Erikcslo Objavljeno Julij 19, 2021 Deli Objavljeno Julij 19, 2021 Še dobro da sem enega našel, sem bil zadihan in žejen! RobiRoberto, Spasku in thumper 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 Glede na uspehe naših profi kolesarjev, in zdej narodno navdušenostjo je cajt da si tut mi z "bojlerjem" nabavimo specialke pa začnemo delat gužvo po cestah, v decatlonu sm vidu jih majo že nekaj izbire za okoli 600€. Samo se bojim da bi kdo sumil da sem zbežal iz kakga swinger kluba v latexu... ne da imam kolesarsko opremo Kawasaki_rider, Shillien, Spasku in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
laky055 Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 pred 9 minutami, smasher pravi: Glede na uspehe naših profi kolesarjev, in zdej narodno navdušenostjo je cajt da si tut mi z "bojlerjem" nabavimo specialke pa začnemo delat gužvo po cestah, v decatlonu sm vidu jih majo že nekaj izbire za okoli 600€. Samo se bojim da bi kdo sumil da sem zbežal iz kakga swinger kluba v latexu... ne da imam kolesarsko opremo Zato pa moraš nabavt gorca,ker na njem je pa moderna široka vrsta oblačil? za vožnjo po mestu, gozdu, freeride, allmountain stil ? Mavti in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 Široke cote se nosijo samo pri AM in DH kolesih(frirajda kot vrste kolesa ni več, ga je izpodrinil AM). Gravel in XC je vse oprijeto. In, metromani na mestnih holandcih nosijo oprijete kavbojke... smasher, thumper, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
laky055 Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 pred 1 minuto, Buschi pravi: Široke cote se nosijo samo pri AM in DH kolesih(frirajda kot vrste kolesa ni več, ga je izpodrinil AM). Gravel in XC je vse oprijeto. In, metromani na mestnih holandcih nosijo oprijete kavbojke... Poj sem pa z svojim gorcem in bojlerjem ostal daleč za časom?, sam fleten se pa mam vseen k prbrcam kam na lepo razgledno točko?. A sm puzabu povedat, da mi pomaga štrom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 Sem dal na polnovzmetenga gorca 1.5 gume pa gre boljše, amo še vedno ima 17kil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 (popravljeno) pred 1 minuto, Spasku pravi: Japonska???trening tko piše ... če bi se peljali proti kalu, bi jih že kakšna kamikaza snela p.s. v napačno temo sem tole pripopu ... če bo kdo od moderatorjev vidu, lahko teh nekaj postov premakne v drugo temo Popravljeno Julij 21, 2021. Popravil maus Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 Kaj pa oni vejo, kako se pelje za užitek!!! ? DAMI34, smasher, Tedybear in 5 others 1 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 pred 21 minutami, Erikcslo pravi: Kaj pa oni vejo, kako se pelje za užitek!!! ? blefer..šnopc proti prehladu je pozabu.. Erikcslo in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erikcslo Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 Še za tiste, ki imajo specijalko! Spasku, thumper, smasher in 4 others 2 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 21, 2021 Deli Objavljeno Julij 21, 2021 33 minutes ago, Erikcslo said: Še za tiste, ki imajo specijalko! Samo jaz noža nebi obračal z rezilom gor... Če zletiš potleh lahko napačno klobaso odreže.. ? RobiRoberto, Endlich, Satao in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 (popravljeno) .... ajd, da ti lula dela "trnk...trnk...trnk" po špicah... ... ampak, če ti pa muda vmes namota, pa.... Popravljeno April 6, 2022. Popravil Zivnorc Frenk 67, RobiRoberto, Mavti in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno April 9, 2022 Deli Objavljeno April 9, 2022 Bmflar, ligenjček in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 9, 2022 Deli Objavljeno April 9, 2022 Nobenga ne oviram ... Satao in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 14, 2022 Deli Objavljeno April 14, 2022 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 10, 2022 Deli Objavljeno Maj 10, 2022 Dobr, da niso rekreativke 🤪 Mavti, Tedybear, ligenjček in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 11, 2022 Deli Objavljeno Maj 11, 2022 10 hours ago, Frenk 67 said: Dobr, da niso rekreativke 🤪 Vseen jih treba zaustavit ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 11, 2022 Deli Objavljeno Maj 11, 2022 Edini minus te fotke je, da na njej niso takšne sorte babe, za kakršne je muska bla napisana: FAT BOTTOMED ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 11, 2022 Deli Objavljeno Maj 11, 2022 VS800, RobiRoberto, Shillien in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2022 Deli Objavljeno Maj 11, 2022 Nujno rabim nekoga ki me bo zaustavu !!! boki brm 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boki brm Objavljeno Maj 11, 2022 Deli Objavljeno Maj 11, 2022 že en čas razmišljam, da bi @DAMI34&Co. predlagal spremembo teme v "Razmnožimo kulturne bicikliste" 😇 tale občutek moči v plehovju je res fenomen - če se traktor/ kamion/ kombajn/ Sveti Peter z rikšo umakne koloni avtov, bo od 10-ih vsaj 1 zahupal, pomahal čez okno, vključil vse 4 ipd.... 🤔 zahval motoristov (daleč najbolj kulturnih "cestarjev") sploh ne bom omenjal. 👍 resno mislim. 👍👍👍 kot tudi resno mislim, da se je biciklistu, ki se je hitrejšemu za njim vozečemu pripravljen umaknit na avtobusno/ pločnik/ bankino ipd., KULTURNO in MOGOČE zahvalit! 😇👍🐇 očitno je pleh na asfaltu samoumeven in edini sprejemljiv, dolžnost rekreativnih biciklistov pa, da se v primeru dohitevanja kulturno fuknejo v prvi grm/ škarfo/ na avtocesti tudi v protihrupno ograjo za 2.000 eur/m2 😋😋😋 da skrajšam: kljub plehu in popizditisu ob srečanju z nadobudnimi prostovozečimi čredami bodočih profi biciklistov, razumem poslanstvo rekreativnih in njihovo veselje ob še večjem veselju drugih, ki jim zaradi prometne kolegialnosti ni treba skurit žlajfov 😇 zdej bom pa lažje zaspal 😋 smasher, Tedybear in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2022 Deli Objavljeno Maj 14, 2022 Je prej ena mična kolesarka na specijalki mim letela pa sem ji zatulu...krava!!!... Se je obrnila pa mi fakiča pokazala...pa se je razletela direkt v sosedovo simentalko... Ja nč...probu sm... Bmflar, boki brm, Shillien in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 C eagle, Shillien, Buschi in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 18, 2022 Deli Objavljeno Julij 18, 2022 Shillien, GeeSXer, Akito in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 1, 2022 Deli Objavljeno Avgust 1, 2022 GeeSXer, VS800, Akito in 6 others 3 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se