dr.looney Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 23 minutami, maus pravi: pust me pr mir Čiken...... maus, VS800, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Mausi bejž kokr te noge nesejo...a ne vidš kakšn je HDdyna od kar sta se srečala...ubistvu ga sploh ni več dr.looney, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 2 urami, VS800 pravi: Mausi bejž kokr te noge nesejo...a ne vidš kakšn je HDdyna od kar sta se srečala...ubistvu ga sploh ni več ja sej prjatu jo je sreću in zginu ne reče se več ... uzela ga magla ampak unićla @dr.looney van de Zmiya dr.looney, VS800, fazerčk in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 10 minutami, maus pravi: ja sej prjatu jo je sreću in zginu ne reče se več ... uzela ga magla ampak unićla @dr.looney van de Zmiya Zgleda da si ti odporen....... Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 26, 2017 Deli Objavljeno Avgust 26, 2017 Vidm, da se še zmeri ne znate brigat zase lucif3rka, maus, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 (popravljeno) Ob 26. 8. 2017 ob 18:46, HD-Dyna pravi: Vidm, da se še zmeri ne znate brigat zase to jim že par let govorim brignte se zase in samo zase, ter vedno samo zase Popravljeno Avgust 28, 2017. Popravil maus Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 (popravljeno) zase se brigite pa me puste pr mir ... ajejasno Popravljeno Avgust 30, 2017. Popravil maus VS800 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 9 minutami, maus pravi: zase se brigite pa me puste pr mir ... ajejasno Bom se brigala še zate.... da te malo razbremenim..... Bmflar, maus in VS800 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: Bom se brigala še zate.... da te malo razbremenim..... pol pa izgovor besedo "skleca" namest mene 3 x bikez, VS800 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Crnčim k crni crnčuga dr.looney, maus in VS800 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 23 minutami, maus pravi: pol pa izgovor besedo "skleca" namest mene 3 x Evo sem 3x zate pa 10x zame....ker sem bolj sportne sorte ..... VS800, Bmflar in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 6 minutami, dr.looney pravi: Evo sem 3x zate pa 10x zame....ker sem bolj sportne sorte ..... Dej še zame ene partrinajstkrat VS800, dr.looney in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 (popravljeno) pred eno uro, HD-Dyna pravi: Dej še zame ene partrinajstkrat bo mela tak musklfiber, da nau mogla već tednou tuki tipkat ... dobro si se pobriugou, ne sam zame .. za ceu forum Popravljeno Avgust 30, 2017. Popravil maus Bmflar, bikez, VS800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 10 minutami, maus pravi: bo mela tak musklfiber, da nau mogla već tednou tuki tipkat ... Sej to sm hotu ... Ne vse naglas povedat Brigam se zase pa še za vse ostale dr.looney, bikez in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Sej to sm hotu ... Ne vse naglas povedat Brigam se zase pa še za vse ostale sj sm sam teb odgovoru .. a to usi vidjo pa še potih sm zravn govou nj se zase brigajo in ne jih brigajo kaj mava midva, kanede bikez, dr.looney in Bmflar 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Pravkar, maus pravi: sj sm sam teb odgovoru .. a to usi vidjo pa še potih sm zravn govou nj se zase brigajo in ne jih brigajo kaj mava midva, kanede Točn to, ker se brigava zase in za svoje klobase maus, bobi1001 in bikez 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Pravkar, HD-Dyna pravi: Točn to, ker se brigava zase in za svoje klobase no ja .. ker svojih nimam, so od @Zivnorc - a base ... in nekaj tvojih, najine .... in naj drugi zase poskrbijo in se zase brigajo ... ane ane pa ne nubenmu povedat bobi1001 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Pravkar, maus pravi: no ja .. ker svojih nimam, so od @Zivnorc - a base ... in nekaj tvojih, najine .... in naj drugi zase poskrbijo in se zase brigajo ... ane ane pa ne nubenmu povedat Prou nubenmu, base so pa šle .... V večmo temo bobi1001 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Dej še zame ene partrinajstkrat Bom ..... pred 2 urami, maus pravi: bo mela tak musklfiber, da nau mogla već tednou tuki tipkat ... dobro si se pobriugou, ne sam zame .. za ceu forum pred 2 urami, HD-Dyna pravi: Sej to sm hotu ... Ne vse naglas povedat Brigam se zase pa še za vse ostale .....tole vama mal pomagal da nauta takih klobasala ..... Blokirala sem vaju... .. bobi1001, bikez, Bmflar in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 5 urami, dr.looney pravi: Blokirala sem vaju... .. Maus .... A se kdo oglaša al jetosam eho bobi1001, dr.looney in maus 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 brigata se zase ko bo pa zima se bosta pa še za base-tud naše maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 57 minutami, HD-Dyna pravi: Maus .... A se kdo oglaša al jetosam eho Sej bi kej napisala..... pa te ne vidim ..... bobi1001, maus in Bmflar 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 6, 2017 Deli Objavljeno September 6, 2017 Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 6, 2017 Deli Objavljeno September 6, 2017 Kva je zdej.....se kej brigate zase? Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 6, 2017 Deli Objavljeno September 6, 2017 pred 30 minutami, dr.looney pravi: Kva je zdej.....se kej brigate zase? Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se