Bmflar Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 8 urami, dr.looney pravi: ..... no vidiš ..... tut ti si zadel glavni dobitek..... Tko izgubi dobitak - dobije gubitak , bi reku dobri stari Alan Ford ... dr.looney, Quest, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 .. sej sem se jest ponudu... ... pa me nbena ne mara... ... pa še sliko sem prpopu...z mojim motorjem vred.... ... pa nisem samo badass .... imam tut hairyass lucif3rka, maus, dr.looney in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: .. sej sem se jest ponudu... ... pa me nbena ne mara... ... pa še sliko sem prpopu...z mojim motorjem vred.... ... pa nisem samo badass .... imam tut hairyass DXR16, maus, gretzky in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 17 minutami, Zivnorc pravi: ... pa nisem samo badass .... imam tut hairyass a misliš da ni nič moteče ko podreš kupček pa se vsaki zdi da si prdnil skoz glavo? Zivnorc, dr.looney, DXR16 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 21 minutami, Zivnorc pravi: .. sej sem se jest ponudu... ... pa me nbena ne mara... ... pa še sliko sem prpopu...z mojim motorjem vred.... ... pa nisem samo badass .... imam tut hairyass Mogoče ne pada na Bemflarje. Kar v vrsto se postavite. V vrsto za mano seveda. bikez, DXR16, Zivnorc in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred eno uro, Zivnorc pravi: .. sej sem se jest ponudu... ... pa me nbena ne mara... ... pa še sliko sem prpopu...z mojim motorjem vred.... ... pa nisem samo badass .... imam tut hairyass base bi ponudu gretzky, Bmflar, lucif3rka in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 7 urami, maus pravi: Vzeti baso od 'čist navadnega softiča' je malo tvegano.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 9 urami, gretzky pravi: Kar v vrsto se postavite. V vrsto za mano seveda. "Nisi prvi a ni zadnji"...prepeva Ivana Kovač. gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 9 minutami, vandrovec pravi: "Nisi prvi a ni zadnji"...prepeva Ivana Kovač. Važno da si zraven. Saj se ne znuca. vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BlondDiversion Objavljeno Avgust 28, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 No, še ena "Iščem motorista". Resna. Frendici se je odprl svet sopotništva na motorju. Ker ima gospa 53 let, bradati beerbauh tipi ravno niso za izbor. Torej, išče se motorist, za bejbo s 177 cm, kil morda enih 70 (pojma nimam, je nisem nikoli vprašala). Ker je samska, se bo seveda dala tudi zapeljat. Pasal bi ji umirjen tip njenih let, tak, ki ni vezan in je pripravljen z njo odbrenčat tudi na varno vožnjo na Vransko. Njen prvi sopotniški kilometri so bili na Maltatal in Grossglockner. Rada bi šla kdaj na kak izlet in za vikende je frej :). Tako da - motorist, ki bi bil vesel družbe, (po možnosti ne furaj cestaka ali pa nagca), se javi Drage forum moto dame, vljudno vas naprošam, da kljub neznanski potrebi, ki vam jo kuri navadna žlehtnoba (ali pa narcisoidnost, ker želite biti pametne, svetovljanske in nasploh opažene), na ta post ne odgovarjate in ne komentirate. Zivnorc, DXR16, C eagle in 13 others 13 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 Tu je kar nekaj BMWfahrerjev, ki ustrezajo željam, ne vem pa kako je v obratni smeri Kaj drugega kot velika endura za njeno izmero tudi ne bo. Zivnorc in BlondDiversion 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 38 minutes ago, Snecer said: Tu je kar nekaj BMWfahrerjev, ki ustrezajo željam, ne vem pa kako je v obratni smeri Kaj drugega kot velika endura za njeno izmero tudi ne bo. Ja pa kaj še... Kaj pa manjka kakšnemu Goldwingu, GTR-ju, FJR-jki,...? bikez, BlondDiversion, DAMI34 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 pred 27 minutami, XTR pravi: Ja pa kaj še... Kaj pa manjka kakšnemu Goldwingu, GTR-ju, FJR-jki,...? tut z900 nič ne manjka jaz sem tut iskal motorist a-ko, pa se nuben a ni oglasu bikez, C eagle, DXR16 in 4 others 1 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Avgust 28, 2017 Deli Objavljeno Avgust 28, 2017 20 minutes ago, DAMI34 said: tut z900 nič ne manjka jaz sem tut iskal motorist a-ko, pa se nuben a ni oglasu Ti se kar tolaž, na manj kot jurja spoloh ne trzajo . Še Snecer ve, da mora bit "velika" endura. Tamal versač odpade... DXR16, DAMI34, C eagle in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 29, 2017 Deli Objavljeno Avgust 29, 2017 hvala dnarnici, da sem si enoseda prvošću Ob 28. 