froxy Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Pozdravljeni,ta tema najbrž ne spada na ta forum vendar bi vas vseeno prosila, če si bi vzeli nekaj minutk časa in rešili sledeči vprašalnik, saj bi mi s tem zelo pomagale pri magistrski nalogi:https://www.1ka.si/a/71045Prosila bi vas tudi, da vprašalnik rešite v celoti, saj mi le tak koristi.Vnaprej se lepo zahvaljujem.Lep dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 evo vse sm ti poklikal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 Tudi jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Avgust 11, 2015 Deli Objavljeno Avgust 11, 2015 jaz tudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Avgust 12, 2015 Deli Objavljeno Avgust 12, 2015 Imaš izpolnjeno. Samo neke prave povezave med težo in samomori v tej anketi ne boš našla. Ne zdi se mi ravno najbolj narejeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se