Knavs84 Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 (popravljeno) Aleluja Tema je sicer lepa ja, je pa realnost dosti lepsa Popravljeno Februar 25, 2016. Popravil Knavs84 Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 pred 20 minutami, KARMEN1 pravi: Meni je ta tema že od začetka zelo simpatična, upam, da je punca našla svojega motorista. Nič več se ne javlja . Ko je videla kako je pri nas motoristih je prešaltala na traktoriste ..... sunnygirl, DAMI34, KARMEN1 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Ko je videla kako je pri nas motoristih je prešaltala na traktoriste ..... je pogruntala da traktor vec kosta DAMI34, Knavs84, maxxa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 1 hour ago, Knavs84 said: Prej se pozanimaj kaksno je stanje pa pol razglabljaj o kom debatiras.Ko niti osebe ne poznas Ne mene ne moje punce sory, ne poznam, sam na osnovi komentarjev mal posklepam - drgač pa ej, vsak po svoje in na poskok, ane sejres, kako pa kej naraščaj? a ni proces v teku s preljubim ti dekletom? KARMEN1, Ninč., DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 pred 7 minutami, UnionJack pravi: sory, ne poznam, sam na osnovi komentarjev mal posklepam - drgač pa ej, vsak po svoje in na poskok, ane sejres, kako pa kej naraščaj? a ni proces v teku s preljubim ti dekletom? mene pa poznaš ... poišč motorista mausa in mu plači kufe KARMEN1, cikadina, Fantocci in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 Just now, maus said: mene pa poznaš ... poišč motorista mausa in mu plači kufe k dobim taprau muver & šejker takoj en makjato pade - lokacija Vikee KARMEN1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knavs84 Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 pred 3 minutami, UnionJack pravi: sory, ne poznam, sam na osnovi komentarjev mal posklepam - drgač pa ej, vsak po svoje in na poskok, ane sejres, kako pa kej naraščaj? a ni proces v teku s preljubim ti dekletom? Torej dokler ne poznas osebe se ne petelini Malo se skalmiraj Ni se koncalo ok ja posledica takih pokvarjenih ljudi je pripeljala kamor je ampak brez skrbi obstajajo ponovni izpiti Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 ...omm.... evo sm se že zrihtu ne upam niti sklepat kako je blo ampak ljudje so lahko res zanikrni . ...od poraza do poraza do končne zmage! je reku maucetung Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knavs84 Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 pred 32 minutami, UnionJack pravi: ...omm.... evo sm se že zrihtu ne upam niti sklepat kako je blo ampak ljudje so lahko res zanikrni . ...od poraza do poraza do končne zmage! je reku maucetung In iz takih resnih stvari se ni za delat norca Ampak bomo vztrajali, zdaj se je vse umirilo in je dokazala da je mocna oseba in zdaj ni da ni da se ne bo primlo UnionJack, Natty in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 ...dejstvo je pa tud, da je tega zmer več. Znanci, žlahta.... in velikrat je bil rezultat po tem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 Ma pomagam zastonj garantiram samo enega .... Bmflar in Natty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Knavs84 Objavljeno Februar 25, 2016 Deli Objavljeno Februar 25, 2016 pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Ma pomagam zastonj garantiram samo enega .... haha ni treba hvala vseeno pred 26 minutami, UnionJack pravi: ...dejstvo je pa tud, da je tega zmer več. Znanci, žlahta.... in velikrat je bil rezultat po tem 2 Se bomo potrudili da bo Natty in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristka5 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Oj. Ja kaj pa naj jaz naredim,...moj motorist je motor prodajal, pa ga je ena kupla skupaj z njim,...tak da sem sedaj brez motorja in brez motorista,.... stuhec, KARMEN1, robot in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 2 minutami, motoristka5 pravi: Oj. Ja kaj pa naj jaz naredim,...moj motorist je motor prodajal, pa ga je ena kupla skupaj z njim,...tak da sem sedaj brez motorja in brez motorista,.... Ah ne sekiraj se,tukaj gor je dosti takšnih ki zelo radi pomagajo motoristkam v težavah Natty, KARMEN1, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristka5 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 A no super....potem pa mogoče le ne preskočim kake moto sezone..... KARMEN1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 1 minuto, motoristka5 pravi: A no super....potem pa mogoče le ne preskočim kake moto sezone..... Vežda te vzamemo na zadnji sedež KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristka5 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Ja dobro,...če do poletja ne prodam opreme, pa začnem motorista iskat. Drugo mi ne preostane stuhec in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Pravkar, motoristka5 pravi: Ja dobro,...če do poletja ne prodam opreme, pa začnem motorista iskat. Drugo mi ne preostane Rajši si najdi traktorista.......tej ne pobegnejo z motoristkami,če pa že,ti ostane traktor DAMI34 in Natty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristka5 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Ma kaj....traktor že itak imam hahahah,....motorja pa ne Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Pravkar, motoristka5 pravi: Ma kaj....traktor že itak imam hahahah,....motorja pa ne Prodej traktor kup motor Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristka5 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Ja pa res....kaj bi brez tebe....prava zakladnica idej si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Prov ,ne bom ti več pomagu .......drugače pa ja mama mi je vedno govorila da v men spi genij fotr pa iz ozadja: sam škoda ker je budala skoz budna ....... Natty, maus, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 26 minutami, Kmet2 pravi: Prov ,ne bom ti več pomagu .......drugače pa ja mama mi je vedno govorila da v men spi genij fotr pa iz ozadja: sam škoda ker je budala skoz budna ....... ti si dober motorist ... tut men pomagaš na motor zlest .... pa poun brazgotin si za tank torbo se bova pa še zmenla not grem edin, če bodo base not Natty, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 (popravljeno) pred 53 minutami, motoristka5 pravi: Ja dobro,...če do poletja ne prodam opreme, pa začnem motorista iskat. Drugo mi ne preostane Štopaj oblečena v opremo, .... Če pa rabiš da se "zapelješ" pa reci le besedo in izpolnjena bo tvoja želja Tu vsi radi izpolnjujemo želje Popravljeno Marec 16, 2016. Popravil stuhec DAMI34, nazo13, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 34 minutami, Kmet2 pravi: Prov ,ne bom ti več pomagu .......drugače pa ja mama mi je vedno govorila da v men spi genij fotr pa iz ozadja: sam škoda ker je budala skoz budna ....... . .... aja, pa ime ??? ... kako so te že klicali, ko si bil majhen ??? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se