8. 2017 ob 16:04, kao normalna pravi: moj prjatu @Zivnorc ni softić ampak ornk dec Bmflar in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 29, 2017 Deli Objavljeno Avgust 29, 2017 Ob 28. 8. 2017 ob 19:14, XTR pravi: Ti se kar tolaž, na manj kot jurja spoloh ne trzajo . Še Snecer ve, da mora bit "velika" endura. Tamal versač odpade... Versys je za 90 60 90 delan, caki mal..... Zivnorc in XTR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno Avgust 29, 2017 Deli Objavljeno Avgust 29, 2017 pred 12 minutami, maus pravi: moj prjatu @Zivnorc ni softić ampak ornk dec ja škoda da sam tako ne misli ane, večkrat ga pohvali, da se bo iz samooklicanega navadnega softiča prelevil v badass-a pa se bodo vse zalepile nanj pik1, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Avgust 29, 2017 Deli Objavljeno Avgust 29, 2017 32 minutes ago, DinDiin said: Versys je za 90 60 90 delan, caki mal..... Ja sej, če misliš hitrosti, potem je pa Mitas-ka skoraj večna... 90/60/90 streseš dol, preveč sune Zivnorc, TakeALookAround in lucif3rka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Avgust 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Ob 27. 8. 2017 ob 7:03, gretzky pravi: On rad po blatu rije. Zdaj si pa predstavljaj naprej. Ob 27. 8. 2017 ob 20:19, gretzky pravi: In tega smo vsi ostali veseli. Kar "osrečuj" samo njega, ostali pa bomo srečni drugače. Ob 28. 8. 2017 ob 6:44, Zivnorc pravi: ... pa nisem samo badass .... imam tut hairyass Ob 28. 8. 2017 ob 7:06, gretzky pravi: Kar v vrsto se postavite. V vrsto za mano seveda. Ob 28. 8. 2017 ob 8:03, maus pravi: base bi ponudu Ob 28. 8. 2017 ob 18:50, DAMI34 pravi: jaz sem tut iskal motorista, pa se nuben a ni oglasu pred 8 urami, maus pravi: hvala dnarnici, da sem si enoseda prvošću moj prjatu @Zivnorc ni softić ampak ornk dec še dobr da vem kaki ste ke drgač bi bil prepričan da sem zašel v gay sceno.. gretzky, KARMEN1, Yoghurt in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 19 minutami, thumper pravi: še dobr da vem kaki ste ke drgač bi bil prepričan da sem zašel v gay sceno.. Brez skrbi. Jaz nisem tak kot tile dol s posnetka. p.s.: Eni imajo brade. Grut, KARMEN1, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava lucif3rka Objavljeno Avgust 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Že več k eno leto je tega, kar sem bla nazadnje v motorista zaljubljena... ... Zdej sem pa samo še v motor dr.looney, pik1, .... in 9 others 5 1 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 20 minutami, lucif3rka pravi: Že več k eno leto je tega, kar sem bla nazadnje v motorista zaljubljena... ... Zdej sem pa samo še v motor super .. k se naveličaš, kupš mlajšga in to je to js vsake par let kr z dnarjem kupm mlajšo ... in sem pol spet nekaj let zalubleno zalublen pik1, Zivnorc, 3nity in 9 others 2 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 . ... no tudi tale tema končno dobiva počasi na kvaliteti ... . ... mah, jebeš dolgolasce KARMEN1, Bmflar, lucif3rka in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Ob 28. 8. 2017 ob 7:06, gretzky pravi: Mogoče ne pada na Bemflarje. Kar v vrsto se postavite. V vrsto za mano seveda. @Zivnorc ma Suzo ne BMWja pred 10 urami, kao normalna pravi: ja škoda da sam tako ne misli ane, večkrat ga pohvali, da se bo iz samooklicanega navadnega softiča prelevil v badass-a pa se bodo vse zalepile nanj Pust ti @Zivnorc takšnga kt je.... Sam večkrat bi mogu na base povabit Yoghurt, Ninč., dr.looney in 5 others 3 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Avgust 30, 2017 Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: @Zivnorc ma Suzo ne BMWja Saj vem. Sem ga že videl. Sem ga pa na hitro zamenjal s Pik-om. Bmflar, dr.looney, maus in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se