Zivnorc Objavljeno September 15, 2015 Opozori Objavljeno September 15, 2015 ... jest sem pa lih nov roštilj za odojka sezidu.... :surrender: bobi1001 1
motozajebant Objavljeno September 15, 2015 Opozori Objavljeno September 15, 2015 ... jest sem pa lih nov roštilj za odojka sezidu.... :surrender: Začni podirat, da te ne obglavijo bobi1001 1
VrUUUUUmmmm Objavljeno September 15, 2015 Opozori Objavljeno September 15, 2015 Zadnjič sem na 24.ur zasledil,med komentarji, da se 25, oiroma 26. 9. Na prešernovem trgu v LJ, pripravlja protestni shod proti migrantom. Sedaj pa nikjer več ne najdem objave. Jaz bom šel, ker se mi gre, da bom še vedno živel v deželi, kjer lahko pljuvamo po "Kraljju, veri in domovini". In se ne mislim klanjat zjutraj in zvečer, nekemu bitju iz knjige... https://www.facebook.com/STOPbeguncem
bobi1001 Objavljeno September 15, 2015 Opozori Objavljeno September 15, 2015 (popravljeno) ... jest sem pa lih nov roštilj za odojka sezidu.... :surrender: Pridem pomagat brant- za odojka vse ,noben nov podiru Popravljeno September 15, 2015. Popravil bobi1001
Kmet2 Objavljeno September 15, 2015 Opozori Objavljeno September 15, 2015 Pridem pomagat brant- za odojka vse ,noben nov podiru Tam ne prideš zraven .....samo pravi prijatelji so jedli iz tega roštilja
Nearrain Objavljeno September 15, 2015 Opozori Objavljeno September 15, 2015 Tud z mojga rostilja so ze jedli takozvani pravi prijatelji...vendar se je izkazalo, da je bil samo uzaljen vrtec v zafrusriranih konfekcijskih stevilkah na obisku . K bi bli vsaj muslimani, bi namest pujska jancka obrnil. Za popotnico, da so lazje odsli sem jim se refundacijo oderuskega servisa uredil.... jbg verjamem v karmo O:-)
Kmet2 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) Karma je kurba......a tud jz vrjamem v njo ! Smo enemu zafustriranemu samovšečnežu za popotnico uredili vse dokumente in denar pa se ni znaltudi zahvalit pa še babo smo mu tolažl namest njega......jbg tud jz vrjamem v karmo O:-) Pa kolikor jaz vem ti nisi urejal nič razen klica ki bi ga tako ali tako opravili brez tebe in bi potem steklo kot je.....tako so mi povedali ^_^ Popravljeno September 16, 2015. Popravil Kmet2
pajkica Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 fak, tut migranti niso več kar so bli, zdej se že žaljo med sabo..... a so že pršli do nas? d vem če še mal tle ostanem.... k je tak mir, niti omenja jih noben..... vidmar j in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 fak, tut migranti niso več kar so bli, zdej se že žaljo med sabo..... a so že pršli do nas? d vem če še mal tle ostanem.... k je tak mir, niti omenja jih noben..... Nč ne rabiš tle ostajat kar imigriraj nazaj prot jugu...:-P Pips 1
Zivnorc Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 fak, tut migranti niso več kar so bli, zdej se že žaljo med sabo..... a so že pršli do nas? d vem če še mal tle ostanem.... k je tak mir, niti omenja jih noben..... ...preverjeno: Zakuriš roštilj... daš not odojka.... in ni blizu nobenega... deluje kot un OFF proti komarjem, ko ga uštekaš.... vidmar j in mladench 2
Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Karma je kurba......a tud jz vrjamem v njo ! Smo enemu zafustriranemu samovšečnežu za popotnico uredili vse dokumente in denar pa se ni znaltudi zahvalit pa še babo smo mu tolažl namest njega......jbg tud jz vrjamem v karmo O:-) Pa kolikor jaz vem ti nisi urejal nič razen klica ki bi ga tako ali tako opravili brez tebe in bi potem steklo kot je.....tako so mi povedali ^_^ Le koko si se ti najdu v tej povedi? Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Le koko si se ti najdu v tej povedi? Sej se nisem zato sem ti pa odpisal .)
pajkica Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Nč ne rabiš tle ostajat kar imigriraj nazaj prot jugu...:-P sem na jugu...pa jih ni tle...na srečo je korzika so far away..... ...preverjeno: Zakuriš roštilj... daš not odojka.... in ni blizu nobenega... deluje kot un OFF proti komarjem, ko ga uštekaš.... slabo gre teb poznavanje družbe.....
Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) Karma je kurba......a tud jz vrjamem v njo ! Smo enemu zafustriranemu samovšečnežu za popotnico uredili vse dokumente in denar pa se ni znaltudi zahvalit pa še babo smo mu tolažl namest njega......jbg tud jz vrjamem v karmo O:-) Pa kolikor jaz vem ti nisi urejal nič razen klica ki bi ga tako ali tako opravili brez tebe in bi potem steklo kot je.....tako so mi povedali ^_^ No, no... Ce me spomin ne vara, se je omenjeni zafrustrirani samovsecnez zaradi neljubega dogodka naslednjih par dni zahvaljeval in opraviceval vsem prisotnim po parkrat na dan. Mogoce ostalim udelezencem ne pesa spomin...drugic jih raje vprasaj, preden zacnes natolcevat. Kar se pa klica tice...naredil nisi nic, razen tega, da si zacel zgodbo s tem, kako te je prodajalec nategnil. In tudi jaz nisem zacel klicarit naokoli zarad tebe samega, ampak zato, ker mi je bila tvoja zgodba o nategu s strani prodajalca za lase privlecena. In lahko nehas nabijat na forumu koliko te je zadeva stala... Tebe osebno je Zarad mojih klicev na koncu stala bistveno manj kot bi te sicer, ker so ostali akterji pokrili del stroskov. A sem lahk tvoj prjatu na FB? Sam tok, da me bos lahko se enkrat pateticno izbrisal, ker sem slaba referenca za tvoj fan klub . Hahaha Toliko na kratko...za vse ostalo v zivo.... Konec intermezza...NAZAJ K MIGRANTOM A ze na strehi nuklearke v Krskem vihra ISIS zastava? Popravljeno September 16, 2015. Popravil Nearrain
UnionJack Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 ok pa te migranti ......... na faksu sm meu en bedast demografski kolokvij kjer sem najdu dnevne migracije šoloobveznih otrok z Iga (pri LJ) v šolo v ljubljano. šoloobveznih je blo 57 migriralo jih je pa 56. where the fuck se je zgubu 1 Ižanc ? ...... to pa nbenga ne zanima ? Yoghurt, Scarlett, skalar36 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 No, no... Ce me spomin ne vara, se je omenjeni zafrustrirani samovsecnez zaradi neljubega dogodka naslednjih par dni zahvaljeval in opraviceval vsem prisotnim po parkrat na dan. Mogoce ostalim udelezencem ne pesa spomin...drugic jih raje vprasaj, preden zacnes natolcevat. Kar se pa klica tice...naredil nisi nic, razen tega, da si zacel zgodbo s tem, kako te je prodajalec nategnil. In tudi jaz nisem zacel klicarit naokoli zarad tebe samega, ampak zato, ker mi je bila tvoja zgodba o nategu s strani prodajalca za lase privlecena. In lahko nehas nabijat na forumu koliko te je zadeva stala... Tebe osebno je Zarad mojih klicev na koncu stala bistveno manj kot te sicer, ker so ostali akterji pokrili del stroskov. A sem lahk tvoj prjatu na FB? Sam tok, da me bos lahko se enkrat pateticno izbrisal, ker sem slaba referenca za tvoj fan klub . Hahaha Toliko na kratko...za vse v zivo.... Konec intermezza...NAZAJ K MIGRANTOM A ze na strehi nuklearke v Krskem vihra ISIS zastava? Lej ,pustim te na mir,tud v en post se ti ne utaknem dokler ne začneš kot otrok spet pikat......kdo je tu užaljena sovica? Če pa želiš prati umazano perilo pa kar ,mam ene par lepih o teb !! Si pač manipulativni egoist in tu na forumu kažeš drugo plat svojega frisa ,ki je v resnici precej drugačno ....... zdej pa nehi že težit kot 5 letni šmrkovc ko mu vzameš liziko,pač nekaterim nisi všeč prav