sayo Objavljeno Junij 2, 2015 Opozori Objavljeno Junij 2, 2015 Ker smo veliko na mopedih in to v teh časih spada med nevarnejša početja, me zanima kakšno nezgodno zavarovanje imate in za kakšne odškodnine se sploh lahko zavaruješ
motolover Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 jst ga mam sam za tujino Najbrž imaš kakšno NLB varianto za lastnike kartic. Osebno sem ugotovil, da se mi bolj izplača ne plačevati AO+ za vsako vozilo, ker jih imam kar nekaj, in za to vsoto dobim že konkretno nezgodno zavarovanje. Tako ti velja pri vseh nezgodah. Npr. padec s konja, poškodba pri drsanju ali karkoli drugega. Nezgodno ima praviloma mnogo višje zavarovalne vsote za invalidnost in smrt. Poleg tega si z vozilom tako ali tako zavarovan v primeru, da je kriv kdo drug, AO+ je v bistvu samo za primer, da si sam povzročitelj nesreče.
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Jst sm pa letos plačal tudi ao+, ker iam triglav spet neke nove izračune in akcije, ker je bilo razlike z ali brez mislim da manj kot 50€ Sploh nisem razmišljal Imam pa tudi že 2 leti Triglavovo družinsko nezgodno, za 1x še neizkoriščeno in upam da tako tudi ostane :notworthy:
sayo Objavljeno Junij 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Cene zavarovanj se medseboj full razlikujejo, zanima me če je že kdo mel kakšno nesrečno izkušnjo in če je dobil vse kakor ti nakladajo ko sklepaš zavarovanje
u-r-o-s Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Kolega je za neke manjše stvari že koristil tole Triglavovo in ni bilo nobenih težav, niso pa bili neki visoki zneski v igri
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Najbrž imaš kakšno NLB varianto za lastnike kartic. Osebno sem ugotovil, da se mi bolj izplača ne plačevati AO+ za vsako vozilo, ker jih imam kar nekaj, in za to vsoto dobim že konkretno nezgodno zavarovanje. Tako ti velja pri vseh nezgodah. Npr. padec s konja, poškodba pri drsanju ali karkoli drugega. Nezgodno ima praviloma mnogo višje zavarovalne vsote za invalidnost in smrt. Poleg tega si z vozilom tako ali tako zavarovan v primeru, da je kriv kdo drug, AO+ je v bistvu samo za primer, da si sam povzročitelj nesreče. na mastercard imam preko Mariborske za 15000 Eur zav vsoto, potem pa še dodatno pri NLBju za 25000 EUr....
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 na mastercard imam preko Mariborske za 15000 Eur zav vsoto, potem pa še dodatno pri NLBju za 25000 EUr.... a če umreš? a to pol, tvoji otroc dobijo? sory...al pa če se spraviš na invalidski voziček... takrat si lahko nov vožiček kupiš.... za električnega pa mal doplačaš.... aja, za vse nerazumljene, sarkazem.... spet tema k je bla že stokrat premleta
stuhec Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Če pa se nič konkretnega ne pove Jz npr plačam 130 eur na leto in dn ods 10 eur. Ostalo zdaj na pamet ne vem
KARMEN1 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Jaz imam AO+ pri motorju. cikadina 1
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) a če umreš? a to pol, tvoji otroc dobijo? sory...al pa če se spraviš na invalidski voziček... takrat si lahko nov vožiček kupiš.... za električnega pa mal doplačaš.... aja, za vse nerazumljene, sarkazem.... spet tema k je bla že stokrat premleta pajkica, pozabil sem dodati da gre za TURISTIČNO nezgodno zavarovanje.... to pomeni, da imam krite stroške v tujini do skupnega zneska 40000EUr.... je pa to lahko zelo hitro.... to je coris varianta..... Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil motozajebant
motolover Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Osebni imam registrirane tri motorje in tri avte. Z zneskom za AO+ pri vseh teh vozilih, dobim že konkretno nezgodno, ki pokriva mnogo višje zneske in ne veljajo samo na zavarovanem vozilu.. Recimo, da si sposodiš testni motor in se zvrneš. Oni nimajo AO+, ne dobiš nič. Če si zavarovan nezgodno pa dobiš izplačano odškodnino. Lahko se zvreš z rolerji, si zlomiš roko in pri nezgodnem ti izplačajo odškodnino. Bom pobrskal po računalniku in prilepil nekaj ponudb, ki sem jih dobival od zavarovalnic. Lastniki zlatih kartic so avtomatsko nezgodno zavarovani za tujino. Te zneski niso nevem kaj, pomagajo če se v tujini poškoduješ in potrebuješ pot domov.
