motozajebant Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 jst sm pa glih kokice kupil Ivana 1
pajkica Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Včasih tut veniš ne pomaga
Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 jst sm pa glih kokice kupil NAPAKA S kokicam se bos tezko zadovoljil. Drugic prosi naj ti dajo storž zraven. motozajebant 1
motozajebant Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 NAPAKA S kokicam se bos tezko zadovoljil. Drugic prosi naj ti dajo storž zraven. Nebi vedel kakšna so tvoja nagnjenja
Nearrain Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 Nebi vedel kakšna so tvoja nagnjenja Ko pogledam proti stopalom...hmmm...malce v levo. motozajebant 1
TOMCAT Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 ......jst sem za, da se pomaga migrantom. ...........V smislu najhitrejšega transporta čez Slo do najbližje meje v sosednjo državo. nazo13, skalar36 in Kmet2 3
nazo13 Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 ......jst sem za, da se pomaga migrantom. ...........V smislu najhitrejšega transporta čez Slo do najbližje meje v sosednjo državo. Do italijanske meje pri Lazaretu, čez se pa naj čimbolj obale držijo pri pohodu.
maus Objavljeno September 16, 2015 Opozori Objavljeno September 16, 2015 (popravljeno) pol je zdj tko ratalo ... jaz se sprehajam po Evropi in če me kje ustaujo ... cepetam z nogami in rečem .... hočm it naprej, če ne se bom tuki ustavu in lakotoval do lakote A prav razumem vse skupaj ... :krneki: p.s. .. zadnjič je meu prijatu punco zad na mororju in je pozabla osebno .... in kaj je bilo .. obrnt sta morala in it nazaj ... to kar je pol on njej delu naum govoru ... Popravljeno September 16, 2015. Popravil maus Yoghurt, TOMCAT in vidmar j 3
nazo13 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 pol je zdj tko ratalo ... jaz se sprehajam po Evropi in če me kje ustaujo ... cepetam z nogami in rečem .... hočm it naprej, če ne se bom tuki ustavu in lakotoval do lakote :? A prav razumem vse skupaj ... :? :krneki: p.s. .. zadnjič je meu prijatu punco zad na mororju in je pozabla osebno .... in kaj je bilo .. obrnt sta morala in it nazaj ... to kar je pol on njej delu naum govoru ... Še sreča, da ga niso zaprli kot prevoznika migrantov njej pa dali azil v kakšnem rdečem hotelu. Pa to verjetno tudi ne boš povedal kaj je morala ona njemu delat. nejcgs 1
TOMCAT Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Madžarski predsednik zagovarja svoja dejanja, da je le to vendar krščanska država.........dobro ve kaj bi se lahko zgodilo, če bi slučajno v državi ostalo preveč migrantov...........
TOMCAT Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Madžarski predsednik zagovarja svoja dejanja, da je le to vendar krščanska država.........dobro ve kaj bi se lahko zgodilo, če bi slučajno v državi ostalo preveč migrantov........... premier in ne predsednik.....se pardoniram
TOMCAT Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Begunce naj bi iz Brežic in Črnomlja vozili v notranjost, tiste, ki za to ne bi izpolnjevali pogojev, pa naj bi najkasneje v 48 urah vrnili Hrvaški. Ob prihodu beguncev nameravajo na obeh omenjenih mejnih prehodih okrepiti policijske enote in nadzor, so povedali na MNZ. .......slovenci smo pa carji in nam begunska ( migrantska ) situacija sigurna ne bo ušla izpod nadzora....... kokice in čips pa pred televizijo ....... vidmar j 1
UnionJack Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 (popravljeno) Rabim 2 migranta za delo na vrtu. Popravljeno September 17, 2015. Popravil UnionJack Bmflar in Kmet2 2
BMWflar Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Golazen je že v Sloveniji! Policijski helikopterji preletavajo Brežice! vidmar j 1
gusar Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 će gledam tole mularijo,ki komaj čaka,da se spopade s policijo se sprašujem zakaj se doma niso spopadli in branili svoje domove.Še enkrat bolj sem prepričan,da je to ekspanzija muslimanstva v Evropo. Efendi, KARMEN1, skalar36 in 6 others 9
gusar Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 zdaj vemo zakaj so hoteli tako visok turn na đamiji:da bodo od daleč videl v katero smer morjo iti. skalar36, nazo13, DXR16 in 5 others 8
Gustav Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 će gledam tole mularijo,ki komaj čaka,da se spopade s policijo se sprašujem zakaj se doma niso spopadli in branili svoje domove.Še enkrat bolj sem prepričan,da je to ekspanzija muslimanstva v Evropo. ne to je invazija. Evropa pa mirno gleda. Potem bodo pa gledal ko teleta ko bodo začeli vsevprek rezati glave. Ne vem moj fotr je bil na delu v DE pred 40 leti pa je vedno govoril prilagodi se okolju ker okolje se ne bo prilagodilo tebi. Ta svojat pa dela ravno obratno. sicer smo pa to vajeni že od bratov bivše juge, žal ni nič drugače. Generacije rojene tukaj ne znajo nočejo znat slovensko. Potem pa sledi val obtožb da sem netoleranten nacionalist. Če bi pa zdrav evropejec migriral dolčez bi nas pa po tekočem traku krajšali za glavo. vidmar j, Yoghurt, skalar36 in 4 others 7
