alienrat Objavljeno Julij 13, 2011 Deli Objavljeno Julij 13, 2011 pozdravljeni. imam en problemček (mogoče je že bilo kje napisano), se dobi samo novo ključavnica in ključ za kovček givi 52l? se dobi.. kjer prodajajo givije ti lahko naročijo če nimajo na zalogi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Julij 14, 2011 Deli Objavljeno Julij 14, 2011 se dobi.. kjer prodajajo givije ti lahko naročijo če nimajo na zalogi! TC Motoshop jih ima na zalogi, cena pod 10EUR za ključavnico in 2 ključa. Kupil včeraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogi5 Objavljeno Julij 14, 2011 Deli Objavljeno Julij 14, 2011 Če kdo rabi: komplet GIVI kovčki, z nosilci - UGODNO -50%: E52 Maxia + E41 Keyless avto-pika-net/_OPREMA/ad.asp?ID=4705920 jaz se zanimam za top case E52 MAXIA,če je možno posebej,moj tel. 040-188-408 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crnski Objavljeno Julij 29, 2011 Deli Objavljeno Julij 29, 2011 Kupujem nosilec in kovček Givi ali Kappa 52l za Hornet 900. Lep pozdrav, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JoeFZ Objavljeno Julij 30, 2011 Deli Objavljeno Julij 30, 2011 Mauri v stari Gorici ima Maxio 52 za 140€ in Kappa 53 za 130€.V primerjavi z našimi trgovci kar ugodno. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 Moja maxia je že u letih, in ni več črna. prav nemarno siva inlisasta je. a kdo ve s čim bi se dalo stvar mal osvežit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 Moja maxia je že u letih, in ni več črna. prav nemarno siva inlisasta je. a kdo ve s čim bi se dalo stvar mal osvežit? Lavanda masažno olje. Pa še dobr diši... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 Lavanda masažno olje. Pa še dobr diši... Ali pa se naredi zimski projekt (ker se glih počasi bliža) pa se zadeva pobrusi, skita pa pobarva v barvo motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 Moja maxia je že u letih, in ni več črna. prav nemarno siva inlisasta je. a kdo ve s čim bi se dalo stvar mal osvežit? Moj kufr sem na morju, ko sem prevozil par sto km po dežju in svinjariji, pa se je vmes med kovčkom in torbo nabral droben pesek, ter pobrusil pokrov, premazal kar s kremo za sončenje faktor 20...ne vem če je faktor pomemben, a kovček je spet lep in črn.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 4, 2011 Deli Objavljeno Oktober 4, 2011 (popravljeno) Meni se pa E55-MAXIA še vedno odpira med vožnjo, včasih. Popravljeno Oktober 4, 2011. Popravil MARE 65 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Oktober 5, 2011 Deli Objavljeno Oktober 5, 2011 (popravljeno) Na maxiji sem zgubu tist rdeč knof, ki je za snemat kufer iz motorja. Pojma nimam kdaj, niti kako. Lahk da sem enkrat pred štrcuno pozabu kufer odklenjen in odprt, ko sem domov pelu platojček piva. Ima kdo idejo, kako naj sedaj snamem kufer iz motorja, al naj kufer z motorjem vred pošljem k serviserju? Aha, pa kje je kak servis? Popravljeno Oktober 5, 2011. Popravil matjazg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Oktober 6, 2011 Deli Objavljeno Oktober 6, 2011 Na maxiji sem zgubu tist rdeč knof, ki je za snemat kufer iz motorja. Pojma nimam kdaj, niti kako. Lahk da sem enkrat pred štrcuno pozabu kufer odklenjen in odprt, ko sem domov pelu platojček piva. Ima kdo idejo, kako naj sedaj snamem kufer iz motorja, al naj kufer z motorjem vred pošljem k serviserju? Aha, pa kje je kak servis? Po moje servisa ni. Rezervne dele se da naročit v TC-ju in ni nobena umetnost tega menjat. Odvijači se 4 vijake na notranji strani, vse skupaj vzameš dol in potem zamenjaš. Kufer boš pa snel tako, da uporabiš en mal večji izvijač in pritisneš v notranjost ( namesto rdečega gumba ) in tako sprostiš zatič, ki se zapre na ploščo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Oktober 7, 2011 Deli Objavljeno Oktober 7, 2011 Pozdravljeni! Imam top-case givi maxia e-52 Jezi me ključavnica oz mehanizem za odpiranje kovčka. ko obrnem ključ (odklenem) se mi odpre-dvigne ročaj za prenašanje kovčka, ki ga moram nato zapreti in pritisniti, da se kovček odpre. Tudi med vožnjo se mi ta ročaj za prenašanja kovčka kar sam odpre, čeprav je kovček zaklenjen. Če pravilno razumem ta sistem odpiranje, se ključ obrne do prve stopnje, pritisneš na ročaj za prenašanje (ki je v zaprtem položaju) in se pokrov odklene. Če ključ zasučem do konca na drugo stopnjo, šele takrat bi se odprl ročaj za prenašanje kovčka. Je tako? Je imel kdo podobne probleme, kako je zadevo popravil? G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Oktober 7, 2011 Deli Objavljeno Oktober 7, 2011 Tukaj je še posnetek kako naj bi ta ključavnica delovala. Kot sem že zgoraj napisel, na mojem se kovčku se že na poziciji 1 odpre ročaj. G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Oktober 7, 2011 Deli Objavljeno Oktober 7, 2011 Tukaj je še posnetek kako naj bi ta ključavnica delovala. Kot sem že zgoraj napisel, na mojem se kovčku se že na poziciji 1 odpre ročaj. G tako pravilno deluje, kot je na posnetku...