maus Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 (popravljeno) kaj sm pa js ... prdek sami ste to želeli ... BLOKIRANI še to temo unićte pa ste mi mejk maj dej Popravljeno Marec 16, 2016. Popravil maus stuhec, DAMI34, Bmflar in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Ja, odloči se: ali greš tudi ti na zs ali pa ostaneš z nama sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Vas pomlad "daje" ? Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Dijobono,ja...kej nardi ena ledih motoristka na forumu, a? Nas, ledih motoristov pa nobena ne tako pošteje Natty, DAMI34 in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 (popravljeno) Kaj je to moto-zenitna tema ? Se splača spremljat p.s. A kontra tema ne obstaja "iscem motoristko" ? Popravljeno Marec 16, 2016. Popravil Yagi-san KARMEN1, Natty in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 dejte novo opremo odpret iscem sorodno duso al kej tazga. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 To ne obstaja KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 21 minutami, cikadina pravi: dejte novo opremo odpret.... Si hotla rečt: dejte ji opremo odpet? Kao gentleman fora? KARMEN1, stuhec, cikadina in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 tko ja KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Sam midva poštena ,se vidi da imava rada svoje partnerje Današnja "moderna in napredna" dekleta iščejo prince na ORANŽNEM konju, a hkrati pozabljajo da so s takim razmišljanjem bolj kot princeskam, podobne mačeham jp, mene iščejo pred 1 uro, Ferrarist pravi: Dijobono,ja...kej nardi ena ledih motoristka na forumu, a? Nas, ledih motoristov pa nobena ne tako pošteje kr niste princi na belem konju Ferrarist 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: kr niste princi na belem konju ne, mi smo konji na vsehmožnihbarv mopedih pred 3 urami, Kmet2 pravi: Sam midva poštena ,se vidi da imava rada svoje partnerje Današnja "moderna in napredna" dekleta iščejo prince na belem konju, a hkrati pozabljajo da so s takim razmišljanjem bolj kot princeskam, podobne mačeham ej, bom zahtevu avtorski honorar DAMI34 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: kr niste princi na belem konju Jaz imam bel "konjiček" samo nisem princ. Poročen nisem, fraj pa trenutno tudi ne. ...lahko le sline po osvajanju cedim? Natty in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Itak nobenega ne poznam ....ne me mešat v ta vaša ljubezenska sranja Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 @Kmet2: pa to so resne, tezke teme.....in ne sranja Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 2 urami, Yagi-san pravi: Kaj je to moto-zenitna tema ? Se splača spremljat p.s. A kontra tema ne obstaja "iscem motoristko" ? . ... hahahaha ... ... ja, pa mogoče bi ji še skoz prste pogledal ... če slučajno še nima motorja ... Kmet2, KARMEN1 in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Tko ja, pred sezono si babo najdt, zmaga! Da pol gledas filme doma....pa da prebiras vtise dnevnih... Kmet2, Ferrarist, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Nihče ni popoln stuhec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred eno uro, DinDiin pravi: Tko ja, pred sezono si babo najdt, zmaga! Da pol gledas filme doma....pa da prebiras vtise dnevnih... Mene je ravno včeraj"nafarbala" Me kliče v službo, ko nisem imel ravno časa in me vpraša, če bi okoli 1 maja vzela kaj dopusta. Ja, ni problem, saj je še dolgo do tja, si nisem belil glave. Popoldne me kliče in pove, da je že bila na agenciji in se pozanimala za rezervacijo hotela v tistih dnevih. Šele takrat sem spoznal, da sem "pečen"...če bo lepo vreme pa po kakšnem hotelu drajsat, namesto, da bi se z motorjem vozil...ona se z motorjem ne vozi niti nima želje. TakeALookAround in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 Zato pa jaz pravim "iscem motoristko"....to je terna ! Pa se vozila bi me lahko (zaenkrat se) naokoli TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 8 minutami, vandrovec pravi: Mene je ravno včeraj"nafarbala" Me kliče v službo, ko nisem imel ravno časa in me vpraša, če bi okoli 1 maja vzela kaj dopusta. Ja, ni problem, saj je še dolgo do tja, si nisem belil glave. Popoldne me kliče in pove, da je že bila na agenciji in se pozanimala za rezervacijo hotela v tistih dnevih. Šele takrat sem spoznal, da sem "pečen"...če bo lepo vreme pa po kakšnem hotelu drajsat, namesto, da bi se z motorjem vozil...ona se z motorjem ne vozi niti nima želje. Hja, tu je pa zdej tku. Sam dve možnosti sta.....al bo ona tebe navadla al ti njo KARMEN1, robot, TakeALookAround in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred 3 minutami, Ferrarist pravi: Hja, tu je pa zdej tku. Sam dve možnosti sta.....al bo ona tebe navadla al ti njo Kaj naj zdaj? Podobno je bilo lani jeseni...saj sem te vprašala, nisi mož beseda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 (popravljeno) ce bo lepo vreme dej "zbolet" za it z njo v hotel pa pejdi na motor edino ne se kej prevec v blizini njenega hotela pole vozit Popravljeno Marec 16, 2016. Popravil cikadina vandrovec in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 16, 2016 Deli Objavljeno Marec 16, 2016 pred eno uro, vandrovec pravi: ...ona se z motorjem ne vozi niti nima želje. . ... stari, tud moja se noče vozit z motorjem ... ... in rezultat ??? ... se pač vozim sam ... (no, skoraj vedno sam) .... človeka ni pametno silit v kaj, kar mu ne paše ... tko da ... Igi Pop, Ferrarist, TakeALookAround in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2016 Deli Objavljeno Marec 17, 2016 pred 9 urami, pik1 pravi: . ... stari, tud moja se noče vozit z motorjem ... ... in rezultat ??? ... se pač vozim sam ... (no, skoraj vedno sam) .... človeka ni pametno silit v kaj, kar mu ne paše ... tko da ... Zlo težko ti to pade anede pred 10 urami, vandrovec pravi: Mene je ravno včeraj"nafarbala" Me kliče v službo, ko nisem imel ravno časa in me vpraša, če bi okoli 1 maja vzela kaj dopusta. Ja, ni problem, saj je še dolgo do tja, si nisem belil glave. Popoldne me kliče in pove, da je že bila na agenciji in se pozanimala za rezervacijo hotela v tistih dnevih. Šele takrat sem spoznal, da sem "pečen"...če bo lepo vreme pa po kakšnem hotelu drajsat, namesto, da bi se z motorjem vozil...ona se z motorjem ne vozi niti nima želje. Menjaj čim prej ...sezona je tukaj vandrovec, thumper, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 17, 2016 Deli Objavljeno Marec 17, 2016 pred 15 urami, Ferrarist pravi: Dijobono,ja...kej nardi ena ledih motoristka na forumu, a? Nas, ledih motoristov pa nobena ne tako pošteje Alo, daj se na borzo, sedaj je čas ! Pa dol k nam kaj pridi . Kmet2 in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se