Bmflar Objavljeno September 20, 2017 Deli Objavljeno September 20, 2017 pred 6 minutami, KARMEN1 pravi: Pupo mu vi zrihtajte, ker itak vse znate Napaka... Človeku,če je lačen, ne daš hrane, ampak ga naučiš loviti gretzky, dr.looney, maus in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno September 20, 2017 Deli Objavljeno September 20, 2017 25 minutes ago, Frenk 67 said: A maš brado? Asking the important questions. Bmflar, maus, bikez in 1 other 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno September 20, 2017 Deli Objavljeno September 20, 2017 Iščem motorista, da v petek skupaj na morju spijeva pivo! Pod šifro: lahko imaš brado maus, Yoghurt, bikez in 5 others 1 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 20, 2017 Deli Objavljeno September 20, 2017 pred 7 minutami, solorider pravi: Iščem motorista, da v petek skupaj na morju spijeva pivo! Pod šifro: lahko imaš brado če boš v Omišu velja. Mam brado. bikez, maus, solorider in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 11 urami, Black bajker pravi: Iščem dekle,ki bi šla z motorjem na morje za en vikend..več na zs pred 11 urami, Frenk 67 pravi: A maš brado? A se pišeš Šeruga? pred 11 urami, KARMEN1 pravi: Pupo mu vi zrihtajte, ker itak vse znate Jest znam pupo zrihtat, ne pa zrihtat pred 11 urami, solorider pravi: Iščem motorista, da v petek skupaj na morju spijeva pivo! Pod šifro: lahko imaš brado Nimam brade, niti las, rad pa pijem, a Vela? bikez, pik1, solorider in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 . ... sam tale portal je res čist mim ratu ... ... tud talepe teme boste čist zjebal ... KARMEN1, maus, Frenk 67 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spedy-gonsales Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 12 urami, HD-Dyna pravi: Napaka... Človeku,če je lačen, ne daš hrane, ampak ga naučiš loviti napaka .. mačka lačna ne lovi .. krade .. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 26 minutami, pik1 pravi: . ... sam tale portal je res čist mim ratu ... ... tud talepe teme boste čist zjebal ... sj ne govorimo o čupavcih .. čist običajna brada ... kaj si zdj zafustriran .. sj te mam js rt pik1, bikez, dr.looney in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 Imamo specialne kategorije za nakladanje. V Kr'neki jih je malo morje... Tule boste vse potencialne interesente/tke za nova poznanstva splašili.... dr.looney, bikez, pik1 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 8 minutami, izibajker pravi: Imamo specialne kategorije za nakladanje. V Kr'neki jih je malo morje... Tule boste vse potencialne interesente/tke za nova poznanstva splašili.... ...temu se reče selekcija...... sam najmočnejši ostanejo... tist so pol taprau...... pik1, bikez, Xebec in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 21 minutami, izibajker pravi: Imamo specialne kategorije za nakladanje. V Kr'neki jih je malo morje... Tule boste vse potencialne interesente/tke za nova poznanstva splašili.... ma niti ne .. potecialni interesenti/ke, lažje naredijo selekcijo med unimi k so navadni nakladaći in med mano lahko pa za koga dam dobro besedo in rećem .. sj je fejst fant, nima prećke, nima brade, je pa drugač počen sj se tukaj iščejo, najdejo se pa pol na PM in pol vsi ki iščejo motorista, se med sabo dogovorijo .. in prav je tako .. podpiram druženje in iskanje en druzga dr.looney, Xebec, bikez in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 A to še kr išete? U petek 14 dni se mi je odpru en termin če je kera za... Aja pa učer sm se obriu po 1 mescu na baby face, tko da podarim brado. Lepa, urejena, negovana. Nč siva bikez, lucif3rka, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 1 minuto, Xebec pravi: A to še kr išete? U petek 14 dni se mi je odpru en termin če je kera za... ja walda .. kdor ne išče, ta ne najde Bmflar, lucif3rka, dr.looney in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 pred 28 minutami, maus pravi: ja walda .. kdor ne išče, ta ne najde @maus še vedno sanja Yugoslavijo : dr.looney in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 Kdo bi si mislil, da ste tukajšnji motoristi takšni strahopetci, ko pišete čisto kontra od tega kaj ženske tule hočemo.. Nič bradati nič možati nič šarmantni nič karizmatični nič badass meh damn ta SOA.. le kaj mi je tega treba bilo. gretzky, Bmflar, pik1 in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SMX17 Objavljeno September 21, 2017 Deli Objavljeno September 21, 2017 Pač noben ni tak izmeček kot tale frajer iz filma, sej sm povedal ko si se prijavla tu gor da si zgrešila forum pa mi nisi verjela. lucif3rka in Roger G. Jagger 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 22, 2017 Deli Objavljeno September 22, 2017 Kako naj zdaj mami povem, da ne bo nič od vnukov Če bi se kdo na hitro oženil - ta vikend sem fraj. Ločitev vsaj čez 6 mesecev, potrpiva skupaj vsaj toliko da mamo osrečim. Plačilo v naturalijah. Za več informacij sem na voljo na zs. Hvala za pozornost, lp Trajalo bo kratko, narediva si to čimbolj sladko. pik1 in GoBobi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 22, 2017 Deli Objavljeno September 22, 2017 pred 38 minutami, kao normalna pravi: Kako naj zdaj mami povem, da ne bo nič od vnukov Če bi se kdo na hitro oženil - ta vikend sem fraj. Ločitev vsaj čez 6 mesecev, potrpiva skupaj vsaj toliko da mamo osrečim. . ... joooooooj pa kaj nisi mal prej povedala ... ... sem se pa glih že zmenu ta vikend za eno ženitev ... ps. ... mogoče bi pa v ponedeljek lahko ??? ... med deseto in dvanajsto imam še en prost termin ... bikez in dr.looney 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kao normalna Objavljeno September 22, 2017 Deli Objavljeno September 22, 2017 GoBobi, pik1 in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 22, 2017 Deli Objavljeno September 22, 2017 pred 2 urami, kao normalna pravi: Kako naj zdaj mami povem, da ne bo nič od vnukov Če bi se kdo na hitro oženil - ta vikend sem fraj. Ločitev vsaj čez 6 mesecev, potrpiva skupaj vsaj toliko da mamo osrečim. Plačilo v naturalijah. Za več informacij sem na voljo na zs. Hvala za pozornost, lp Trajalo bo kratko, narediva si to čimbolj sladko. Ja, ja, dons je 6 mescov, pol bo pa dej počak, da mamo pobere, ker ce se ločm jo bo kap. lucif3rka, Ninč., gretzky in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno September 23, 2017 Deli Objavljeno September 23, 2017 Iščem motoristko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno September 23, 2017 Deli Objavljeno September 23, 2017 Aja, ti tudi ? Bmflar in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno September 24, 2017 Deli Objavljeno September 24, 2017 Iščem al molim boga da ne nađem KARMEN1, Bmflar, Frenk 67 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno September 24, 2017 Deli Objavljeno September 24, 2017 Kva vsi neki z očmi zavijate? Zima se bliža pa se je treba mal pogret. Sicer je pa lahko tud motorist (glede brade nisem čist nič zbirčen), sam un mora met pa obvezno svoj motor pa spalko. Se mi zdi da je po 4 letih čas da se spomladi (zdej bo, za nas neprimorce, bolj sezona smučanja, pa brozge v žabariji) motoristično mal naprej pomaknem. Pa so okol mene sami/e avtomobilisti/tke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se