Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) a po avto cesti si že probal Popravljeno pred 8 urami. Popravil Supertech
RobiRoberto Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami HVALA za predlog. Poizkusil bom po "nasprotnem pasu". 1 1
Supertech Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami 20 minutes ago, RobiRoberto said: HVALA za predlog. Poizkusil bom po "nasprotnem pasu". samo glej,da bo prehitevalni 1
franc Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 44 minutami, RobiRoberto pravi: V "Idrijski Zali" me je pred leti avtobus prehiteval tako blizu, da mi je odlomil levo ogledalo na belanci, Ej pametnjakoviči in moralisti. Kretenu v avtobusu bi morali vzeti vozniško in za vse večne čase prepovedati vožnjo, ne pa da se išče neke izgovore. “Ne prepiraj se z bedakom. Spravil te bo na svojo raven in te potem potolkel z izkušnjami,” lp 1
Shillien Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami 32 minutes ago, franc said: Ej pametnjakoviči in moralisti. Kretenu v avtobusu bi morali vzeti vozniško in za vse večne čase prepovedati vožnjo, ne pa da se išče neke izgovore. “Ne prepiraj se z bedakom. Spravil te bo na svojo raven in te potem potolkel z izkušnjami,” lp Kaj pa vam ko gonite ob kolesarski? To pa ni problem kaj ne? Pa nima veze kakšna kolona je zadaj, ker vi ste pač nekaj posebnega in lahko vse, pa naj drzgi pazimo na vas.
smasher Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Jaz bi še nekaj dodal, da tako kot za voznike SUVov, in nemških makin, vsi vemo da jim je uporaba žmigavcec in sposobnost parkiranja v parkirno mesto španska vas, tako je s kolesarji po cesti, tistih 80%, ki se obnašajo kulturno jih jitak noben ne vidi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se