J.a.m.e.s Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 pred 50 minutami, maus pravi: tale mi gre pa na en drug organ ... a ti je jasn Preverznež star. ? Ti lahk glih za njeno bakico gledaš. Endlich, thumper, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 pred 1 minuto, J.a.m.e.s pravi: Preverznež star. ? Ti lahk glih za njeno bakico gledaš. če mi gre na žiuce, to še ne pomen, da sem pervi DAMI34, Mavti in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 pred 14 minutami, maus pravi: če mi gre na žiuce, to še ne pomen, da sem pervi stari jaz zate navijam. 1. bejba ma prehude spojlerje 2. pritisk zraka ob močnem "gonjenju" jo tišči dol, zgublja brzino 3. spojlerji ne delujejo niti silicon hard, ampak nature flow, in pol maš zibanje gor dol 4. zibanje gor dol, ne deluje sinhorono, ampak sinkopira, dejstvo je da vzmetena masa zamuja pri gibanju nog na pedalki , ter povzroča izgubo časa in slabša pospeške pri "gonjenju" 5. zgrešen model lahko pripeljete v našo delavnico, kjer se bomo lastnoročno posvetili utrditvi spojlerskih mest in z dodatnim gnetenjem poskrbeli za učvrstitev labilnih con 6. modelu na sliki bomo še sfrizirali pogon, dodatno podmazali izpušno cev in poskrbeli da bo nasmeh naraven, ne pa fejk thumper in IF7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 (popravljeno) pred 15 minutami, maus pravi: če mi gre na žiuce, to še ne pomen, da sem pervi Vidim ja, prov živce ti pijejo... A pedertašno maš pa gor da se ne vidi da si nabreknu? ? Popravljeno Februar 3, 2021. Popravil J.a.m.e.s thumper, Mavti, RobiRoberto in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Februar 3, 2021 Deli Objavljeno Februar 3, 2021 Erikcslo, kaizer, Spasku in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 pred 15 urami, maus pravi: tale mi gre pa na en drug organ ... a ti je jasn tko bi jo podrl da ji bicijel nikol nebi več prišel na misel.. pred 15 urami, J.a.m.e.s pravi: Preverznež star. ? Ti lahk glih za njeno bakico gledaš. čw ao delale na 18 let je bakica še zmer mlajša od @maus ... pred 14 urami, J.a.m.e.s pravi: Vidim ja, prov živce ti pijejo... A pedertašno maš pa gor da se ne vidi da si nabreknu? ? to samo varuje njegovo špico od kravate - sej veš "dvaput oko pasa , dvaput oko vrata i još mu visi kao kravata". J.a.m.e.s in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 pred 16 urami, J.a.m.e.s pravi: Vidim ja, prov živce ti pijejo... A pedertašno maš pa gor da se ne vidi da si nabreknu? ? To ni pedrtašna, ampak predkurćnik! Notri imaš najprivlačnejše stvari za take spremljevalke! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 pred 2 urami, Kaldu pravi: To ni pedrtašna, ampak predkurćnik! Notri imaš najprivlačnejše stvari za take spremljevalke! nosilec 500 € bankovcev.. nabito poun .. kaj ni jsn Kaldu in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 Maus.....a pišeš, kva ti delajo....teli mladinci. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 (popravljeno) pred 2 urami, Tedybear pravi: Maus.....a pišeš, kva ti delajo....teli mladinci. mhm ... in to s črkami Popravljeno Februar 4, 2021. Popravil maus Tedybear 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 4, 2021 Deli Objavljeno Februar 4, 2021 Samo ti rekreativni kolesarji so res nesramni, Danes sem gonil od Ruškega mostu proti Selnici (rahel klanec), pa je en pridivjal mimo, da sem mislil, da stojim. Nobenega spoštovanja do mojih sivih las. thumper, smasher, Tedybear in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 5, 2021 Deli Objavljeno Februar 5, 2021 pred 9 urami, Darko3g pravi: Samo ti rekreativni kolesarji so res nesramni, Danes sem gonil od Ruškega