dreja_123 Objavljeno Junij 28, 2015 Deli Objavljeno Junij 28, 2015 (popravljeno) Pozdravljeni, Zanima me, če se kdo spozna na meduze... Včeraj sem na dopustu (Pašman ) iz vode privlekel eno Meduzo ali klobučnjaka? . Bila je premera cca 20 cm, rjave barve in progasta ... Slikal sem jo šele na kopnem... Morda kdo ve, če je nevarna? Tnx & lp Andrej Popravljeno Junij 28, 2015. Popravil dreja_123 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Junij 28, 2015 Deli Objavljeno Junij 28, 2015 (popravljeno) meni to zgleda podobno kot tale kompasna meduza. http://www.24ur.com/novice/svet/kopalci-pozor-v-istri-smrtonosna-meduza.html Popravljeno Junij 28, 2015. Popravil cikadina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dreja_123 Objavljeno Junij 28, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 28, 2015 Meni tudi, zato sem se tudi malo ustrašil... Včeraj je bila ta edina, ki smo jo videli, danes k sreči nobene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 30, 2015 Deli Objavljeno Junij 30, 2015 ... tamle na skali zih ni več nevarna... SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Junij 30, 2015 Deli Objavljeno Junij 30, 2015 Res sta njena barva in vzorec zelo podogna kompasni meduzi. Pa ne pozabit pit pivo, da še kdo ne umre! Pred leti je potapljač meduzo med potapljanjem pogoltnil in umrl. Zivnorc in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se