lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 7 minutes ago, thumper said: prverznica ..: "v sex je preveč čustev vmešanih.. včas je treba dat čustva na stran pa furat .. " jaz se vsaj ene 10 min upiram..da ne izpadem čist lahek. O ne ne, ko je motor v igri pa furanje, so pa vedno čustva, to pa ne gre brez. Pa nimfomanka mi je bolj všeč kot perverznica GoBobi, maus, Zivnorc in 2 others 2 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 4 minutes ago, lucif3rka said: . Pa nimfomanka mi je bolj všeč kot perverznica ....tudi oboje v kompletu je win-win kombinacija maus, lucif3rka, dr.looney in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 Just now, Roger G. Jagger said: ....tudi oboje v kompletu je win-win kombinacija ...je reku še vsak, preden je dejansko dobu žensko z visokim libidom. dr.looney, Zivnorc, pik1 in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pomoje mormo it v dugo temo.. lucif3rka in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 7 minutes ago, lucif3rka said: ...je reku še vsak, preden je dejansko dobu žensko z visokim libidom. ...been there, done that! ..and doin' it again dr.looney, bikez in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 1 minute ago, Roger G. Jagger said: ...been there, done that! ..and doin' it again Izjeme potrjujejo pravilo? Sej moj je zaenkrat tudi še kos izzivom bikez 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 4 urami, lucif3rka pravi: Tak, k ne sune prav, se pa itak zamenja po hitrem postopku. Aha, v tem je problem mene pa že skrbel zate lucif3rka, Zivnorc in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 46 minutami, Roger G. Jagger pravi: ....tudi oboje v kompletu je win-win kombinacija Prvi mesec . pred 4 minutami, Arzen pravi: Aha, v tem je problem mene pa že skrbel zate Predskakalec Zivnorc, lucif3rka, .... in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 4 minutes ago, bikez said: Prvi mesec . Pa niti ne, prvi mesec je se najmanj zanimiv. Meni uspeva handlat ze par mesecev..... bikez, Zivnorc in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Pa niti ne, prvi mesec je se najmanj zanimiv. Meni uspeva handlat ze par mesecev..... Kaj to hendlaš forumašico ? dr.looney, Zivnorc in lucif3rka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 1 minute ago, bikez said: Kaj to hendlaš forumašico ? Retoricno vprasanje? ....jasno, da ne! Sej so vse zasedene (edino kao normalna)..zanjo pa se ne vemo tocno (spola, starosti, itd.) Zivnorc, bikez, KARMEN1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 5 minutes ago, Roger G. Jagger said: Pa niti ne, prvi mesec je se najmanj zanimiv. Meni uspeva handlat ze par mesecev..... Par mesecev? //sarcasm off. bikez in Zivnorc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 1 minuto, Roger G. Jagger pravi: Retoricno vprasanje? ....jasno, da ne! Sej so vse zasedene (edino kao normalna)..zanjo pa se ne vemo tocno (spola, starosti, itd.) Moj kolega prav, da se za enga pony-express-a vedno plac najde. Sam ne vem na kaj je mislu z besedo pony-express ? lucif3rka, dr.looney in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 Kolega se ni imel partnerke z visokim libidom....ocitno dr.looney, bikez, Zivnorc in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 1 minuto, bikez pravi: Moj kolega prav, da se za enga pony-express-a vedno plac najde. Sam ne vem na kaj je mislu z besedo pony-express ? ... konjujedan? bikez, gretzky, dr.looney in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 3 minutami, Roger G. Jagger pravi: Kolega se ni imel partnerke z visokim libidom....ocitno Prvo domača naloga, pol boš pa lahko šel spat . Bmflar, lucif3rka in dr.looney 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 Just now, bikez said: Prvo domača naloga, pol boš pa lahko šel spat . Samo zvečer? A pol je ti tudi še nisi mel? bikez, GoBobi, Roger G. Jagger in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 9 minutami, Roger G. Jagger pravi: Kolega se ni imel partnerke z visokim libidom....ocitno Zakaj jo pa ima? Ona namreč dr.looney, Roger G. Jagger, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 1 minute ago, NinaBina said: Zakaj jo pa ima? Ona namreč Ne vedo vse, zakaj jo imajo....pa, da se ne znuca! Je pa to pri obeh spolih (da ne bo kreganja)! Ko se pa dva na isti "frekvenci" najdeta....je pa zanimivo Ninč., dr.looney, Bmflar in 3 others 3 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 14 minutami, lucif3rka pravi: Samo zvečer? A pol je ti tudi še nisi mel? Firbec babji ! pred 11 minutami, NinaBina pravi: Zakaj jo pa ima? Ona namreč Pišanje ? pred 8 minutami, Roger G. Jagger pravi: Ne vedo vse, zakaj jo imajo....pa, da se ne znuca! Je pa to pri obeh spolih (da ne bo kreganja)! Ko se pa dva na isti "frekvenci" najdeta....je pa zanimivo Slej k prej grejo frekvence faz po svoje . Roger G. Jagger, dr.looney, Ninč. in 1 other 1 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 Just now, bikez said: Firbec babji ! Sploh ne, ker se ne pustim vplivat s predhodnimi izkušnjami in zato niti ne sprašujem o tem. Ampak pri takšni izjavi nisi mogu realno nič drugega pričakovat v odgovor kot prcanje naprej Roger G. Jagger, bikez, Bmflar in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 2 minutami, bikez pravi: Pišanje ? Vidim, da ti tud nimaš pojma Roger G. Jagger, bikez, dr.looney in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 1 minute ago, NinaBina said: Vidim, da ti tud nimaš pojma Šele zdej? To pa traja, da ti pride... bikez, Roger G. Jagger in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 Pravkar, lucif3rka pravi: Šele zdej? To pa traja, da ti pride... Važn da mi Roger G. Jagger, bikez, dr.looney in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.... Objavljeno Avgust 31, 2017 Deli Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 1 minuto, lucif3rka pravi: Šele zdej? To pa traja, da ti pride... Naša Nina ma rada dolgooooo predigro Bmflar in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se