I30 Objavljeno Marec 25, 2016 Deli Objavljeno Marec 25, 2016 Mene pa za vse vas mal skrbi... Bmflar, bobi1001, Natty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 25, 2016 Deli Objavljeno Marec 25, 2016 Pravkar, I30 pravi: Mene pa za vse vas mal skrbi... Upravičeno Pa zase se brigej maus, I30, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 kok ste otročji pa zase se brigite Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 Maus se pa očitno za to temo briga, k je po tolkm cajtu tle kako spustu. Bmflar, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 7, 2016 Deli Objavljeno April 7, 2016 pred 3 minutami, I30 pravi: Maus se pa očitno za to temo briga, k je po tolkm cajtu tle kako spustu. briga me, če se zase brigate .... js se zase brigam ... briga brigo briga u matr ... ta je pa že globoka DAMI34, pik1 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2016 Js se tut zase brigam, pa za poln kozarc "RAKIJA OD ŠLJIVE" ma ko šljivi swe maus, Bmflar in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 pred 21 urami, DAMI34 pravi: Js se tut zase brigam, pa za poln kozarc "RAKIJA OD ŠLJIVE" ma ko šljivi swe Brigej se zase ... pa za tist beu prah, k ga ne pobrišete maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2016 brigam, brigam, ma kaj te briga Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: brigam, brigam, ma kaj te briga Nč me ne briga, k se brigam sam zase pa za svoj pir k me čaka pr Norcu .... Hmmm, pa za base se tut brigam, samo ni-ni pik1, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Nč me ne briga, k se brigam sam zase pa za svoj pir k me čaka pr Norcu .... Hmmm, pa za base se tut brigam, samo ni-ni ni - ni sj me ne briga, ker se zase brigam ... me pa mau skrbi, kam bom hodu jest Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, maus pravi: ni - ni sj me ne briga, ker se zase brigam ... me pa mau skrbi, kam bom hodu jest Sej če se brigava za Norčeve base, se brigava zase, da ne bova lačna. A ne ? maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Sej če se brigava za Norčeve base, se brigava zase, da ne bova lačna. A ne ? to me pa full briga DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: to me pa full briga Mene tut, pomaga pa ne kaj dost maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Mene tut, pomaga pa ne kaj dost pejd pred njegovo bajto pa tul ... pa bo vate bacao base .... pol se pa pobrigi za base in mene poklič ... on nj se pa zase briga DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Deli Objavljeno April 8, 2016 Pravkar, maus pravi: pejd pred njegovo bajto pa tul ... pa bo vate bacao base .... pol se pa pobrigi za base in mene poklič ... on nj se pa zase briga Dobra, sam tolk skrbi zase in za svoje base, da je kar cesto proti men zapru DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2016 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2016 A je rampo iz bas naredu? jooj kok se briga za base maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 Sam nabijate... A ne bi šli raj mal delat ? Mah, ne ... napad minil, špilimo fuke še naprej.... Pa zase se brigite ! DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 js žuljam žuljavo žuljaste roke in se brigam zase žuljam ... matr je hud izraz kaj vas briga DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 Bolj se brigam zase bilj me špikajo maus, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 pred 4 minutami, maus pravi: js žuljam žuljavo žuljaste roke in se brigam zase žuljam ... matr je hud izraz kaj vas briga Nas ne briga, dokler ti žuljaš, se mi brigamo samo zase .... maus, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Nas ne briga, dokler ti žuljaš, se mi brigamo samo zase .... ja sj Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 Zase se brigejta maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 12, 2016 Deli Objavljeno April 12, 2016 Še bolj če bi se hotel brigati samo zase, se ne morem, ker obstajajo forumi ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 birgite se zase Bmflar in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 18, 2016 Deli Objavljeno April 18, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: birgite se zase . .... jooooooooooooooooooj, to je tok težko .... Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se