Hanzi Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 tomažg Član Član od: petek, 09.08.2002 11:25 Objav: 119 Kraj: Feistritz jest grem jutri zjutraj na krvodajalsko me zanima kolk nas je humanistov mogoče jo bomo pa kdaj rabli kdo ve p.s. pri tem še povabim vse bistrške motoriste, da se mi jutri pridružijo _________________ Looking for Adventure... BRANE Član Član od: sobota, 06.10.2001 21:21 Objav: 473 Kraj: Kazakhstan tomažg je napisal: jest grem jutri zjutraj na krvodajalsko me zanima kolk nas je humanistov mogoče jo bomo pa kdaj rabli kdo ve p.s. pri tem še povabim vse bistrške motoriste, da se mi jutri pridružijo ma sej praveš, d si zadnje cajte nekam bolekn..Ka češ še koga uničt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pat Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 Nisem še darovala krvi. Imam pa izkaznico za darovalca organov po moji smrti že nekaj let. A to tudi kaj šteje?! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 šteje, a maš kak organ viška :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Jaz sem darovala kri 2x. Ampak veste kaj me je najbolj razp***? Grem jaz lani na krvodajalsko akcijo. Vzamem si dopust, čakam v vrsti, izpolnjujem obrazce, dam vzorec kvi in naredijo vse preglede.... Na koncu vsega (pa kaki uri čakanja) pa mi prijazno razložijo da mi lahko vzamjo sam 3 dcl in da ne jemljejo več takih malih količin krvi. In je šel dan v... Pa ne bom omenla da celo dopoldne nisem jedla.... :evil: Pol pa še naj kdo reče da rabijo kri!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Kri je noro, noro, noro tekla ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSM Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 pri osemnajstih prvič, nato vsako leto enkrat, vsega skupaj 19×. Ko premetavaš te cifre se nehote zaveš, ja človek staraš se, hduu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Kri je noro, noro, noro tekla ! Aaaaaaaaa, to je pa verz prjatla Dušana Hedla. Punk grupa CZD (Center za dehumanizacijo) :) Iskreno čestitam! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Kri je noro, noro, noro tekla ! Aaaaaaaaa, to je pa verz prjatla Dušana Hedla. Punk grupa CZD (Center za dehumanizacijo) :) Iskreno čestitam! 8) Jep, mi je zaupal še enega izvirnega: ajajajajajajajajaj barve !! 8) :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 :lol: no, jest sm jo pa dons vseglih dau,:fist: ane pu litra 0- :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 Krvodajalec od srednje šole naprej. Sem pred dobrim mesecem dal kri, moram počakat 3 mesece - te drugače ne vzamejo... Dam malo rabljeno kri skupine 0+ za eno osebo, količina po dogovoru (do 4 deci) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anika Objavljeno April 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2003 Krvodajalec od srednje šole naprej. Sem pred dobrim mesecem dal kri, moram počakat 3 mesece - te drugače ne vzamejo... Dam malo rabljeno kri skupine 0+ za eno osebo, količina po dogovoru (do 4 deci) :P Kaj pa cena? Morda nudiš kake popuste? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: lp, ani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Jst bi jo dal sam jo nočejo.....sladkorna! Bi bilo preveč sladko življenje prejemalca krvi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Jst bi jo dala pa me je strah ko jo samo vidim. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se