motolover Objavljeno Junij 15, 2015 Deli Objavljeno Junij 15, 2015 Dajmo kratko in jedrnato, butnite nas s številko! Razširjeni in poglobljeni pogovori na temo Jadranke naj ostanejo v temu posvečeni temi. Moja trenutna številka je 5. igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Junij 15, 2015 Deli Objavljeno Junij 15, 2015 same populisticne teme odperas ampak pulitzerja bo vseen dobu en iz bangladesa ! 3 igorkr in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 15, 2015 Deli Objavljeno Junij 15, 2015 (popravljeno) 1x, vendar to z rdečo Yamaho. Popravljeno Junij 15, 2015. Popravil igorkr UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Junij 15, 2015 Deli Objavljeno Junij 15, 2015 3x UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 15, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2015 (popravljeno) same populisticne teme odperas ampak pulitzerja bo vseen dobu en iz bangladesa ! 3 Mogoče se vsaj v tej temi ne bomo skregali, že to bi bilo veliko. Glede števila čakam na Kmeta in GSX750Fa. Lanska številka slednjega mi še vedno ne gre iz glave. Popravljeno Junij 15, 2015. Popravil motolover Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Se cakam prvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 trenutno "števec" kaže 6. ... Glede števila čakam na Kmeta in GSX750Fa. Lanska številka slednjega mi še vedno ne gre iz glave. 2014: 20x prvič: 21.marca s Kmetom zadnjič: 23.novembra Kmet2, skalar36, SuNa in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 sm že pozabu kolkrat. Če se še prav spomnim 7x. Bomo u Baški buri en koledar obesl, pa se bomo upisval gsxf750 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Ne štejem , ampak vsakih 14 dni toda samo do Prizne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 sm že pozabu kolkrat. Če se še prav spomnim 7x. Bomo u Baški buri en koledar obesl, pa se bomo upisval ... brez veze še en koledar ... .. "taprave" obiskovalce Jadranke itak že u Barić Dragi vpisujejo ... :) gsxf750, skalaprava, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Ene 2x ;-) DAMI34, motozajebant, TakeALookAround in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Ene 2x ;-) od mene preplonku ( dej svojo cifro napiš ) Kmet2, gsxf750 in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 0 gsxf750 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Eni delamo in nimamo cajta vsak dan dol letet :glare: 0x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Ne vem ... ne stejem. . . bom pa cez par uric dodal se eno Jadranchicho igorkr, skalar36 in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 A v tem stilu? https://youtu.be/867Nf0J5AMU gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 ne vem kolkrat...smo pa posnel en video... s pomenljivim naslovom: GONJAVA PO MAGISTRALI aka letimo u smrt pik1 in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 3x....upam na še enkrat toliko letos. Sicer pa je potrebno definirati, kaj pomeni "bil na jadranki". Če prideš samo do Senja, verjetno ne velja, ker drugače je moja cifra višja od 3. Po mojem šteje jadranka, če greš recimo do Paklenice in polovička, če prideš samo do Karlobaga....ostalo ne velja Kaj pravite ostali? Do kje se moram peljati, da lahko obkljukam turo po jadranki? bosa, MiNa, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 ne vem kolkrat...smo pa posnel en video... s pomenljivim naslovom: GONJAVA PO MAGISTRALI aka letimo u smrt https://www.youtube.com/watch?v=FpjBf5SJp4k U matr! Preden od Reke do Karlobaga prideš ob takem tempu, žareča krogla že vsaj dvakrat preleti nebo... alko1, pik1, solorider in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Bil sem 2x do Maslenice, pa me nekak ne vleče kj preveč dol, saj se je fajn pelat, ampak bom sedaj raje šel kaj v kake hribe, zaradi vročine in gostga prometa. Morda še enkrat sedaj kj do kakega Karlobaga se šel namočt pa posončit, pa pol konec sezone še kak ovinek odpelat dol pa je to to . Komur paše nej zarad mene hodi vsak dan dol, men to ni to ..... hvala bogi da ma vsako tele svoj vesele :grrr. Bmflar, nxyz, TOMCAT in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 0x je pa namen it , upam da cimprej vozu bom pa za snecerjem da mi objestneze pred sabo spodi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 1x sm bil pa res. se dinkota sm najdu. ce bo sreca mila, bom letos se 2x. enkat za dopust na trajekt v Split, in enkat za zabavo do paklenice. UnionJack, Maximus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nikii Objavljeno Junij 16, 2015 Deli Objavljeno Junij 16, 2015 Do sedaj samo 3x. Zdaj računam malo na vreme za Dolomite, Grossglockner, Nockalm ... pa spet na Magistralo ... Maximus, DAMI34, UnionJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 17, 2015 Deli Objavljeno Junij 17, 2015 1x. ...imam pa namen iti še enkrat lih en tolkrat grem na Jadranko... kolkokrat se doma sexa.... .. sicer pa zakaj bi stalno eno in isto gulu. Se hitro naveličaš... ... grem raj še na kero drugo... ..al pa tut ne se raje bolj doma držim.... DAMI34 in UnionJack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se