tako jaz pa zato nič ne jokam in pikam !! Ne trudim se bit podoben ostalim ,pa tudi drugim ne ratuje biti podoben men......in veš kaj boli me qurac za tebe in teb podobne... kar se pa tiče servisa je vse uredil Blaž ker si mu povedal koliko so mi računali na servisu kao že za opravljen servis,prav tako mu bi povedal jaz ob priliki in vrjamem da bi ukrepal isto ! kar se pa tiče tvojih roštilju itd ,....kar smo se družili nisi dal nikoli več kot si tudi dobil ,zato ne nabijej ! No zdej pa imigriraj v svoj svet popolnosti in mene pusti na miru tako kot jaz tebe ,hvala že v naprej pa lp
Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Lej ,pustim te na mir,tud v en post se ti ne utaknem dokler ne začneš kot otrok spet pikat......kdo je tu užaljena sovica? Če pa želiš prati umazano perilo pa kar ,mam ene par lepih o teb !! Si pač manipulativni egoist in tu na forumu kažeš drugo plat svojega frisa ,ki je v resnici precej drugačno ....... zdej pa nehi že težit kot 5 letni šmrkovc ko mu vzameš liziko,pač nekaterim nisi všeč prav tako jaz pa zato nič ne jokam in pikam !! Ne trudim se bit podoben ostalim ,pa tudi drugim ne ratuje biti podoben men......in veš kaj boli me qurac za tebe in teb podobne... kar se pa tiče servisa je vse uredil Blaž ker si mu povedal koliko so mi računali na servisu kao že za opravljen servis,prav tako mu bi povedal jaz ob priliki in vrjamem da bi ukrepal isto ! kar se pa tiče tvojih roštilju itd ,....kar smo se družili nisi dal nikoli več kot si tudi dobil ,zato ne nabijej ! No zdej pa imigriraj v svoj svet popolnosti in mene pusti na miru tako kot jaz tebe ,hvala že v naprej pa lp Spet klaftras.
Kmet2 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Spet klaftras. Prov bom nehal takoj ko me pustiš na mir :grim
Zivnorc Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 ...temu se reče ljubezen.... ... se tolčeta... in hkrati se lajkata ... to zgleda takole: ...kaj če bi obadva tankala 95 namesto 100 oktanskega testisterona ... ne bi bilo več tako divje... peljalo bi se pa še vedno... UnionJack 1
Kmet2 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 ...temu se reče ljubezen.... ... se tolčeta... in hkrati se lajkata ... to zgleda takole: ...kaj če bi obadva tankala 95 namesto 100 oktanskega testisterona ... ne bi bilo več tako divje... peljalo bi se pa še vedno... Zase se brigej boš mel dost dela :glare:
Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Papa Vas ma Rad ... PS: kaze, da ima jedan kurac viska za popusit. ...
nazo13 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Prov bom nehal takoj ko me pustiš na mir :grim In tako pride do migrantov. Dost sta sexala, sedaj pojdita še malo delat. Nearrain, Kmet2 in Zivnorc 3
UnionJack Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 teli migranti se zažrejo v emotivno občutljive persone! Brzdanje strasti je težje obvladljivo, ker v drugih temah je pa sodelovanje na zavidljivi ravni...... therefore: let's ride Nearrain in Kmet2 2
maus Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) dokler mi vsi teli, ki so v sporih, plačujejo kufete... mi je vseen kaj si mislijo o migranski krizi in medsebojnih razmerjih Popravljeno September 16, 2015. Popravil maus Nearrain 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se