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 prosim ne mešat ljudi z mastercardom in corisom...to če si zavarovanje na corisu plačal z mastercardom, ni isto coris ni nezgodno zavarovanje....aja tam imajo do 25000 , 50.000 in do 100.000...kje si pa ti najdu 40.000? kdaj pa dobiš teh 40.000 ? a to te izplačajo kot odškodnino tako kot pri nezgodnem? jebo vas coris, pa nezgodno pa ao+..če ne veste kaj je kaj.... a ni bolje najprej sebe vporašat, kaj potrebujete, potem pa poiskat primerno zavarovanje? ni vsako zavarovanje primerno za vsakega..... sicer pa še ena tema za pametovanje, kaj JAZ mam, pa kaj sem JAZ vplačal, pa za kolk sem JAZ zavarovan....sam ko do česa pride, pa itak spet noben ne ve kaj naj si pomaga s vsemi temi zavarovanji.... moram zavarovalnco novo odpret sam tle na ms bo ful biznisa sam še berem .... :spider: mam še mau kokic SLVR 1
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 prosim ne mešat ljudi z mastercardom in corisom...to če si zavarovanje na corisu plačal z mastercardom, ni isto coris ni nezgodno zavarovanje....aja tam imajo do 25000 , 50.000 in do 100.000...kje si pa ti najdu 40.000? kdaj pa dobiš teh 40.000 ? a to te izplačajo kot odškodnino tako kot pri nezgodnem? jebo vas coris, pa nezgodno pa ao+..če ne veste kaj je kaj.... a ni bolje najprej sebe vporašat, kaj potrebujete, potem pa poiskat primerno zavarovanje? ni vsako zavarovanje primerno za vsakega..... sicer pa še ena tema za pametovanje, kaj JAZ mam, pa kaj sem JAZ vplačal, pa za kolk sem JAZ zavarovan....sam ko do česa pride, pa itak spet noben ne ve kaj naj si pomaga s vsemi temi zavarovanji.... moram zavarovalnco novo odpret sam tle na ms bo ful biznisa sam še berem .... :spider: mam še mau kokic pajkica, ne mešam corisa z mastercardom Imetniki zlatih MCjev, imajo v letno čllanarino vključeno tudi TURISTIČNO NEZGODNO ZAVAROVANJE v višini 15000EUR. Jaz sem pa še dodatno pri NLB Viti sklenil za celo leto, za 33EUR za vsoto 25000 EUR. Zdej, če si mnenja, da ne vem kaj zase potrebujem ok, se pa s tem ukvarjam in točno vem kaj meni pride prav in kaj ne.... me ne zanimajo življenske police v vrednosti 200.000,00 EUR... Kaj dobim s tem turističnim zavarovanjem? Kolega, je sklenil turistično zavarovanje, šel v Italijo smučat za en teden in si drugo furo polomil nogo (kopmpliciran zlom, zjahano koleno-Kmet2 varianta)..... sam prevoz z rešilcem v Slo, ga je prišel 2500EUr.... no, na njegovo srečo, je to pokrila zavarovalnica (maribor, da ne bo kdo rekel, da si delam reklamo). Povem ti tudi iz prve roke primer iz ZDA, ko se je od sodelavke sin poškodoval.... zdravljenje, nujni prevoz v Slovenijo preko 100.000,0EUR račun..... videl na lastne oči in ne govorim v prazno..... je pa res, da sem tukaj jaz falil temo s tem turističnim, tle je govora o nekem drugem nezgodnem zavarovanju, se opravičujem DAMI34 1
SLVR Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Pri nezgodnem zavarovanju so bistvene razlike tudi v tem, da imajo ponavadi obratno sorazmerno visoko premijo za bolnišnični dan in izplačilo pri smrti/invalidnosti. Potem je tu še kritje zdravljenja, kot imajo npr. turistična zavarovanja. Lahko skleneš tudi naložbeno in malo obračaš denar ... Zavarovanj kolikor hočeš, samo denar moraš dat na mizo.
