BMWflar Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 46 minutami, DAMI34 pravi: Vse sm prebral, vse, pa kak % sm si celo zapomnu. Sam zdj me je pa v Bosno it zlo strah, tm so tut muslimani, anede? Bureka bi, pa kahvo, pa čewape Ti bom jst dal za burek ko me boš pred Senjom spet prehitel, tm pr unmu Šiptarju zravn kafičev ga dobiš. Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 9, 2016 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred eno uro, Yoghurt pravi: Če ni nihče opazil ... ja, znam biti zelo agresivna. ... Toliko o te agresivnosti. Jaz sem najbolj potrpežljivo, nežno, mirno in tiho bitje, kar si jih lahko zamislite. No, pa če me kdo skoraj s ceste zrini ali se zaleti vame bi jim tudi odbijač v glavo vrgla... ampak to je normalno. Al kaj? Vidim, da si malo v dilemi. Tudi to potrjuje tvoj nestabilni značaj. Se te bo bolje ogniti, pa od daleč . stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: Vse sm prebral, vse, pa kak % sm si celo zapomnu. Sam zdj me je pa v Bosno it zlo strah, tm so tut muslimani, anede? Bureka bi, pa kahvo, pa čewape Kahvo ti lohka jest skuham Kmet2, stuhec, Yoghurt in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 57 minutes ago, I30 said: Se te bo bolje ogniti, pa od daleč . Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 23 urami, pajkica pravi: a to sta mela mesečno? al sta se z urbano vozila ? Brezveze ju iščeš. Ne prideš v poštev. Prestara. Kmet2 in skalar36 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 1 uro, BMWflar pravi: Ti bom jst dal za burek ko me boš pred Senjom spet prehitel, tm pr unmu Šiptarju zravn kafičev ga dobiš. pred 57 minutami, HD-Dyna pravi: Kahvo ti lohka jest skuham Na, sami migranti...sam da me nauta posilila z bukrekom pa kahvo? Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 3 urami, Yoghurt pravi: Toliko o te agresivnosti. Jaz sem najbolj potrpežljivo, nežno, mirno in tiho bitje, kar si jih lahko zamislite. ... pol pa svizec zavije čokolado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 3 urami, Yoghurt pravi: Če ni nihče opazil sem ven padla samo v primerih, ko se je omenjalo neke skrajnosti obnašanja. Nadlegovanje - fizično ali verbalno. Ko pa pride do tega, potem pa ja, znam biti zelo agresivna. Če se kdo spravi name ali na moje drage, sem tudi agresivna in predvsem zaščitniška. Mislim, da je čisto vsak od vas tu popolnoma enak. In spet, poudarjam, govorim o situacijah, ki gredo daleč čez mejo normalnega in sprejemljivega - če me kdo samo postrani pogleda ga ne ozmerjam. Če bi kdo grozil komu od mojih, bi bila zgodba drugačna. Toliko o te agresivnosti. Jaz sem najbolj potrpežljivo, nežno, mirno in tiho bitje, kar si jih lahko zamislite. No, pa če me kdo skoraj s ceste zrini ali se zaleti vame bi jim tudi odbijač v glavo vrgla... ampak to je normalno. Al kaj? Ne vrjamem Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Že prov. Vas bom tepla, mi boste potem verjeli. 1 minute ago, HD-Dyna said: ... pol pa svizec zavije čokolado tisto po moje ni svizec.. Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Pravkar, Yoghurt pravi: Že prov. Vas bom tepla, mi boste potem verjeli. Jest vrjamem na besedo... Pravkar, Yoghurt pravi: Že prov. Vas bom tepla, mi boste potem verjeli. tisto po moje ni svizec.. TI???? