nazo13 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Si bil ze v dvomih pa si sel googlat? Niti najmanj ne. To mi je dodatni kruh. Samo moja beseda proti tvoji ni enako kot če prilepim link do uradne strani. Lahko bi ti dodal tudi link do lektorskega foruma. Pa sem vaju nekaj naučil. Pa jutri dalje. thumper in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 kva mene tle po zobeh vlačte MZ a se teb mau jebe ? dej si že najt babo, pismo.... A spet je MZ kriv? pa nazo13 te je prvi omenil... vidiš nazo, o tej "drugi" zgodbi sem ti govoril... Ps. Na podlagi česa sklepaš, da je nimam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 A spet je MZ kriv? pa nazo13 te je prvi omenil... vidiš nazo, o tej "drugi" zgodbi sem ti govoril... Ps. Na podlagi česa sklepaš, da je nimam? ti, a so tebe preden so te nardil vprašal, ej a smo mi sklepčni, a tega mZja ven fuknemo al ga še mau pustimo not? al je to od tvojga dela, k vsazga na šalterju vprašaš, ej a bi vi še kak puf al pa kak varčevanje mogoče? ps pozdrav jo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 ti, a so tebe preden so te nardil vprašal, ej a smo mi sklepčni, a tega mZja ven fuknemo al ga še mau pustimo not? al je to od tvojga dela, k vsazga na šalterju vprašaš, ej a bi vi še kak puf al pa kak varčevanje mogoče? ps pozdrav jo! A to iz lastnih izkušenj govoriš al kaj? Tvoj pozdrav je zadnja stvar, ki si jo želi... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 10, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2015 (popravljeno) Proqlete qrbe, čist ste mi temo zjahal! :jezen Popravljeno Junij 10, 2015. Popravil I30 thumper, DAMI34, motozajebant in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Vam povem pridtev k nam v MTS temo ..... DAMI34, motozajebant, krucymucy in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Niti najmanj ne. To mi je dodatni kruh. Samo moja beseda proti tvoji ni enako kot če prilepim link do uradne strani. Lahko bi ti dodal tudi link do lektorskega foruma. Pa sem vaju nekaj naučil. Pa jutri dalje. ej ej, ne tako Nazo, tudi jaz sem tebe nekaj naučil Proqlete qrbe, čist ste mi temo zjahal! :jezen nekdo mora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/5577db2d058f0/predrzni-kolesarji-zavzeli-celo-cesto Da se vrnemo k temi.. Kmet2, SLVR in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Niti najmanj ne. To mi je dodatni kruh. Samo moja beseda proti tvoji ni enako kot če prilepim link do uradne strani. Lahko bi ti dodal tudi link do lektorskega foruma. Pa sem vaju nekaj naučil. Pa jutri dalje. Cekiral sem te Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/5577db2d058f0/predrzni-kolesarji-zavzeli-celo-cesto Da se vrnemo k temi.. objestneži :!!! Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Junij 10, 2015 Deli Objavljeno Junij 10, 2015 Karma is a bitch http://www.carthrottle.com/post/watch-a-stupid-cyclist-cut-up-traffic-then-get-served-with-instant-karma/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 A spet je MZ kriv? pa nazo13 te je prvi omenil... vidiš nazo, o tej "drugi" zgodbi sem ti govoril... Ps. Na podlagi česa sklepaš, da je nimam? Zgleda, da te ima rada. Sem lahko vajina poročna priča? Proqlete qrbe, čist ste mi temo zjahal! :jezen Zakaj pa ne paziš nanjo. Veš da smo hujši kot biciklisti. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Zgleda, da te ima rada. Sem lahko vajina poročna priča? Zakaj pa ne paziš nanjo. Veš da smo hujši kot biciklisti. jutro tudi tebi Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 jutro tudi tebi I tebi sine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Komaj čakam po sredi ceste z biciklom smetit. I30 vabljen. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Junij 12, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Komaj čakam po sredi ceste z biciklom smetit. I30 vabljen. :grim Ja bravo, to pišeš skor ob polnoči! Kje s biu pa okol 3h popovdan, ko sem se mim vas pelou pa pol prot babnem polju na crovaško? Kokr me je namočil, bi tiz veselem eno antikolesarsko ušpiču. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno Junij 17, 2015 Deli Objavljeno Junij 17, 2015 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Če jih motosvetovci ne morejo zaustavit, jih pa dež zagvišen dobro zdesetka. Bmflar in I30 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Če jih motosvetovci ne morejo zaustavit, jih pa dež zagvišen dobro zdesetka. Enako motoriste ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 http://www.delo.si/sport/ofsajd/kolesarje-skya-med-treningom-zaustavila-policija.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 http://www.delo.si/sport/ofsajd/kolesarje-skya-med-treningom-zaustavila-policija.html edino pravilno, še une bicikle bi jim uzel al pa vsaj feltne pokrivil I30, TakeALookAround in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Enako motoriste ... Samo pussye. Ta pravi se vozijo tudi po toči. http://www.delo.si/sport/ofsajd/kolesarje-skya-med-treningom-zaustavila-policija.html Kaznovat policaja, ker ni ukrepal po zakonu in jim napisal kazni. Me zanima kako bi gledali Rossija, ki bi se izgovarjal zaradi prekoračitve hitrosti, da je le malo treniral med potjo na Grobnik. TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Hola, no, ta pripetljaj med drugim pove, da če si npr motorist in si prijavljen za nastop na dirki (ali prvenstvu), lahko mirno voziš po cestah in naseljih poljubno hitro, z odprtim dimnikom, brez luči itd in vsi se ti morajo umikat ker ti pač treniraš in je potem vse OK, zakoni ne veljajo zate... :notworthy: I30, nazo13, lajbn in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Junij 19, 2015 Deli Objavljeno Junij 19, 2015 Hola, no, ta pripetljaj med drugim pove, da če si npr motorist in si prijavljen za nastop na dirki (ali prvenstvu), lahko mirno voziš po cestah in naseljih poljubno hitro, z odprtim dimnikom, brez luči itd in vsi se ti morajo umikat ker ti pač treniraš in je potem vse OK, zakoni ne veljajo zate... :notworthy: In ti nevednež si se skozi omejitev in zakonov držal. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Junij 22, 2015 Deli Objavljeno Junij 22, 2015 če so maratoni je treba pazit, se vozjo takole p.s. včasih sem se sam vozil maratone in zdaj vidim kako je z drugega stališča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se