BlokadePaTo Objavljeno April 27, 2015 Opozori Objavljeno April 27, 2015 Mene zanima se vedno kako se odstrani blokada, gledal sem desno spodaj pod motorjem, odklopil sem vsak kabel posebej a se vedno gre samo 25km/h ostali so mi se 4je kabli ki so speti skupaj z sponkami in zelo tezko dostopni(rdec,beli,zelen,rumen) Zanima me ali je to blokada? HVALA ZE VNAPREJ ZA ODGOVORE
Ciko86 Objavljeno April 27, 2015 Opozori Objavljeno April 27, 2015 Ponavadi na scuterjih je takole... Blokade se ponavadi skrivajo: -slepa cev v izpuhu -podložka v varijatorju, ki prepreči doseganje najvišjega prestavnega razmerja -elektronski omejevalec obratov -zapore v uplinjaču
BlokadePaTo Objavljeno April 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2015 kje pa najdem podložko v varijatorju? Sploh pa pri skuterju little fish ki je kitajski
builder Objavljeno April 27, 2015 Opozori Objavljeno April 27, 2015 kje pa najdem podložko v varijatorju? Sploh pa pri skuterju little fish ki je kitajski tu vprašaj :grim http://www.motosvet.com/tabla/topic/33544-znen-zn50qt-a-little-fish/page-2
BlokadePaTo Objavljeno April 29, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2015 gledau sem za blokado na little fishu pri novejsih modelih je samo ena zicka pri meni ni nobene a je mozno da je blokada narejena na CDI enoti?
builder Objavljeno April 29, 2015 Opozori Objavljeno April 29, 2015 gledau sem za blokado na little fishu pri novejsih modelih je samo ena zicka pri meni ni nobene a je mozno da je blokada narejena na CDI enoti? verjetno je na variomatu, plastični prstan :grim
BlokadePaTo Objavljeno April 29, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2015 verjetno je na variomatu, plastični prstan :grim Kje naj bi to nasu ?
builder Objavljeno April 29, 2015 Opozori Objavljeno April 29, 2015 (popravljeno) Kje naj bi to nasu ? na 4min in 25 sek, če ima tvoj tam prstan, debeline 0,5 cm, ga odstraniš in sestaviš nazaj, pa daj to nekomu, ki je to že delal, da neuš naredil piz..., rabiš pa blokado za variator ali kompresor s pištolo, ker drugače ne boš mogel odviti matice na variatorju Popravljeno April 29, 2015. Popravil builder
BlokadePaTo Objavljeno April 30, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 30, 2015 Mi lahko nekdo prosim objavi link kje bi lahko narocil cdi enoto za little fisha ker mislim da je samo na cdi zablokiran
Bmflar Objavljeno Maj 5, 2015 Opozori Objavljeno Maj 5, 2015 Mi lahko nekdo prosim objavi link kje bi lahko narocil cdi enoto za little fisha ker mislim da je samo na cdi zablokiran Kje si ga pa kupil ??? Kolegu so dali pri nakupu stikalo pod sedež - 25 ali več kot 50 ;-) ... po želji!
BlokadePaTo Objavljeno Maj 17, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2015 Kupil sm ga pri LUEN v tržiču so mi ga pripeljali, vse kable sm probau pa se vedno ni nic povezano z blokado tak da mislim da je res CDI enota ? Zan90 1
Alles Baba Objavljeno Junij 28, 2019 Opozori Objavljeno Junij 28, 2019 Vsem vam dam blokade ven iz motorja ce hocete tel./040 383 564
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se