Kugelschreiber Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Just now, Xebec said: Wat? Stari jst sm analogen. ABS pa TC da ven ne zdrsne, ostalo je pa po filingu. K tist Janez, k dela to z obcutkom. Zmazek. Janez Zmazek. Ex buldožer, ex Don mentoni bend. Nov motor, z vezicami sestavlen, in se brez quickija. Slaba investicija ampak nkol ne ves, lahk se obrne..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Pravkar, Kugelschreiber pravi: Zmazek. Janez Zmazek. Ex buldožer, ex Don mentoni bend. Nov motor, z vezicami sestavlen, in se brez quickija. Slaba investicija ampak nkol ne ves, lahk se obrne..... Vazno je kaj se skriva pod zunanjostjo. Pr japanerjih je lih obratno kt pr italjanih. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 In kdo jo je peljal ?? Xebec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Pravkar, KARMEN1 pravi: In kdo jo je peljal ?? Zih kakšn z motorjem. KARMEN1 in Xebec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 Loh se pa tud ugotovi, kdo je NI pelu. Tisti, ki tle sodelujemo, pa se slinmo. Pa že 2. nam je ušla. 1. je dobila motorista, ta 2. je dobila 3. ZA naslednjo pa.... po Prešernovo... To ne bo boj, ampak mesarsko klanje! 3nity, lucif3rka, Xebec in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred 3 urami, maus pravi: a ne obstaja tema vtisi dnevnih voženj brez slikc ne vela ... kdor ni sliku, ni biu točno to, brez slik ne vela, pa ne tipov, ampak pokrajina, kavica itd.. vtisi. KARMEN1 in Xebec 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred eno uro, skalar36 pravi: Loh se pa tud ugotovi, kdo je NI pelu. Tisti, ki tle sodelujemo, pa se slinmo. Pa že 2. nam je ušla. 1. je dobila motorista, ta 2. je dobila 3. ZA naslednjo pa.... po Prešernovo... To ne bo boj, ampak mesarsko klanje! a uno k je brado iskala si šteu? KARMEN1 in skalar36 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 3 hours ago, KARMEN1 said: In kdo jo je peljal ?? Gonca, KARMEN1 in Grut 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 S tem pa bi se tudi jaz peljala. Tako lepe roza barve ? Roger G. Jagger 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred 2 urami, Xebec pravi: a uno k je brado iskala si šteu? Tista je bila adijo pamet ?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred 3 urami, Roger G. Jagger pravi: a toj t nou moderator ... KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 pred 30 minutami, Grut pravi: a toj t nou moderator ... jp, ta bo vse za "moda" stisnu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 23, 2019 Deli Objavljeno Avgust 23, 2019 13 hours ago, Xebec said: Vazno je kaj se skriva pod zunanjostjo. Pr japanerjih je lih obratno kt pr italjanih. Ni obratno, ni. Ti pojma nimaš, kaj vse se skriva pod taljanskim lišpom. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 24, 2019 Deli Objavljeno Avgust 24, 2019 11 hours ago, Kugelschreiber said: Ti pojma nimaš, kaj vse se skriva pod taljanskim lišpom. ? ...se js sm vedno znova presenecen. Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 17, 2019 Deli Objavljeno September 17, 2019 Ob 17. 8. 2019 ob 20:09, twom pravi: To je tip, ki je z babo ki mu ne da. Razlogi zakaj je s tako so pa različni, nima jajc da bi šel drugam, si ne more najt take ki bi mi dala, oz. druge čustvene težave... take verjetno nihče noče in ne išče.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FemmeFatale Objavljeno September 20, 2019 Deli Objavljeno September 20, 2019 Ob 17. 9. 2019 ob 13:11, thumper pravi: take verjetno nihče noče in ne išče.. Sej takih tipov k nočejo tudi noben ne išče, a vseeno oni tebe najdejo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 20, 2019 Deli Objavljeno September 20, 2019 twom je napisal , da je to verjetno tip, ki mu baba ne da . in napisal da si ta tip : " si ne more najt take ki bi mi dala, " ...... zelo malo jih išče žensko , ki bi dajala drugemu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FemmeFatale Objavljeno September 20, 2019 Deli Objavljeno September 20, 2019 pred 17 minutami, thumper pravi: twom je napisal , da je to verjetno tip, ki mu baba ne da . in napisal da si ta tip : " si ne more najt take ki bi mi dala, " ...... zelo malo jih išče žensko , ki bi dajala drugemu... Ni ravno tema katero bi prebrala v celoti preden kaj napišem... In napisano je bilo bolj v kontekstu s temo kot pa tvoje obračanje besed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno September 20, 2019 Deli Objavljeno September 20, 2019 5 hours ago, FemmeFatale said: Ni ravno tema katero bi prebrala v celoti preden kaj napišem... In napisano je bilo bolj v kontekstu s temo kot pa tvoje obračanje besed. Moram rečt da sem čist šokiran... po letih prebiranja tega portala, sicer z daljšo odsotnostjo, nekdo ki je nepisal nekaj pametnega... sicer pa priznam, da bi bil lahko moj citiran post bolj jasno napisan, ampak tisti ki razumejjo, so razumel... FemmeFatale in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FemmeFatale Objavljeno September 20, 2019 Deli Objavljeno September 20, 2019 pred 4 minutami, twom pravi: Moram rečt da sem čist šokiran... po letih prebiranja tega portala, sicer z daljšo odsotnostjo, nekdo ki je nepisal nekaj pametnega... sicer pa priznam, da bi bil lahko moj citiran post bolj jasno napisan, ampak tisti ki razumejjo, so razumel... Tisti, ki so hoteli razumeti moj komentar, ga tudi so, navkljub jasnosti ali ne citiranega. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 20, 2019 Deli Objavljeno September 20, 2019 pred 29 minutami, FemmeFatale pravi: Tisti, ki so hoteli razumeti moj komentar, ga tudi so, navkljub jasnosti ali ne citiranega. ? femme fafale - a ve superženske mate probleme najt enga gajsnga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FemmeFatale Objavljeno September 21, 2019 Deli Objavljeno September 21, 2019 pred 11 urami, thumper pravi: femme fafale - a ve superženske mate probleme najt enga gajsnga? Dela podzavest ane. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 21, 2019 Deli Objavljeno September 21, 2019 pred 59 minutami, FemmeFatale pravi: Dela podzavest ane. ja..grize me , slabo spim , iščem izgovore pa se bom moral slejkotprej lotit ... generalno spucat bonija.. Zok, maus, ligenjček in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FemmeFatale Objavljeno September 21, 2019 Deli Objavljeno September 21, 2019 Sej si v pravi temi, mogoče se pa kakšna najde k rada tuje puca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno September 23, 2019 Deli Objavljeno September 23, 2019 On 9/21/2019 at 10:55 AM, FemmeFatale said: Sej si v pravi temi, mogoče se pa kakšna najde k rada tuje puca. Ti sama pucaš ali imaš tako zdresiranega? ? Roger G. Jagger, Mavti, ligenjček in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se