DAMI34 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami Ko jaz, pripeljem čez nepregledni ovinek z avtomobilom s hitrostjo recimo 10km manj, kot je predpisana je prekleto velika razlika a imam: enega kolesarja, ki gre meter od roba, ali imam dva motovilca vštric. VEEELIKA In s tem ogroža marsikaj okrog sebe in sebe. Normalno pa da, so/smo budale povsod, sam verjetno je nesmiselno, če bi sedaj začel razglabljat o norcih na ac, pa mulcih na rolkah.
franc Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Ko jaz, pripeljem čez nepregledni ovinek z avtomobilom s hitrostjo recimo 10km manj, kot je predpisana Glede na predpisane hitrosti v Sloveniji, z lahkoto ustaviš. lp
DAMI34 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami pred 8 minutami, franc pravi: Glede na predpisane hitrosti v Sloveniji, z lahkoto ustaviš. lp hahaha 1
Najots Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami Zima je bila dolga. Skrajni čas, da otopli in posije sonce. 1
smasher Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Pedrlagam da se vsi oblečemo v pajkice in gremo še mi delat gužvo na cesto... Mogoče če grem mal več na bicikl se pol nebo več skrčla moto oprema.. 🤣 🤣 🤣 3
GeeSXer Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami Nikakor je nisem mogel prehiteti. Šele, ko se je moja začela dret skozi okno, se je umaknila . 3
MARE 65 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 5 urami, Najots pravi: Zima je bila dolga. Skrajni čas, da otopli in posije sonce. A ne, pa da jih bo še več ...komentarjev v tej temi pa manj, samo še dan se podaljša pa smo...na cesti..................................................................................bomo "pogačarčke" ganjal v živo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se