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 kje si pa ti najdu 40.000? evo tukaj sem našel 15000 eur http://www.nlb.si/zlata-mastercard ps. letni agregat je 150000 EUR.... pa še sam dodatno za 25000 eur ps. letnega agregata ni
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 evo tukaj sem našel 15000 eur http://www.nlb.si/zlata-mastercard ps. letni agregat je 150000 EUR.... pa še sam dodatno za 25000 eur ps. letnega agregata ni pajkica, da pa se še malo na temo navežem Tudi nezgodno sem zavarovan.... vse preko MC Obseg zavarovalnega kritja Zavarovanje krije nezgodno smrt in popolno trajno invalidnost kot posledico nezgode, z naslednjimi zavarovalnimi vsotami: 6.260 EUR za primer nezgodne smrti, 31.300 EUR za primer 100 odstotne trajne invalidnosti
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 pajkica, ne mešam corisa z mastercardom Imetniki zlatih MCjev, imajo v letno čllanarino vključeno tudi TURISTIČNO NEZGODNO ZAVAROVANJE v višini 15000EUR. Jaz sem pa še dodatno pri NLB Viti sklenil za celo leto, za 33EUR za vsoto 25000 EUR. Zdej, če si mnenja, da ne vem kaj zase potrebujem ok, se pa s tem ukvarjam in točno vem kaj meni pride prav in kaj ne.... me ne zanimajo življenske police v vrednosti 200.000,00 EUR... Kaj dobim s tem turističnim zavarovanjem? Kolega, je sklenil turistično zavarovanje, šel v Italijo smučat za en teden in si drugo furo polomil nogo (kopmpliciran zlom, zjahano koleno-Kmet2 varianta)..... sam prevoz z rešilcem v Slo, ga je prišel 2500EUr.... no, na njegovo srečo, je to pokrila zavarovalnica (maribor, da ne bo kdo rekel, da si delam reklamo). Povem ti tudi iz prve roke primer iz ZDA, ko se je od sodelavke sin poškodoval.... zdravljenje, nujni prevoz v Slovenijo preko 100.000,0EUR račun..... videl na lastne oči in ne govorim v prazno..... je pa res, da sem tukaj jaz falil temo s tem turističnim, tle je govora o nekem drugem nezgodnem zavarovanju, se opravičujem sej mene tvoj kolega ne zanima, ker si se ti zavaroval, verjetno že veš zakaj si se in kaj lahko pričakuješ..... kdaj pa greš u zda ?
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 (popravljeno) pajkica, da pa se še malo na temo navežem Tudi nezgodno sem zavarovan.... vse preko MC Obseg zavarovalnega kritja Zavarovanje krije nezgodno smrt in popolno trajno invalidnost kot posledico nezgode, z naslednjimi zavarovalnimi vsotami: 6.260 EUR za primer nezgodne smrti, 31.300 EUR za primer 100 odstotne trajne invalidnosti sej sm te vprašala, če si otroke vpisal kot dobitnike tega keša po smrti? lih za pogreb bo takle mamo.....ljudje smo si različni, men dol visi kdo bo plaču moj pogreb k crknem.... a ti veš kaj je ta trajna 100% invalidnost? sam vprašam... retorično, ne rabim odgovora Popravljeno Junij 3, 2015. Popravil pajkica
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 sej mene tvoj kolega ne zanima, ker si se ti zavaroval, verjetno že veš zakaj si se in kaj lahko pričakuješ..... kdaj pa greš u zda ? aaaaa pajkica Sej ni fora samo ZDA, samo kot primer sem ti navedel.... gre se za tujino.... vem zakaj, upam da mi bo teh 33EUR na koncu leta predstavljal nepotreben strošek
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 sej sm te vprašala, če si otroke vpisal kot dobitnike tega keša po smrti? lih za pogreb bo takle mamo.....ljudje smo si različni, men dol visi kdo bo plaču moj pogreb k crknem.... a ti veš kaj je ta trajna 100% invalidnost? sam vprašam... retorično, ne rabim odgovora vem kaj je nič bat jaz pa v primeru svoje smrti, nebi rad svojcem delal stroška s pogrebom, zato sem zase poskrbel....
igor0203 Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Takšna je polica mojega nezgodnega zavarovanja pajkica in SLVR 2
pajkica Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 upam da mi bo teh 33EUR na koncu leta predstavljal nepotreben strošek to tako se govori
motozajebant Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 to tako se govori ja, sam trenutno ni nepotreben strošek
sayo Objavljeno Junij 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Zlom kosti, bolnišnični dan, invalidnost, stroški prevozov to motoristovo zavarovanje mora zajemat, za smrt pa vsak sam ve, zuni te ne bojo pustil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se