mostu proti Selnici (rahel klanec), pa je en pridivjal mimo, da sem mislil, da stojim. Nobenega spoštovanja do mojih sivih las. nevarna cesta je tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 5, 2021 Deli Objavljeno Februar 5, 2021 pred eno uro, Snečer pravi: nevarna cesta je tam ni nevarna cesta... nevarni so uporabniki cest RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 5, 2021 Deli Objavljeno Februar 5, 2021 Nevarna oz. neugodna je cesta od Selnice proti Mariboru. Preozka, da bi kamion ali avtobus lahko prehiteval kolesarja in potem mora zavirati in čakati, da se sprosti nasprotni pas. Tu (pa še marsikje drugje) bi bila nujna razširitev ali dodatna kolesarska cesta (ki pa je "pravi" kolesarji tako ne bi uporabljali). smasher in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Februar 5, 2021 Deli Objavljeno Februar 5, 2021 pred 19 urami, Darko3g pravi: Samo ti rekreativni kolesarji so res nesramni, Danes sem gonil od Ruškega mostu proti Selnici (rahel klanec), pa je en pridivjal mimo, da sem mislil, da stojim. Nobenega spoštovanja do mojih sivih las. Verjetno je imel baterijo...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Februar 5, 2021 Deli Objavljeno Februar 5, 2021 Sem tudi pomislil na to, čeprav se mi je zdel cestak. Imajo ti tudi baterije? Morda pa je imel le baterije v nogah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno Februar 5, 2021 Deli Objavljeno Februar 5, 2021 pred 3 urami, Darko3g pravi: Sem tudi pomislil na to, čeprav se mi je zdel cestak. Imajo ti tudi baterije? Morda pa je imel le baterije v nogah. Cestaki ponavadi nimajo. Morda je malo prej srečal psa in je bežal? smasher, Spasku in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Junij 27, 2021 Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Bedak na tekaskih rolkah po sredini ceste sreca sem ga vidu v dvojnem s ovinku skozi gozd in spustu gas drugace bi ga nabil ravno v ovinku predno sem palu kameru se je ze umaknil k robu ceste. Vceraj Col -Kalce RobiRoberto, Shillien in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 27, 2021 Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Ob 3. 2. 2021 ob 16:06, DAMI34 pravi: 6. dodatno podmazali izpušno cev in poskrbeli da bo nasmeh naraven, bolš da pčačaš pa direkt pa nej ima solze ..te bo pršlo cenejš kot pa količina gela za naraven nasmeh .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 https://mothership.sg/2018/12/cyclist-hit-lorry-mirror-accident-pasir-ris/ Endlich, Shillien, smasher in 2 others 1 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Julij 6, 2021 Deli Objavljeno Julij 6, 2021 Ob 28. 6. 2021 ob 21:37, Spasku pravi: https://mothership.sg/2018/12/cyclist-hit-lorry-mirror-accident-pasir-ris/ Kaj takega tudi jaz včasih naredim. Ampak na mojo srečo in srečo kolesarja samo v svoji glavi Spasku in smasher 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Julij 6, 2021 Deli Objavljeno Julij 6, 2021 Slovenski bicikloholiki in mazohizem par excellence.Žal nimam pogleda do celotnega teksta https://svetkapitala.delo.si/mnenja/slovenski-bicikloholiki-in-mazohizem-par-excellence/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Julij 19, 2021 Deli Objavljeno Julij 19, 2021 Evo, včeraj po dežju: RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Julij 19, 2021 Deli Objavljeno Julij 19, 2021 S sobotno vožnjo… Erikcslo in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Julij 19, 2021 Deli Objavljeno Julij 19, 2021 4 hours ago, Erikcslo said: Evo, včeraj po dežju: Pohvalno si se ustavil pred znakom stop in potem nadaljeval voznjo Mavti in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se