Anika Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Zanima me koliko od vas je v tem letu darovalo kri. :?: lp, Anika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 sem lansko leto zadosti "puscal". :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Zanima me koliko od vas je v tem letu darovalo kri. :?: lp, Anika Bi, pa me zarad zdravstvenih razlogov nočejo! Diskriminacija!!!!!!!! :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Jaz sem jo prvo daroval,.......crvom v jarku :cry: . Pol pa sem jo sprejemal, pa ne vem cigavo in se ne morem zahvalit :? . Torej se zahvaljujem neznanemu darovalcu :wink: :D . lp DTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 v 2002 dvakrat ker sem reden krvodajalec že od srednje šole. sicer pa imam AB+ krvno skupino ki je najbolj redka. navadno pa me spumpajo za 3,5 do 4 deci. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 v 2002 dvakrat ker sem reden krvodajalec že od srednje šole. sicer pa imam AB+ krvno skupino ki je najbolj redka. navadno pa me spumpajo za 3,5 do 4 deci. :roll: Mogoce sem pa malo tvoje krvi dobil :? Malo bolj perverzen sem namrec postal :twisted: :D hvala DTW :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Moje ne marajo ...... je preveč cukra not!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Men še ne pstijo. Sem premlad :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 v 2002 dvakrat ker sem reden krvodajalec že od srednje šole. sicer pa imam AB+ krvno skupino ki je najbolj redka. navadno pa me spumpajo za 3,5 do 4 deci. :roll: Mogoce sem pa malo tvoje krvi dobil :? Malo bolj perverzen sem namrec postal :twisted: :D hvala DTW :wink: pa se ti je tudi kaj motilo? nazadnje ko sem jo dal sem bil prejšnji dan fejst pijan :roll: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Krvna skupina: 0+ Letos daroval kri: 0x (namen: 2-3x) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 v 2002 dvakrat ker sem reden krvodajalec že od srednje šole. sicer pa imam AB+ krvno skupino ki je najbolj redka. navadno pa me spumpajo za 3,5 do 4 deci. :roll: "...redka???" ...kdo te je našponal, da lahko samo "redko" daruješ??? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Do januarja 2003 sem jo daroval 36-krat,pa mislim še naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anika Objavljeno Februar 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Do januarja 2003 sem jo daroval 36-krat,pa mislim še naprej. Pohvale vredno! :D lp, Anika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Jaz priznam, da je nisem še nikol. Še takrat ko me piknejo, da mi jo vzamejo za vzorc mi rata slabo. Kaj šele, da bi morala (kolk cajta že) immet tisto iglo zapičeno v svoji roki. Brrrrrrrr Upam, da ne bom nikoli rabila kake infuzije ali karkoli podobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMY Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Do danes sem jo dvakrat po 450g :oops: , iz koristoljubja, v vojski, da sem šel šest dni prej domov. :cry: Žalostno...sicer nimam nobenga odpora, samo nikoli se ne spravim, da bi jo dal...tud v službi nimajo glih posluha za tovrstne izostanke...pa vseen, mogoče se bom pa le spravu letos... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Mačica naj te popravim! Infuzija so zdravila, kri pa je transfuzija! Sicer se pa jaz glede tega tud lahko v zemljo vdrem! Ampak obljubim da se bom pobolšal če jo bodo le maral ker mene samo pikanje praktično sploh več ne moti! Moti me samo to če me ene 5x špika pa nič ne najde! Takrat pa :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 sicer pa imam AB+ krvno skupino ki je najbolj redka. Pervy ti si pa moj antipod ... moja kri namreč nosi oznako 0- . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Mačica naj te popravim! Infuzija so zdravila, kri pa je transfuzija! Sicer se pa jaz glede tega tud lahko v zemljo vdrem! Ampak obljubim da se bom pobolšal če jo bodo le maral ker mene samo pikanje praktično sploh več ne moti! Moti me samo to če me ene 5x špika pa nič ne najde! Takrat pa :evil: Hanzi jaz zelo dobro vem kaj je to infuzija in kaj transfuzija. V obeh primerih gre za to, da imaš za dalj časa zapičeno iglo v svojem telesu. In to je tisto, česar me je groza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Mačica naj te popravim! Infuzija so zdravila..... Saj res Hanzi, ti bi lahko glede na svoje zadnje izkušnje kar kakšno svetovalno službo odprl! Če si omisliš še 090 linijo, lahko še pošteno obogatiš ;) LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 46X do sedaj. Naprej bomo pa še videli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Lahko pa bi organizirali kakšno krvodajalsko akcijo motosvetovci oz. motoristi nasploh in to po celi Sloveniji :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Jest bi šel darovat, ker sem mel ža namen, pa nikjer ne najdem kdaj (kje) bodo krvodajalske akcije :oops: , a kdo ve kje to objavljajo? sem nekej brskal že po netu in teletextu, pa nisem nč najdu :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Jest bi šel darovat, ker sem mel ža namen, pa nikjer ne najdem kdaj (kje) bodo krvodajalske akcije :oops: , a kdo ve kje to objavljajo? sem nekej brskal že po netu in teletextu, pa nisem nč najdu :roll: Saj lahko greš vsak dan na oddelek za transfuzijo in daš kri! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Če ste resni, bi bilo zelo lepo za pokazat, da nam ni vseeno in se skupinsko zapeljemo na zavod za transfuzijo in skupinsko darujemo kri! Predlagam kakšen poletni dan pred dopusti in pa malo reklame zrihtat. Hmmm, ideja za klube in društva povezana z motorizmom. 8) :lol: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Če ste resni, bi bilo zelo lepo za pokazat, da nam ni vseeno in se skupinsko zapeljemo na zavod za transfuzijo in skupinsko darujemo kri! Predlagam kakšen poletni dan pred dopusti in pa malo reklame zrihtat. Hmmm, ideja za klube in društva povezana z motorizmom. 8) :lol: :twisted: Takoj sem ZA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se