TOMCAT Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 (popravljeno) će gledam tole mularijo,ki komaj čaka,da se spopade s policijo se sprašujem zakaj se doma niso spopadli in branili svoje domove.Še enkrat bolj sem prepričan,da je to ekspanzija muslimanstva v Evropo. ne to je invazija. Evropa pa mirno gleda. Potem bodo pa gledal ko teleta ko bodo začeli vsevprek rezati glave. Ne vem moj fotr je bil na delu v DE pred 40 leti pa je vedno govoril prilagodi se okolju ker okolje se ne bo prilagodilo tebi. Ta svojat pa dela ravno obratno. sicer smo pa to vajeni že od bratov bivše juge, žal ni nič drugače. Generacije rojene tukaj ne znajo nočejo znat slovensko. Potem pa sledi val obtožb da sem netoleranten nacionalist. Če bi pa zdrav evropejec migriral dolčez bi nas pa po tekočem traku krajšali za glavo. .....ja in pol na 24 ur lahko komentiraš samo članke v rumenem tisku......komentiranje proti migrantom in krizi pa je zaklenjeno........da se nebi slučajno večina našla v enakih mnenjih proti.......začenja se razpad evrope ..... Popravljeno September 18, 2015. Popravil TOMCAT vidmar j, skalar36 in Gustav 3
Popularna objava Fantocci Objavljeno September 18, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2015 (popravljeno) Če gledaš posnetke, vidiš, da gre za mlade in zdrave moške med 20 in 50 letom. Ti bi morali vzeti puške v roke in braniti svoje domove. Žensk in otrok je le za vzorec (pa čeprav jih novinarji s kamerami namenoma iščejo, ker je to pač "hvaležna medijska roba"), njim bi dal zatočišče, moškim nikakor. To so ekonomski emigranti in ne politični. Sami povejo, da so večinoma žene in otroke pustili dol in računajo, da se jim pridružijo kasneje. Vprašanje je, kje so jih pustili? Verjetno na varnem, ne v vojni vihri... Torej tudi njim ni bilo nujno pobegniti. Če pa so jih pustili v vojni vihri, pa itak niso vredni naziva oče oz. mož. Jaz svoje družine ne bi pustil v nevarnosti. Popravljeno September 18, 2015. Popravil Fantocci TOMCAT, Gustav, nazo13 in 7 others 10
Fantocci Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 BTW, tudi Slovenci nismo bežali preko meje, ko je bilo sranje, pa čeprav so imeli Avstrijci pripravljene zbirne centre za nas (akcija "Nachbar in Not"). Jaz sem bil v TO. Yoghurt, KARMEN1 in TOMCAT 3
nazo13 Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 Še pred enim tednom so se vsi EU politiki kurčili kako bodo brez problema sprejeli vse migrante. Sedaj bi pa Nemci vračali migrante v vstopno državo EU. Včeraj so pa še osirali Madžare, da se ograjujejo. Hrvati so na veliko razlagali kako bodo organizirali avtobusne prevoze od srbske meje do Zagreba (in verjetno do SLO meje), pa jih je že 5000 migrantov vrglo na kolena. Turki pa pravijo, da pri njih čaka še miljon in pol ljudi, da se preseli v Evropo. Zaradi besedičenja politikov kako so njihove države gostoljubne in kako bodo z odprtimi rokami sprejeli migrante se je zgodilo to kar se je. Kratkovidni šelebajzerji so mislili, da bo prišlo sem kakšnih tisoč ljudi in bodo izpadli največji človekoljubci. Sedaj pa bodo izpadli drugi Hitlerji. Tem luzerjem niti optika Auer ne more več pomagat. vidmar j, TOMCAT, KARMEN1 in 1 other 4
TOMCAT Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 Če gledaš posnetke, vidiš, da gre za mlade in zdrave moške med 20 in 50 letom. Ti bi morali vzeti puške v roke in braniti svoje domove. Žensk in otrok je le za vzorec (pa čeprav jih novinarji s kamerami namenoma iščejo, ker je to pač "hvaležna medijska roba"), njim bi dal zatočišče, moškim nikakor. To so ekonomski emigranti in ne politični. Sami povejo, da so večinoma žene in otroke pustili dol in računajo, da se jim pridružijo kasneje. Vprašanje je, kje so jih pustili? Verjetno na varnem, ne v vojni vihri... Torej tudi njim ni bilo nujno pobegniti. Če pa so jih pustili v vojni vihri, pa itak niso vredni naziva oče oz. mož. Jaz svoje družine ne bi pustil v nevarnosti. ......sej bodo prijeli za puške, samo, da jih dobijo.......streljali bodo pa po nas, ker jim ne bomo "pričarali" obljubljene dežele........vse je vprašanje časa lajbn, vidmar j, Gustav in 2 others 5
vidmar j Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 zdaj ze v afriki vre 1,5 miljona jih je stertalo....to bo se pizdarija...hm,hm
TOMCAT Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 (popravljeno) zdaj ze v afriki vre 1,5 miljona jih je stertalo....to bo se pizdarija...hm,hm .....ne to ni panike.....to imajo tako kot Italijani v avgustu masovno dopust. Na Jugu so se odločili letos, da bo to v septembru.....destinacija večnega oddiha pa je EU ........ vse skonto, šotori že čakajo , pa še dokumentov ne rabiš Popravljeno September 18, 2015. Popravil TOMCAT
nejcgs Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 Rabim 2 migranta za delo na vrtu. ne smeš jih zaposlovat - lahko jih pa futraš in jim tudi lahko odstopiš hišo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se