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoghurt Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 (popravljeno) 1 minute ago, HD-Dyna said: Jest vrjamem na besedo... Edino pravilno. Jaz čokolado bolj odvijam, kot pa zavijam. Popravljeno Marec 9, 2016. Popravil Yoghurt Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 2 urami, BMWflar pravi: Ti bom jst dal za burek ko me boš pred Senjom spet prehitel, tm pr unmu Šiptarju zravn kafičev ga dobiš. Same obljube že 3leta pa Pag pa čvapi pa ...... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 (popravljeno) OFFTOPIC!!!!!! A se ne bomo nč več kregali???? No, EU predstavniki pravijo, da zapirajo t.i. balkansko migrantsko pot. Kako bo to izgledalo v praksi? Jih bo še več udarlo čez morje na Lampeduso? Meni se zdi, da je turčija te naše €U politike kr na suho ... Popravljeno Marec 9, 2016. Popravil Ferrarist Kmet2, Yoghurt in skalar36 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slow Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Saj se je "fino" takole desno, levo,.. pa se malo gori, doli, naokoli in v diagonalo prerekati. Pa vse tujce spraviti v isti kalup; najbrz so res vsi neprilagojena drhal, se bolj verjeno pa kar teroristi, ki so si zadali poslanstvo, da nas nevernike spravijo z oblicja zemlje. Najbrz je tista mama, z dvema soloobveznima otrokoma in dojenckom v narocju, zapustila svoj dom z mislimi po lazjem zasluzku. Ker podati se na taksno pot z otroci, je res nekaj lahkotnega, kar bi storila vsaka mati. Ampak, ko vsaj z neko mere zdrave pameti, ce ze ne intelegence, pomislis, da se prav isto lahko nekoc zgodi meni in tebi, da bova morda morala bezati s (porusenega) doma nekam na tuje, iskati varnost za obstoj in golo prezivetje,... No, potem lahko vsak, ki ima IQ nad 80, uvidi, da - desno in levo - prerekanje ni vec tako zelo zelo fino. I30 in tomash 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Tista mati s tremi otroki (ki so zelooooooo redke), se lahko od svojega porušenega doma umakne v turčijo ali kam drugam, vsaj 10x bližje. In tukaj imamo spet tisto foro Slovenskih "neodvisnih" medijev, ki vsakodnevno prikazujejo samo tiste uboge otroke in ženske, čeprav jih morajo cel dan med vsemi tistimi moškimi iskati, da kakšno najdejo. Koga ne bi zabolelo srce ob takih prizorih.... Temu se reče ZAVAJANJE JAVNOSTI, in to na televiziji, ki naj bi bila neodvisna TV, katero plačujemo vsi in ki naj bi nam prikazovala neko realno sliko. Kje pa imajo vsi tisti ostali moški svoje žene in otroke? Pa ja jih niso pustili doma sredi bojnega polja??? Počasi bi bil že čas da se amerika sesuje sama vase in se zadeve spet počasi spravijo v red... skalar36 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred eno uro, Ferrarist pravi: Tista mati s tremi otroki (ki so zelooooooo redke), se lahko od svojega porušenega doma umakne v turčijo ali kam drugam, vsaj 10x bližje. In tukaj imamo spet tisto foro Slovenskih "neodvisnih" medijev, ki vsakodnevno prikazujejo samo tiste uboge otroke in ženske, čeprav jih morajo cel dan med vsemi tistimi moškimi iskati, da kakšno najdejo. Koga ne bi zabolelo srce ob takih prizorih.... Temu se reče ZAVAJANJE JAVNOSTI, in to na televiziji, ki naj bi bila neodvisna TV, katero plačujemo vsi in ki naj bi nam prikazovala neko realno sliko. Kje pa imajo vsi tisti ostali moški svoje žene in otroke? Pa ja jih niso pustili doma sredi bojnega polja??? Počasi bi bil že čas da se amerika sesuje sama vase in se zadeve spet počasi spravijo v red... Meni pa nekaj ni jasno v tejle formulaciji, ki jo imenuješ slovenski "neodvisni" mediji. Koga imaš konkretno v mislih? Če se še dobro spomnim, je JaJo pred časom ponujal nakup delnic za svoj "neodvisni" medij (tv, internet...). A si tega mislu? In če bo ta