domina Objavljeno Oktober 5, 2015 Deli Objavljeno Oktober 5, 2015 SOS! pred pol ure mi je uspelo pridelat spodnje... ker me srce boli, prosim za info kam dat tole bojno rano popravit? predvsem me zanimajo izkušnje iz prve roke - jerman? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 ... to je bolj kot ne ličarska zadeva... ... ker ni videti nič udarjeno... ... sicer pa je to od avta... brezveze.. ... kolikor je videti, so svetlejši deli brušen aluminij in je samo zalakirano. Če boš pustila tako, ce "rise" lahko samo malo odstrani... odvisno kako globoki so.... nato polakira. Če je barvano... pol ni problema...ličar zrihta.. ... sicer pa sem že napisal... brezveze... domina in TOMCAT 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 odlično. nisem vedla ali se lahko samo delno sanira ali je treba cela dat peskat in pol barvat in celo dramo zaradi ta zganjat maš pivo v dobrem a jerman tud za avte popravlja? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 ...stic guuugl vse najde... http://www.avtokozmetika.eu/pplatisca.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 je res je... + še 100 drugih z bolj ali manj ušmekanimi spletnimi stranmi jaz iščem koga, ki mu praksa laufa - ne sam teorija in spletni dizajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 Jaz sem obnovil cel komplet platisc (od varjenja...ce je bilo potrebno do licanja) pri AVR vulkanizerstvu na Vrhniki. Po posegu bi jih z lahkoto prodajal kot nove. IDRIJSKA CESTA 42, Vrhnika domina in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 na tvojem mestu bi šu do Jermana da vsaj pogleda ... lahko da je tudi kje kj počl ... to je moje mnenje rt te mam domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 Jaz sem obnovil cel komplet platisc (od varjenja...ce je bilo potrebno do licanja) pri AVR vulkanizerstvu na Vrhniki. Po posegu bi jih z lahkoto prodajal kot nove. IDRIJSKA CESTA 42, Vrhnika hvala, se bom pozanimala! kok pa kaj stanejo te zadeve? na tvojem mestu bi šu do Jermana da vsaj pogleda ... lahko da je tudi kje kj počl ... to je moje mnenje rt te mam upam, da počl ni - ker sta se feltna in robnik zelo nežno "pobožla"... zato me je še tok bolj skor kap, ko sem vidla rezultat vračam poljubčke maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 (popravljeno) ... lak za nohte... pa popraviš... čist po žensko... ...js tut lupčka.. ... viš tkole bi zgledalo.... še RACING line bi zgledal... mal rdečga.. :P:P Popravljeno Oktober 6, 2015. Popravil Zivnorc SLVR, DAMI34 in Cartman 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 waaaw, le kako se tega nisem sama spomnila Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 ........rezervo daš gor,........al pa prednjo in zadnjo zamenjaš pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 al jo pa sam na notranjo stran obrnem, a? TOMCAT, SLVR in franc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 ... lak za nohte... pa popraviš... čist po žensko... ...js tut lupčka.. ... viš tkole bi zgledalo.... še RACING line bi zgledal... mal rdečga.. :P:P lohk pa tud z edigsom po ekranu, pa ne bo več videt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 6, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 vi ste čist neresni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Oktober 6, 2015 Deli Objavljeno Oktober 6, 2015 Te feltne porabiš za zimske in kupiš čist nove enake za poletno šmekanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 8, 2015 Deli Objavljeno Oktober 8, 2015 Ej...Domina.... A ti je še kej tizga laka za nohte ostalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 8, 2015 Deli Objavljeno Oktober 8, 2015 vi ste čist neresni ane .. najlažje se je pa norca delat iz punčke, ki ima porajsane feltne a si kj uštimala pa ne se jim pustit in drugim lupčke dajat vse bom blokiru pa tut s spraskanimi feltnami fajn zgledaš domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 13, 2015 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2015 ane .. najlažje se je pa norca delat iz punčke, ki ima porajsane feltne a si kj uštimala pa ne se jim pustit in drugim lupčke dajat vse bom blokiru pa tut s spraskanimi feltnami fajn zgledaš ooo, mausek - zaščitnik nebogljenih uničevalk felten kar vpiš jih! zaenkrat še nič - glede na to da več kot očitno winter is coming bom kar zimske gor dala in do pomladi sanirala zadevo. so mi pa rekl, da zna bit pri the popravilih potem lak problem, ker se rado zgodi, da se po feltni začne dol luščit maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se