race Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Sošolec prodaja to zvočno kartico, pa zanima če se jo splača kupit za 6000, je pa eno leto stara. Kako naj vem če je res platinum? Katere 5.1 zvočnike mi priporočete(po nizki ceni)? hvala za odgovore
jozl Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Če je to res ta kartica se ti jo splača kupiti, samo platinum ti ne nebi noben prodal za tako ceno, ker so nove zelo drage, drugače pa 5.1 kartica stane od Creative okoli 15.000 sit in tako ti priporočam kartico. Kartica ima samo 4 kanale, ker sem tako prepričan ker imam Value verzijo, tako da na to niso dali 6 kanalov.
race Objavljeno Februar 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 kao je platinum samo nima pa tiste ploščice za spredaj. Zanima me še če se bo poznalo pri kvaliteti zvoka, sedaj imam integrirano zvočno na asusovi plati?
elbarto Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Ja saj v tisti plošči je razlika med platinum in navadno. Nova z 1 l garancije 10.890 sit LP, El B.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se