DAMI34 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: A ti si najdu svojega motorista jst iščem motorista, k s tebe itak nč ni. Sam ležiš pa šive šteješ Natty, Ninč. in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 (popravljeno) Fotr je reku hčerki,če nauš pridna boš pa motorista dobila. Popravljeno April 11, 2016. Popravil gusar maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: jst iščem motorista, k s tebe itak nč ni. Sam ležiš pa šive šteješ Če bi bil na tvojem mestu bi bil že na Jadranki ,ne pa tuki moje klamfe štel Ninč., maus, Natty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 (popravljeno) pred 32 minutami, Kmet2 pravi: Če bi bil na tvojem mestu bi bil že na Jadranki ,ne pa tuki moje klamfe štel Trenutno niti na Tatjanko ne grem, moram pazit roko ps. drž pesti, da mi naslednji ponedeljek da kirurg zeleno luč, pa bo sred tedna Jadranka Popravljeno April 11, 2016. Popravil DAMI34 maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: jst iščem motorista, k s tebe itak nč ni. Sam ležiš pa šive šteješ pred 54 minutami, gusar pravi: Fotr je reku hčerki,če nauš pridna boš pa motorista dobila. pred 38 minutami, Kmet2 pravi: Če bi bil na tvojem mestu bi bil že na Jadranki ,ne pa tuki moje klamfe štel pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Trenutno niti na Tatjanko ne grem, moram pazit roko ps. drž pesti, da mi naslednji ponedeljek da kirurg zeleno luč, pa bo sred tedna Jadranka lajkam DAMI34, stuhec in Natty 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2016 Deli Objavljeno April 11, 2016 pred 32 minutami, DAMI34 pravi: Trenutno niti na Tatjanko ne grem, moram pazit roko ps. drž pesti, da mi naslednji ponedeljek da kirurg zeleno luč, pa bo sred tedna Jadranka Držim DAMI34, Bmflar, Natty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borzon Objavljeno April 21, 2016 Deli Objavljeno April 21, 2016 (popravljeno) Pozdravljeni vsi moto navdusenci. Da kar preidem k dejstvu,... Sva mosko zenski motoristicni par. Ker sva trenutno ostala brez para, ki je do sedaj potoval z nama po najinih moto potovanjih, naju zanima ali obstaja kaksno upanje da se tukaj na forumu najde kaksen normalen motoristicen mosko-zenski par ali dekle v starosti od 20 do 40 let, s katerim bi potovali po EU. Naceloma isceva le dekleta in pare, ker sva imela v preteklosti zaradi moskega esterogena kar nekaj tezav z moskimi sovozniki. V svoj opis naj navedeva, da sva strastna motorista in sva prevozila ze kar nekaj lepih kilometrov po Sloveniji in Evropi. Najveckrat svmo vozili 2-4 pari oziroma pari in posameznice. Zanima naju kje se srecujete motoristih podobnih nacel in prepricanj kot midva? Kje je najlazje spoznati oziroma dobiti kontakt od ljudi, ki jim motociklizem ne pomeni nedeljsko divjanje do obale, ampak nacin zivljenja, ko se vsedez na motor in odpeljes 3000 km dalec, brez bojazni in nepotrebnih vprasanj ali bom nocoj prespal v hotelu z 3 zvezdicami, ali si bom nadela balzam na lase.... L.p Popravljeno April 21, 2016. Popravil borzon Kmet2, fazerčk, TOMCAT in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 ... ni mi namen, da bi smetil po tejle temi.... ....ampak mi je fuuuuuuullll zanimivo, ko je v kategoriji "Ljubezen" .... Bmflar, 3nity, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 k nardš 3 jurje km si že ven iz evrope drgač je pa fajn če si vsake tolk cajta tut lase mal umiješ... začne vse skup ful smrdet.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 56 minutami, Zivnorc pravi: ... ni mi namen, da bi smetil po tejle temi.... ....ampak mi je fuuuuuuullll zanimivo, ko je v kategoriji "Ljubezen" .... nespodobno povabilo? Zakaj pa ni slik? ps. balzama za lase ne rabim Bmflar, 3nity, dAlencc87 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, DAMI34 pravi: nespodobno povabilo? Zakaj pa ni slik? ps. balzama za lase ne rabim Če imaš rad Swing, ni panike Ples pa tko obvladaš Aja, dedi odpadejo Popravljeno April 22, 2016. Popravil HD-Dyna Zivnorc, nazo13, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Swing že plešem, unu bi pa tud.Sam kaj , me leta je.... DAMI34, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 ...bejo. Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Glava oče - srce neče nazo13, Zivnorc, zmilan in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 . ... hmmmmm ... vidim da si že v parih urah spoznal kar nekaj primernih za v "pare" ... sicer pa ... ... tud jest ne rabim balzama za lase ... če to res kej šteje ... Kmet2, DAMI34, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Lepo ste mu pomagali zdej ve vse od umazanih las do svingerstva .......... pik1, Bmflar, Ninč. in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Lepo ste mu pomagali zdej ve vse od umazanih las do svingerstva .......... Pa kje drugje bi lahko vse to zvedu, razen na MS Pa še zastonj dAlencc87, DAMI34, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Pa kje drugje bi lahko vse to zvedu, razen na MS Pa še zastonj Pa še oba sva taka resna motoristična para ......čeprav je podal neko omejitev 40 let , js še glih za glih pa žena prideva v izbor .....ti si pa premlad šmrkovc nazo13, KARMEN1, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Pa še oba sva taka resna motoristična para ......čeprav je podal neko omejitev 40 let , js še glih za glih pa žena prideva v izbor .....ti si pa premlad šmrkovc Razumem tata.... Pa i sine bi to radio Kmet2, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Razumem tata.... Pa i sine bi to radio Sine pazi, ker si naiven da te ne bodo sam izkoristili.... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 11 minutami, Kmet2 pravi: Lepo ste mu pomagali zdej ve vse od umazanih las do svingerstva .......... Kot da ti je pomagal politik. DAMI34, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Pa še oba sva taka resna motoristična para ......čeprav je podal neko omejitev 40 let , js še glih za glih pa žena prideva v izbor .....ti si pa premlad šmrkovc Da ne bi slučajno dal tiste slike s FB tukaj gor . DAMI34, Kmet2 in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 Karmen, ti se prijavi, saj iščejo tudi ženske? Jaz bi se pa mojo še nisem spravil na motor, zaradi estrogena sam pa odpadem... DAMI34, KARMEN1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Lepo ste mu pomagali zdej ve vse od umazanih las do svingerstva .......... ti tut ne rabiš balzama, kaj se zdej vun vlačiš KARMEN1, Kmet2 in nazo13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 22, 2016 Deli Objavljeno April 22, 2016 pred eno uro, vandrovec pravi: Karmen, ti se prijavi, saj iščejo tudi ženske? Jaz bi se pa mojo še nisem spravil na motor, zaradi estrogena sam pa odpadem... Žal odpadem, ker nimam časa za taka potovanja. vandrovec in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se