dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, kao normalna pravi: pred eno uro, lucif3rka pravi: Pa sem mislila, da sem jaz občutljiva. Če ste mojo mogoče malce ''pikro pripombo'' vzeli za žalitev, mi je bad. Tudi sami se med sabo, koliko sem opazila, ''jebčkate v glavo'' , se ''šimfarite'' pa je ok. Ali je krivo, da sem ''prišlek'' na novo ali ženska ali kaj tretjega, ne vem. Neko nastrojenost sem itak začutila že na začetku. Nikakor ni v mojem interesu, da tu širim negativno energijo. Damn people saj vas nisem prišla bombandirat. Kakšna konkurenca, lepo te prosim, v čem pa tekmujemo? Malo si ti vse skupaj zmešala. Nihče (no vsaj jaz) ne jemljem tvojih objav kot žalitev. Oprosti, jaz tvojih nisem objav nisem dojela kot "zajebancijo", ampak kot infantilni poskus zbujanja pozornosti. Mi se hecamo na hard a za to moraš imeti mal drugačen pristop in enostavno na silo nič ne gre. S ponujanjem same sebe si ne delaš usluge, ampak se precej smešiš. Deluješ kot mlado neizkušeno dekle al pa "babše" ki ne zmore krotiti druge pubertete. Sorry tako te vidim jaz, če sem zgrešila se ti opravičujem. Konkurenca........ pred 5 minutami, DinDiin pravi: Ja v tem, kera je bl huda Pa luciferka vod ...jest sem izven konkurence....... Roger G. Jagger, Bmflar, TakeALookAround in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: Malo si ti vse skupaj zmešala. Nihče (no vsaj jaz) ne jemljem tvojih objav kot žalitev. Oprosti, jaz tvojih nisem objav nisem dojela kot "zajebancijo", ampak kot infantilni poskus zbujanja pozornosti. Mi se hecamo na hard a za to moraš imeti mal drugačen pristop in enostavno na silo nič ne gre. S ponujanjem same sebe si ne delaš usluge, ampak se precej smešiš. Deluješ kot mlado neizkušeno dekle al pa "babše" ki ne zmore krotiti druge pubertete. Sorry tako te vidim jaz, če sem zgrešila se ti opravičujem. Konkurenca........ Wow, to je šele.. Iskreno se opravičujem vsem pripadnicam ženskega spola in moškim gejem, da sem javno ponudila svojo pičko vašim možem ali simpatijam. Ni bilo nalašč. Ej, no, bova res šli na ta nivo? Evo jaz se bom umaknila, čutim se nezaželeno, prepuščam ti vse moške tu in se že jutri odpravila v Kalifornijo po svojega. Vse dobro ti želim. pik1, KARMEN1, C eagle in 3 others 1 1 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Yoghurt, C eagle, dr.looney in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 9 minutami, kao normalna pravi: Wow, to je šele.. Iskreno se opravičujem vsem pripadnicam ženskega spola in moškim gejem, da sem javno ponudila svojo pičko vašim možem ali simpatijam. Ni bilo nalašč. Ej, no, bova res šli na ta nivo? Evo jaz se bom umaknila, čutim se nezaželeno, prepuščam ti vse moške tu in se že jutri odpravila v Kalifornijo po svojega. Vse dobro ti želim. . ... svaka čast ... ... te sicer ne poznam ... ampak ... carica ... kakorkoli že ... Bmflar, gretzky, KARMEN1 in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 19 minutami, dr.looney pravi: Malo si ti vse skupaj zmešala. Nihče (no vsaj jaz) ne jemljem tvojih objav kot žalitev. Oprosti, jaz tvojih nisem objav nisem dojela kot "zajebancijo", ampak kot infantilni poskus zbujanja pozornosti. Mi se hecamo na hard a za to moraš imeti mal drugačen pristop in enostavno na silo nič ne gre. S ponujanjem same sebe si ne delaš usluge, ampak se precej smešiš. Deluješ kot mlado neizkušeno dekle al pa "babše" ki ne zmore krotiti druge pubertete. Sorry tako te vidim jaz, če sem zgrešila se ti opravičujem. Konkurenca........ ...jest sem izven konkurence....... pa saj je na forumu že tema o kuhanju odprta, dajte se "motoristke" tja prestavit da ne bo še bolj zasmodeno. Pravkar, pik1 pravi: . ... svaka čast ... ... te sicer ne poznam ... ampak ... carica ... kakorkoli že ... kmet2 je to... prihod klovnese sovpada z odhodom šovmena KARMEN1, Bmflar, GoBobi in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... svaka čast ... ... te sicer ne poznam ... ampak ... carica ... kakorkoli že ... evo samo čoperja, pa brado...pa jo maš....... simpl ko pasulj..... pred 2 minutami, Snecer pravi: pa saj je na forumu že tema o kuhanju odprta, dajte se "motoristke" tja prestavit da ne bo še bolj zasmodeno. a si mogu spet sendvič s posebno jest....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Just now, dr.looney said: evo samo čoperja, pa brado...pa jo maš....... simpl ko pasulj..... Še dobr, da ni nič rekla o dolgih lasih... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, C eagle pravi: Še dobr, da ni nič rekla o dolgih lasih... Yoghurt in C eagle 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, Snecer pravi: pa saj je na forumu že tema o kuhanju odprta, dajte se "motoristke" tja prestavit da ne bo še bolj zasmodeno. kmet2 je to... prihod klovnese sovpada z odhodom šovmena . ... hahaha ... ne glede na to, al je to Kmet al pa "kakšna" ... .. kot sem rekel ... itak se nihče ne zmeni za to, kaj je ta "niknejm" v reali ... ... če je ženska ... je vsem prisotnim pomembno itak samo to ... da je še "topla" ... če je pa to slučajno Kmet, kot ugibaš ti ... potem je pa pač on "prijavil" post na mestu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil maus dr.looney, Bmflar, C eagle in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Just now, maus said: Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 . ... kwa je zdej ??? ... a je že konc al kaj ??? ps. ... pa čist sem jo imel že naštelano ... dr.looney, Bmflar in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... kwa je zdej ??? ... a je že konc al kaj ??? ps. ... pa čist sem jo imel že naštelano ... ...maš pač smolo ...... da ti vse ta gajstne zbrišejo....... Ninč., pik1 in Bmflar 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: ...maš pač smolo ...... da ti vse ta gajstne zbrišejo....... . ... sej vem ... že od nekdaj to vem ... ... "nesretnik sam od malena" ... pa tud ... "vsi lahko, sam jest ne smem" dr.looney, Bmflar in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... sej vem ... že od nekdaj to vem ... ... "nesretnik sam od malena" ... pa tud ... "vsi lahko, sam jest ne smem" zdej si se mi pa že skor zasmilu....... ....... al pa bom bla žleht in bom rekla: karma is a bitch....... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 minutami, dr.looney pravi: zdej si se mi pa že skor zasmilu....... ....... al pa bom bla žleht in bom rekla: karma is a bitch....... . ... hvala za vzpodbudo ... dr.looney in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Moja stara mati, bog ji daj mir božji, je vedno pravila - če je preveč kur v kokošnjaku, je hitro kera opukana. Imela je prav Bmflar, Akito, KARMEN1 in 5 others 1 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 2 urami, kao normalna pravi: Gretzky!? A si 'na voljo' ali ne? Ja. Brada že malo pika. KARMEN1, kao normalna in Akito 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 6 minutami, jskrablin pravi: Moja stara mati, bog ji daj mir božji, je vedno pravila - če je preveč kur v kokošnjaku, je hitro kera opukana. Imela je prav . ... kur je zmer premal ... Bmflar, KARMEN1 in dr.looney 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, jskrablin pravi: Moja stara mati, bog ji daj mir božji, je vedno pravila - če je preveč kur v kokošnjaku, je hitro kera opukana. Imela je prav kje ti vidiš kako kuro sorry ce pa mam dolg jezik in ga ne šparam. povem, kar mislim, pa četudi so vsi proti meni, mi je gladko vseeno. odgovarjam samo za svoja dejanja, če pa eni ne zmorejo prežvečit tistega kar povem, jim pač ne morem pomagat. življenje niso mehiške telenovele. je*** ga , vzemi ali pusti........mater zdej pa že težim...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Pravkar, dr.looney pravi: kje ti vidiš kako kuro sorry ce pa mam dolg jezik in ga ne šparam. povem, kar mislim, pa četudi so vsi proti meni, mi je gladko vseeno. odgovarjam samo za svoja dejanja, če pa eni ne zmorejo prežvečit tistega kar povem, jim pač ne morem pomagat. življenje niso mehiške telenovele. je*** ga , vzemi ali pusti........mater zdej pa že težim...... . ... včas je lepš k v telenoveli ... Bmflar in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 Meni očitate, da sem takšna in drugačna, da naj razčistim pri sebi in podobno. Ne vidite pa, kaj sem s tem pri vas izzvala. Pri ženskah neko zblojeno tekmovalnost, pri moških ranjen ego, ker pač nimajo las, čoperja in brade, in tako ''napadate'' z nekimi užaljenimi pripombami, kar je kinda otročje, saj je oglas, ki to vbistvu ni, bil kinda hudomušen. Đizs. Kje vam je smisel za humor? Vprašajte se, imate vi pri sebi razščiščeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... včas je lepš k v telenoveli ... ej a si ti bipolarc...prej si bil čist depresivn, zdej si pa že vesel...... fajn maš to porihtan....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 5 minutami, gretzky pravi: Ja. Brada že malo pika. Bi te vzela, pa se bojim, da bi še tebe pokvarila. Thanks for everything. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 25, 2017 Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 pred 3 minutami, dr.looney pravi: kje ti vidiš kako kuro sorry ce pa mam dolg jezik in ga ne šparam. povem, kar mislim, pa četudi so vsi proti meni, mi je gladko vseeno. odgovarjam samo za svoja dejanja, če pa eni ne zmorejo prežvečit tistega kar povem, jim pač ne morem pomagat. življenje niso mehiške telenovele. je*** ga , vzemi ali pusti........mater zdej pa že težim...... Pomoje me čisto preveč resno jemlješ. Izven tehničnih tem sem malo na počez... ne se z mojimi pripombami preveč obremenjevat Je pa nekaj frčanja perja vedno zanimivo brat pred 5 minutami, kao normalna pravi: Meni očitate, da sem takšna in drugačna, da naj razčistim pri sebi in podobno. Ne vidite pa, kaj sem s tem pri vas izzvala. Pri ženskah neko zblojeno tekmovalnost, pri moških ranjen ego, ker pač nimajo las, čoperja in brade, in tako ''napadate'' z nekimi užaljenimi pripombami, kar je kinda otročje, saj je oglas, ki to vbistvu ni, bil kinda hudomušen. Đizs. Kje vam je smisel za humor? Vprašajte se, imate vi pri sebi razščiščeno? You go girl, jaz te čisto podpiram. Sam še pom-pome najdem, da bo bolj ... nazorno kao normalna in dr.looney 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se