neodvisni medij res tako dober, objektiven, nepristranski... se nam sploh ni bat za usodo slovenskega naroda. Ta neodvisni medij bo kot za šalo pometel z vsemi drugimi odvisnimi mediji, pa bo pa spet mir med nami. I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Neodvisnih medijev v Sloveniji praktično NI. So vsi nekam obrnjeni. Al v levo, al v desno. Mediji so najmočnejše orožje politike, kar se je tudi pokazalo ob prevzemu oblasti, ko so jajca vrgli. Da ne govorimo kako so pisani novinarski zakoni. Novinar lahko reče da naj bi jaz po njihovih neuradnih informacijah oz. po informacijah njihovega tajnega vira cel prejšn vikend gonu vikija gor in dol. Pa se bo cela Slovenija zgražala nad mano. Tud če sem bil ta čas s traktorjem v trtah. Definitivno je ravno nacionalna televizija tista, ki jo plačujemo davkoplačevalci in bi zaradi tega mogla bit popolnoma neodvisna. Ne, pri nas se celo kregajo kako bodo razdelili kvote. Koliko bo čigavih kandidatov. Narobe svet.... Kmet2, skalar36 in Yoghurt 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 3 urami, Ferrarist pravi: OFFTOPIC!!!!!! A se ne bomo nč več kregali???? Mislim da bi bil čas že da bi se "sekali" Da bomo na treniramo, če bomo slučajno rabi. To glede zapiranja tudi mene zanima Zakaj potem Avstrija umika policiste z mej ? Pravkar, stuhec pravi: Mislim da bi bil čas že da bi se "sekali" Da bomo natrenirani, če bomo slučajno rabi. To glede zapiranja tudi mene zanima Zakaj potem Avstrija umika policiste z mej ? Ferrarist 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 4 urami, Kmet2 pravi: Same obljube že 3leta pa Pag pa čvapi pa ...... Na Pagu ni čevapov, sem ti že povedu to, so pa dobri v Veliki Kladuši Kod Abida, sam reci, kdaj, pa gremo , jih častim! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/ekskluzivno-avstrija-se-pripravlja-na-vdor-beguncev-na-pomoc-helikopterji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 31 minutes ago, stuhec said: http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/ekskluzivno-avstrija-se-pripravlja-na-vdor-beguncev-na-pomoc-helikopterji a si prebral tud da majo begunci, predvsem njihove ninđe, v žepih vsaka svojo paradajzarco, rotaxove motorje na hrbtu s PVC propelarjem. Njihov cilj je najprej panonska nižina in šentilj. Baje jim je lažje navigirat čez slavonijo in ostalo ravnico, ker med hribi gorenjske jih še mal jebe azimut!. Upam, da je protiletalska podmazana I30 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 sm slišu, da so za vse krive Murgle Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 pred 12 minutami, maus pravi: sm slišu, da so za vse krive Murgle Jz nisem nč kriv maus in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Marec 10, 2016 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2016 pred 17 urami, Ferrarist pravi: ... Počasi bi bil že čas da se amerika sesuje sama vase in se zadeve spet počasi spravijo v red... Nič se ne bo sesulo samo vase. Se pa spreminja. Tudi Amerika. In zanimivo, predvsem za tako misleče kot si ti, je to, da se v ZDA začenja poglavje socializma. Vzklilo je z gibanji Occupy, nadaljuje se celo sedaj na volitvah pri demokratskih kandidatih. Če s tem misliš na spravljanje v red, se strinjam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 (popravljeno) pred 6 minutami, I30 pravi: da se v ZDA začenja poglavje socializma. Ja, z rdećimi zvezdami že tekajo po Pentagonu in Beli hiši Popravljeno Marec 10, 2016. Popravil Ferrarist thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se