bojevnik88 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Nje, nej rejs. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Penziči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 A vse brige spite lenuhi ?!! Pol se morem jaz za vas brigat da vi sladko spančkate :-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 A vse brige spite lenuhi ?!! Pol se morem jaz za vas brigat da vi sladko spančkate :-D zase se brigi DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2015 kok enga briganja tlelelelee builder in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Čist nč me ne briga :glare: maus, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 mene nič ne briga, še knjiga ne ... vreme mi gre pa na organ :angry: pik1, builder, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2015 vreme se nč ne briga za nas, joooooj jokam builder, pik1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 mene nič ne briga, še knjiga ne ... vreme mi gre pa na organ :angry: Eeeee, eeeee, eeee, to pa ne! Črna ninđa kniga, ma de te briga! maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 zase se brigi Vi se zase brigajte ko celo noč spite jaz pa morem delat :-D maus in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Vi se zase brigajte ko celo noč spite jaz pa morem delat :-D Uču bi se jany, DAMI34, builder in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Vi se zase brigajte ko celo noč spite jaz pa morem delat :-D zde se pa preveč zase brigaš, ker čeb se zame, bi vedu, da tud jest sm v službi ponoč :grim če dobr premislim, je kr vredu, da se zase brigaš DAMI34, maus in jany 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 kdor se nau zase brigu bo upisan v črno ninđa knjigo ... tko :angry: :krneki: jany, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 kdor se nau zase brigu bo upisan v črno ninđa knjigo ... tko :angry: :krneki: zase se brigi jany, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 (popravljeno) Uču bi se Kaj se bom pa ponoči uču :glare: :grim Sem se učil dovolj in se še učim Življenje je samo eno učenje ma vas to ne briga ker se samo zase brigate zde se pa preveč zase brigaš, ker čeb se zame, bi vedu, da tud jest sm v službi ponoč :grim če dobr premislim, je kr vredu, da se zase brigaš Ja jaz bi tudi v službo hodu tako pa na žalost morem delat če je to potrebno seveda :grim kdor se nau zase brigu bo upisan v črno ninđa knjigo ... tko :angry: :krneki: Popravljeno Maj 21, 2015. Popravil jany DAMI34, builder in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Ja jaz bi tudi v službo hodu tako pa na žalost morem delat če je to potrebno seveda :grim čeb se bol zase brigu, bi mel več možnosti, da bi več hodu kot delu jany, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Zasral ste temo. sicer pa... me ne briga nič builder in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 mene tut ne briga, ker ste cu forum zasral .. se zase brigam DAMI34 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Sam, če bi se vsak sam zase brigal kot se mi tukilelele O:-) , potem formum nebi bil zasran? al ja? builder in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 opažam, da smo tlele sami zasebrigouci, mar ne :krneki: pik1, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Neb vedu, se zase brigam Bmflar, builder, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 da mal popestrim vse te brige i sikiracije: duvajte ga tisti ki se brigate ! :) Bmflar in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Neb vedu, se zase brigam js itak ne vem kaj se dogaja .. tok full se zase brigam :krneki: DAMI34, Bmflar in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 sej se zase brigam sam je reku dami da morem prit v to temo Bmflar, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 sej se zase brigam sam je reku dami da morem prit v to temo zase se brigi, ne pa da se brigaš, kaj je reku še en, ki se zase ne briga :mellow: DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se