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 8, 2011 Deli Objavljeno Oktober 8, 2011 (popravljeno) Mogoče bom mal' mim' udaril, zadeva je pa funkcionalna; Jaz vedno nosim s sabo trak (gurtno - "Bauhaus"), ker se mi je na poti že odpiral kovček. Z njim ga prevežeš, pa vsaj veš, da se potem ne bo odprl. Normalno - to je zasilna rešitev na potovanju, ko nimaš druge izbire. Imam pa tudi sam Maxi 52 litrov, ki se mi nekoliko težje odklepa in zaklepa a ne toliko, da bi to popravil) Torej sem lenuh. . Popravljeno Oktober 8, 2011. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 Tudi moja Maxia se odklepa in zaklepa bolj na trdo, ampak šele po tem, ko sem ključavnico in mehanizem za zaklepanje vzed dol in iskal vzrok zakaj zadeva ne dela kot mora... G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno Oktober 10, 2011 Deli Objavljeno Oktober 10, 2011 trdo odklepanje in zaklepanje sem jaz rešil z mastjo v špreju. Nasprejal sem mehanizem in vzmeti in v trenutku je bilo bistveno boljše. Mislim, da je to krivo. LP Blond Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 11, 2011 Deli Objavljeno Oktober 11, 2011 (popravljeno) trdo odklepanje in zaklepanje sem jaz rešil z mastjo v špreju. Nasprejal sem mehanizem in vzmeti in v trenutku je bilo bistveno boljše. LP Blond To je rešitev! Opozoril pa bi samo na nekaj. Za tiste, ki hodijo z motorjem v "pesek", se na vse zamaščene dele sprime pesek in zaklepanje ni več mogoče. Celo zadrge na oblačilih prenehajo delovati. Za "domačo uporabo" Blond, pa je tvoja rešitev uporabna. . Popravljeno Oktober 11, 2011. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Oktober 17, 2011 Deli Objavljeno Oktober 17, 2011 Ugotovil sem, da je en del odlomljen oz manjka. Ima mogoče kdo mehanizem za odpiranje kovčka GIVI MAXIA E52 za prodat, ali mogoče ve kje bi ga lahko dobil? G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno November 4, 2011 Deli Objavljeno November 4, 2011 Oj - jaz pa iščem kako mini tank torbo, magnetno. Čim manjšo (telefon, denarnica + kaka drobnarija) in da ima na vrhu prozorno plastiko za telefon npr. V oko mi je padla ta: http://www.yogi.si/p-133988-mini-tank-torba.aspx , ki pa je morda celo malo prevelika. Ima kdo kako priporočilo, fotko...? tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno November 5, 2011 Deli Objavljeno November 5, 2011 Oj - jaz pa iščem kako mini tank torbo, magnetno. Čim manjšo (telefon, denarnica + kaka drobnarija) in da ima na vrhu prozorno plastiko za telefon npr. V oko mi je padla ta: http://www.yogi.si/p...tank-torba.aspx , ki pa je morda celo malo prevelika. Ima kdo kako priporočilo, fotko...? tnx Jaz mam ze nekaj casa eno zadevo od Hein Gericke;na zalost tocno tega modela nimajo vec;vsaj na netu ga ne najdem. Majo pa dosti stvari od firme Oxford. Mogoce pa kaj taksnega:http://www.hein-gericke.at/gepack/weichgepack-textil/streetline-tankbag-city.html ali http://www.hein-gericke.at/gepack/weichgepack-textil/tankrucksack-magnet/hein-gericke-streetline-tankrucksack-mini-gps.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 5, 2011 Deli Objavljeno November 5, 2011 Haha, najcenejs in najbolj kul je osnovni podstavek za vse oxfordove torbe. Jst ga uporabljam ze leta in je DALEČ najboljsa zadeva evah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno November 13, 2011 Deli Objavljeno November 13, 2011 Oj - jaz pa iščem kako mini tank torbo, magnetno. Čim manjšo (telefon, denarnica + kaka drobnarija) in da ima na vrhu prozorno plastiko za telefon npr. V oko mi je padla ta: http://www.yogi.si/p...tank-torba.aspx , ki pa je morda celo malo prevelika. Ima kdo kako priporočilo, fotko...? tnx Zdravo! Če še vedno iščeš... Sama sem imela isti problem. Čim manjšo, ker sem sama majhna in so mi vse prevelike. Našla sem edino to od IXS-a v TC-ju: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno November 27, 2011 Deli Objavljeno November 27, 2011 Zaradi malo večjih potovalnih ambicij in predvsem sopotnice sem se odločil da kupim top case in stranske kovčke za moj motor. Glede na to da je cena novih nekaj čez 500 € , gledam na avtonetu za kašne rabljene oziroma motor s kovčki ki bi jih lahko namestil tudi na moj motor, vendar nekako nisem imel sreče . Zato me zanima katere tuje strani z rabljeno moto opremo priporočate. In ja e-bay sem tudi čekiral pa nisem nič primernega našel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se