skalar36 Objavljeno Avgust 19, 2019 Deli Objavljeno Avgust 19, 2019 Uuuu, faq. Čist sm pozabu, da jo morm pelat, kt sm ji oblubu... Nč, že grem na privat... maus in KARMEN1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Grem na dopust, prej si rečem, končno malo miru pred MS in potem zamudil tole. In kot vidim, ste deklino uspeli pregnati, brez da bi ji kdo ponudil zadnji sedež. Jaz te peljem po Jadranki, samo moj je bolj počasi in z užitkom. Tak da do večera sva glih v Paklenici. Ker je greh prit na morje in takoj obrnit, bo treba dol prespati. Jaz častim večerjo, ti pijačo (morš vedet da sm kr spužva tak da ? celega sprazni). P.S.: Če maš več brk in testosterona kot jaz, se peljem mimo. lucif3rka, Kugelschreiber in Xebec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 (popravljeno) pred 7 minutami, J.a.m.e.s pravi: P.S.: Če maš več brk in testosterona kot jaz, se peljem mimo. če mene srečaš, komot ustau .. boš vsaj častiu kako pijaćko Popravljeno Avgust 20, 2019. Popravil maus J.a.m.e.s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Teb sem oblubu lignje, tak da to bom izpolnu. Samo pred septembrom ne grem na Jadranko. Xebec in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 pred 1 minuto, J.a.m.e.s pravi: Teb sem oblubu lignje, tak da to bom izpolnu. Samo pred septembrom ne grem na Jadranko. sam, da mi nauš, ko me boš napiu, res kakšnega lignja kazu J.a.m.e.s, KARMEN1, Tex in 6 others 7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Kdo je reku, da te bom napil? Glede na tvojo kilažo, boš po tamalem piru pristal na prvi strani Slovenskih novicah, Pijani Slovenec razgrajal po Pakli. Pridržan za tri dni, do streznitve. Xebec, KARMEN1, lucif3rka in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Naslov podforuma je "Ljubezen in ... " V glavnem, kot na dlani je, kaj se išče, ko se tu objavi. Nič bat, po moje je dobila šoferja. maus, Xebec in KARMEN1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 pred 27 minutami, Snečer pravi: Naslov podforuma je "Ljubezen in ... " V glavnem, kot na dlani je, kaj se išče, ko se tu objavi. Nič bat, po moje je dobila šoferja. v Lignju je tut ljubezn KARMEN1, Xebec in ligenjček 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 Kaj bi pa to bilo Ligenj? al pa kje maus in Xebec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 20, 2019 Deli Objavljeno Avgust 20, 2019 pred 36 minutami, Snečer pravi: Kaj bi pa to bilo Ligenj? al pa kje mehužec, ki brizga tinto Grut, Snečer, RobiRoberto in 6 others 1 4 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Avgust 21, 2019 Deli Objavljeno Avgust 21, 2019 Ob 20. 8. 2019 ob 10:11, maus pravi: mehužec, ki brizga tinto ka te to maš ... pa tak mehki je,pa take pa to ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Avgust 21, 2019 Deli Objavljeno Avgust 21, 2019 dear lord .... a ni bla tu nekje ena ko je iskala eneg..... mah, nima veze, no ... bomo že .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 21, 2019 Deli Objavljeno Avgust 21, 2019 "Hvala bogu" za internet, da se osamljeni ljudje povežejo, pa skupaj delajo kaj lepega. Ne pa da sami ždijo nekje in si želijo soljudi, a ne vedo kako se povezat. Tobi-ka, KARMEN1 in challenge 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava challenge Objavljeno Avgust 23, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 In, kdo na MS je sprejel IZZV? Kot sem rekla.. za vozit.. ne bom ravno o imenih, je pa bilo takolele: PRVI: prileti en delavnik popoldan, vroče tu mač preveč, določi smer, greva Grosuplje Krka Žužemberk DolenjskeT, kava in nazaj, motorist še nabira km, zelo komunikativen, previden, vožnja lagodna, nobenih težav, ga je preveč skrbelo za moje udobje a brez potrebe; vozi po predpisih, zelo je varen, zanimiv bi bil za res začetnico, ugotovim, da jaz nisem več, jaz sem bolj svoje sorte praktik. DRUGI: že ena beseda s tremi črkami pri odgovoru na zs je bila dovolj, da ni bilo vožnje, pač ni razumel mojega heca : ( jaz pa tudi nisem več drezala vanj, finito. NASLEDNJI: lep nedeljski dan, ruta KrGora - Rezija, v višjih legah je vročina popustila in bilo je užitek opazovati gorske masive, sinjemodra jezerca, alpske vasice, ki so kar bežale .. precej hitro a z veliko mero razumevanja je motorist vozil in vsake toliko ustavil, za kavo in wc, videla sem ogromno, neklepetala sva se, znal je preizkusit mojo voljo in željo in postopno