vandrovec Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 21 urami, DAMI34 pravi: Ni slaba volja...če iščeš lahko gladko nabijaš dalje, moti me ker se mešajo nekateri "srečno" združeni. ...pa ni več zanimivo.? Nismo vsi srečno združeni pa tudi če bi kakšno zadaj peljali še ne pomeni da gre za varanje ali kar drugo "združitev"...c.c.c ? C eagle, challenge, DAMI34 in 1 other 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 1 minuto, vandrovec pravi: ...pa ni več zanimivo.? Nismo vsi srečno združeni pa tudi če bi kakšno zadaj peljali še ne pomeni da gre za varanje ali kar drugo "združitev"...c.c.c ? moški ne more imeti prijateljic slej ko prej se dvigne Pepper, sesir, vandrovec in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 11 minutami, Snečer pravi: moški ne more imeti prijateljic slej ko prej se dvigne Ja in, kaj to pomeni? Slabše je, ko se ne več KARMEN1, ligenjček, challenge in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 14 minutami, vandrovec pravi: Ja in, kaj to pomeni? Slabše je, ko se ne več kaj kaj to pomeni? da je kot na dlani, kaj se išče challenge in KARMEN1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Ampak še krščanski nauk nima tako striktnih prepovedi glede druženja poročenih in neporočenih...? ligenjček, maxxa in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Amen ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 52 minutami, vandrovec pravi: Ampak še krščanski nauk nima tako striktnih prepovedi glede druženja poročenih in neporočenih...? Če se hočeš vozit, se voziš. Motor je optimalen za enega. Če pa iščeš "družbo" pa je motor zgolj sredstvo za iskanje. V vseh veroizpovedih. sesir in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
challenge Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 7 minutami, Snečer pravi: Motor je optimalen za enega. Si ti kdaj kakšno peljal? Aja .. že leta nobene ?.. ampak sedeži so pa za dva .. pri enih .. ? Zok, sesir in Grut 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Pravkar, challenge pravi: Si ti kdaj kakšno peljal? Aja .. že leta nobene ?.. ampak sedeži so pa za dva .. pri enih .. ? Peljal na prejšnjem motorju, sva kar precej prevozila. Si samska? če je odgovor DA ali razmerje je zapleteno, je zadeva kot na dlani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
challenge Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 7 minutami, Snečer pravi: Peljal na prejšnjem motorju, sva kar precej prevozila. Si samska? če je odgovor DA ali razmerje je zapleteno, je zadeva kot na dlani .. peljala bi se, pa če je motorist uženjen samski zapleten v razmerju ali počasen, samo da je varnost in pamet na mestu .. ? DAMI34, Grut, C eagle in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 1 minuto, challenge pravi: .. peljala bi se, pa če je motorist uženjen samski zapleten v razmerju ali počasen, samo da je varnost in pamet na mestu .. ? molk je kot prikimavanje challenge 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
challenge Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 2 minutami, Snečer pravi: molk je kot prikimavanje a je treba status javno razkriti? saj sem menda v Ljubezen in .. Iščem motorista .. kaj bom pa z njim delala pa ti nič ne skrbi ? ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 mene sam neki zanima...a je že kšn Motosvetov otrok na tem svetu? Zok, Akito in KARMEN1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Če je ta tema kakorkoli neprimerna ali tarča raznih zbadanj, bo najboljše, da se jo ukine ?. pred 2 minutami, Xebec pravi: mene sam neki zanima...a je že kšn Motosvetov otrok na tem svetu? Mogoče pa bo, če ji boš poslal zs ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Pravkar, KARMEN1 pravi: Če je ta tema kakorkoli neprimerna ali tarča raznih zbadanj, bo najboljše, da se jo ukine ?. Čisto v redu je, ne odstopa od drugih podobnih. challenge, KARMEN1 in Akito 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 3 urami, vandrovec pravi: ...pa ni več zanimivo.? Nismo vsi srečno združeni pa tudi če bi kakšno zadaj peljali še ne pomeni da gre za varanje ali kar drugo "združitev"...c.c.c ? Dokler ostajaš vsaj malo v kontekstu teme, me tvoja sreča na zadnjem zicu prav nič ne moti, tudi svinganje ne. Vsesplošno klobasanje tja v 3 dni pa me. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
challenge Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 5 minutami, Xebec pravi: mene sam neki zanima...a je že kšn Motosvetov otrok na tem svetu? pri meni ne, lahko mi verjameš na besedo, sem se šele pojavila ... in to ne gre tko hitro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 7 minutami, Xebec pravi: mene sam neki zanima...a je že kšn Motosvetov otrok na tem svetu? Da, je tudi tema o tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 pred 27 minutami, challenge pravi: .. peljala bi se, pa če je motorist uženjen samski zapleten v razmerju ali počasen, samo da je varnost in pamet na mestu .. ? to mi deviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 3 hours ago, Snečer said: moški ne more imeti prijateljic slej ko prej se dvigne Sorry, velja kontra. Da imaš babo, ki ima prijateljčka? Ima pa veliko žensk ob sebi... jaz jim pravim... kastrirance. To je tip, ki je z babo ki mu ne da. Razlogi zakaj je s tako so pa različni, nima jajc da bi šel drugam, si ne more najt take ki bi mi dala, oz. druge čustvene težave... sicer pa to paše v eno drugo temo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 Grut in Akito 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 17, 2019 Deli Objavljeno Avgust 17, 2019 On 8/16/2019 at 6:19 PM, dr.looney said: .... kein problem me nič ne žuli .... tvoj peskovnik .... ... jest ne rabim pecat..... men kr sami padejo pred noge .... Ne, po navadi prideš, ko so že na tleh.... Zok, KARMEN1, Grut in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 19, 2019 Deli Objavljeno Avgust 19, 2019 Končno smo našli sliko osebe, ki išče motorista ... maus, J.a.m.e.s, RobiRoberto in 7 others 1 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Avgust 19, 2019 Deli Objavljeno Avgust 19, 2019 pred 2 urami, Bmflar pravi: Končno smo našli sliko osebe, ki išče motorista ... maxxa, ligenjček, RobiRoberto in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 19, 2019 Deli Objavljeno Avgust 19, 2019 Ke lepe nogice ima ? maus, Gonca, RobiRoberto in 1 other 1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se