sonor Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 (popravljeno) ok, iskreno povedano se ne hecam, zato sem napisal, da sem laik na tem področju. Torej če zamenjam ta zobčenik, naj bi bila težava odpravljena? Ima kdo kakšnega odveč doma in ga je pripravljen podariti/prodati? Ima 14 zobov. Popravljeno Avgust 14, 2015. Popravil sonor
sonor Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 Sem se pogovarjal z enim ko ima iste težave in NE, ni kriv sprednji zobnik, ampak notranji zobniki od menjalnika.
osa rider Objavljeno Avgust 14, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2015 (popravljeno) Sem se pogovarjal z enim ko ima iste težave in NE, ni kriv sprednji zobnik, ampak notranji zobniki od menjalnika. Ta k si se menu z enim . . . . mu reci da nima pojma! Ti zamenjaj 14 zobnik, tko kot ti je reku Biker77, pa bo vse ok! Normalno da ropota in imaš občutek da v mašini, ker ketna preskakuje zobnik, kar je normalno saj zobnik nima sčim zagrabiti ketne . . . . . po možnosti imaš tudi ketno še originalno in zgoneno do konca! Popravljeno Avgust 14, 2015. Popravil osa rider
sonor Objavljeno Avgust 16, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2015 ok, bom poskusil zamenjati zobnik, pa da vidim..
anza12 Objavljeno Marec 28, 2016 Opozori Objavljeno Marec 28, 2016 Mene zanima kakšno je vaše mnenje o cross motorjih loncin in če bi kdo delil svoje izkušnje Hvala
budacki Objavljeno April 7, 2016 Opozori Objavljeno April 7, 2016 Ena beseda...kitajc. Pika. Zlomiš ga prehitro. So pa popravila zastonj.
TomosRideR Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Pozdravljeni, Imam kros kitajca 125ccm (Loncin), problem je v tem da mi v sklopki vedno popokajo zobniki kateri so pritrjeni na gred. Kupil sem že 2 vendar vedno ista pesem... Motor je 4T Prosil bi vas za pomoč.. Lp
smasher Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Kupi boljše zobnike? Loncin ni izymil svojefa motorja, sicer ne vem al gre za vertikalno al bol vodoravno izvedbo ampak misli da je večinom vertikalna izvedba kopija honde z nazivom CG125 če je vodoravni pa GY6 , poglej če tu gugl vrže kaj podobnega tcoji mašini vn, potem pa veselo na aliexpress ali ebay če najdeš boljšo kopijo zobnika.
TomosRideR Objavljeno Junij 24, 2016 Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 Ripne, v sklopki pokajo.. Mogoče sem se prej malo čudno izrazil.. Zobniki na gredi so, lepo ohranjeni.. Vendar v sklopki ripne vedno pokajo..
west0bron23 Objavljeno Junij 25, 2017 Opozori Objavljeno Junij 25, 2017 Od dobrega prijatelja sem dobiu cross loncin 125... sou sem do trgovine u celju tam mal probamo in mi je reku prodajalec da je olja dost vse v najlepsem stanju... pred voznjo pogledam noter nic olja... sem naliu in do zdej vse normalno... zdej pa mi kuplango nove spustit nwm zakaj... js sem vzeu to dol jo lepo namszo z oljem da gre lepo in nc pomagal... Prosim za odgovore...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se