pospeševal .. ovinki, tunelčki, vzponi, ravnine .. ulala zanimivo je bilo, še na začetku trd sedež sem vzela v zakup brez pripomb; vožnjo ima motorist v krvi, odgovoril je na vsa moja tečna vprašanja, spreten je do nezavesti, jaz pa sem preživela izredno prijeten dan. NATO PA: uskladiva en dan .. gremo čez Rakitno, Rakek v Koper na sladoled. Vožnja gre brez hitenja, lepo mirno, zanesljivo, prestavljanja niti ne čutim, tako zrutinirano je, kot da pokrajina sama teče mimo mene, jaz pa samo sedim in uživam .. drugačen občutek kot do sedaj, prevladuje udobje, poleg tega imam priložnost opazovati elegantno vožnjo motoristke pred nama, saj sta me skupaj vzela v svojo družbo, opazovati uigran moto par, sinhrono vožnjo, kjer se čuti spoštovanje drugega, z obilo sproščenosti, srčnosti in naklonjenosti sta me spodbudila k intenzivnemu razmisleku o motoristični osamosvojitvi. Neverjetno, kako fajn ljudje se najdejo. Hvaležna do neba. Takorajžni se najdete v opisu, preživeli pa smo vsi, različni ljudje in motorji, zagotovo ne obžalujem, da sem v tem času postala »policaj ki lovi pedofile, klon od snecija, tisti lepi bejbek v roza krilcu, pretežka sopotnica, odpadnik od čelosov« in kaj vem kaj še ste mi pripisali .. iz balasta in nakladačev se je našlo nekaj fantov, ki so me sprejeli dobronamerno in mi dali nekaj neprecenljivih izkušenj, izkušenj, ki jih ni mogoče dobiti drugje kot na cesti, na motorju, v družbi ljudi, ki obvladajo. Eden se je razkuril, da ne vem kaj hočem (luftarska definicija) in imel je prav - res ne vem, a tudi ti se nisi vedež rodil, ko se s parimi peljem pa vsaj približno vem, kaj mi je bolj všeč in kaj ne, sori če nisem tega vedela že preden sem se tu oglasila … vem pa zdaj, na koga se lahko obrnem in kaj vprašam; pa srečne kilometre vsem kjerkoli že ste. challenge 3nity, skalar36, jvalant in 15 others 14 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 lepo a naj se sliši še druga stran IF7, KARMEN1, J.a.m.e.s in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Druga stran se ne bo oglasila. Razen zadnjega mogoče......... skalar36, ligenjček in Xebec 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 (popravljeno) a ne obstaja tema vtisi dnevnih voženj brez slikc ne vela ... kdor ni sliku, ni biu Popravljeno Avgust 23, 2019. Popravil maus DAMI34, Xebec, ligenjček in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred 3 urami, challenge pravi: Vožnja gre brez hitenja, lepo mirno, zanesljivo, prestavljanja niti ne čutim, Se pravi te je en pelu z avtomatskim menjalnikom. Tud men je všeč, mogoče ga kupim. pred 3 urami, Snečer pravi: a naj se sliši še druga stran pred eno uro, maus pravi: brez slikc ne vela ... kdor ni sliku, ni biu Mater, tud mene ferbc matra, kdo jo je pelu... Xebec, KARMEN1, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Pravkar, skalar36 pravi: Mater, tud mene ferbc matra, kdo jo je pelu... mene pa ne, ampak, če jaz kaj v drugi temi napišem, me precej hitro označijo za smetiuca če opisuje vtise, naj piše v temo, ki je temu namenjena, če pa išče motorista/ko, potem pa v tej temi Xebec in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Smo razbrali kdo je peljal samo še zdaj ni prišel k sebi. 3nity, ligenjček, maus in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 17 minutes ago, Snečer said: Smo razbrali kdo je peljal samo še zdaj ni prišel k sebi. Ga je zašpecala, a ne? Xebec in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Ga je zašpecala, a ne? saj pa vidiš, da je @KARMEN1 zraven svetila Xebec, maus in KARMEN1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Za nas bolj trde povejte kdo je biu? Jst tut iscem motorista/motoristko. Dam za kufe v ASu k cakam na servis ? maus in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 24 minutes ago, Xebec said: Za nas bolj trde povejte kdo je biu? Jst tut iscem motorista/motoristko. Dam za kufe v ASu k cakam na servis ? Quickie dobro dene, a ne? 3nity, maus, KARMEN1 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 (popravljeno) pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi: Quickie dobro dene, a ne? Wat? Stari jst sm analogen. ABS pa TC da ven ne zdrsne, ostalo je pa po filingu. K tist Janez, k dela to z obcutkom. Ps: ce bi biu jst, nebi biu zdj vec trd Popravljeno Avgust 23, 2019. Popravil Xebec lucif3rka, 3nity, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se