Shillien Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami 7 minutes ago, smasher said: Jaz bi še nekaj dodal, da tako kot za voznike SUVov, in nemških makin, vsi vemo da jim je uporaba žmigavcec in sposobnost parkiranja v parkirno mesto španska vas, tako je s kolesarji po cesti, tistih 80%, ki se obnašajo kulturno jih jitak noben ne vidi. Bodimo realni, tisti ki vozijo specialke, niti prebližno niso 80% kulturni, ampak jih je več kot 80% takšnih ki niso. In ja, med kulturo štejem to da delajo zastoje z vožnjo po cesti 1m stran od kolesarske steze. 1
smasher Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami pred 12 minutami, Shillien pravi: Bodimo realni, tisti ki vozijo specialke, niti prebližno niso 80% kulturni, ampak jih je več kot 80% takšnih ki niso. In ja, med kulturo štejem to da delajo zastoje z vožnjo po cesti 1m stran od kolesarske steze. Ma najbolj so vidni, tudi jaz sem zadnja leta opustil polno vzmeteno kolo, in šel na poceni "specialko". Pa vidin da je vse več takih z gravel ali skoraj gravel kolesi. Ta "zajebani specjalkarji", so pač posebna sorta. Neglede na vse, pa priznam da sem tudi s ponijem kdaj vozil ob kolesarski, še posebaj če je precej uvozou iz dvorišč. Sej tudi pri motorjih, avtomobilisti vidijo samo tiste ki norijo in ko grejo mimo kolone poleti. Ostalih motoristov ne vidijo niti takrat ko jim odvzamejo prednost. 1 2
MARE 65 Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami pred 7 urami, franc pravi: In potem svizec zavije... Ne svizec...in potem kolesar zavije nenadoma levo brez nakazila spremembe smeri... ...in rata celo sranje na motosvet forumu... 1
MARE 65 Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami pred 6 urami, RobiRoberto pravi: HVALA za predlog. Poizkusil bom po "nasprotnem pasu". Robi to naredi, ko boš zmatran...maš pol zastonj (če se boš lepo obnašal do oblasti) prevoz do doma
GeeSXer Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami Pajkičarji s specialkami ne smejo vozit po kolesarski, saj je tam omejena hitrotz na 25 km/h. Če jim ne morem prehiteti jih pač živciram s počasno vožnjo za njimi, vklopim vse štiri smernike in občasno potrobim. Po kakšnih dveh, treh kilometrih se znajo spraviti v kolono.
Supertech Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami ni več omejitve na kolesarski ze nekaj let fyi
Shillien Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami 40 minutes ago, GeeSXer said: Pajkičarji s specialkami ne smejo vozit po kolesarski, saj je tam omejena hitrotz na 25 km/h. Če jim ne morem prehiteti jih pač živciram s počasno vožnjo za njimi, vklopim vse štiri smernike in občasno potrobim. Po kakšnih dveh, treh kilometrih se znajo spraviti v kolono. To ni res. Omejitev na kolesarski je enaka omejitvi kjer kolesarska poteka (torej 50 v naselju, 90 izven), razen če je to drugače določeno z tablo, kar pa vsaj pri nas ni nikjer.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se