Klo Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 "poln kufer" ste že omenl? :arrow: http://www2.arnes.si/~tlutar/dokument/kletvice.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 $#%&/&%$$#%#$%&$ evo..kletvica v več jezikih :lol: Všeč mi je. 8) Kako se že izgovori :?: :roll: (fonetični zapis, prosim) :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Sočna češpla. Evo. Pismo ! Pička ( češpla ? ) ti na nosu zrasla. Ti šment. Hudiča. Frdaman. Sakrabolt. Porkamadona ( ups, ta pa nianaša ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kršenmatiček, Moped, tudi frdaman in sakrabolt sta uvoženi. Prva od Nemcev in druga od Francozov. In, ne boš verjel, bojda so JEBANJE prvi potuhtal Arabci, FUK pa Indijci :shock: Mastkurja, kaj se je vse namešal v tej naši majceni, sončni dolinici pod Alpami! Ja, Manu, zadnje čase sem kar skuliran 8) Posebno od svojega zadnjega obiska pri šrinku. Sem mu potožil, da imam manjvrednostni kompleks, pa me je učinkovito pomiril: "Ni frke, gospod PEPE, to sploh ni kompleks, vi STE manjvredni!" Kakšno olajšanje! Pa sem takoj spet začel po malem smetit v telebajskovske topice. Čeprav me včasih kdo čisto ne razume. Nič bat, imam filing da se bova že še spoznala (pa da ne bi kdo takoj nakladal o biblijskem pomenu te besede!) in razčistila vse nejasnosti okoli raznih sočnic, češpelj, smokvic & ostale botanike. BTW, kako se ti dopade SMOKVICA? Se mi zdi, da se kar lepo poda jeziku, zlasti če jo obravnavaš z občutkom. LP, PEPE :wink: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 $#%&/&%$$#%#$%&$ evo..kletvica v več jezikih :lol: Všeč mi je. 8) Kako se že izgovori :?: :roll: (fonetični zapis, prosim) :mrgreen: :oops: ne upam :wink: zgledalo bi pa nekako takole piiiiipiiiiiii :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kaj pa pičko-žličko, pa porkadijo, a je to že blo? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 D' bte oštja hitila u bndante. Še ni bilo. Ni slovensko je pa istrsko. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 D' bte oštja hitila u bndante. Še ni bilo. Ni slovensko je pa istrsko. :D Prevod, pleeease! :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 D' bte oštja hitila u bndante. Ni slovensko je pa istrsko. :D Prevod, pleeease! :shock: oštja = strela bndante = spodnje hlače hitila = udarila Skup sestavi pa sam. Za razliko od ostalih kletvic, jo izreka predvsem ženski del populacije. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Ran, prisrčno! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Torej....hitro se odpravi....v....maternico svoje mame......ti......izobčenec rimokatoliške cerkve......na........lopato narejen....in....v....vhod ženskega spolovila.......potisnjen......pripadnik homoseksualcev. Kok sem pa tole sformuliral.....ajme,ajme!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Torej....hitro se odpravi....v....maternico svoje mame......ti......izobčenec rimokatoliške cerkve......na........lopato narejen....in....v....vhod ženskega spolovila.......potisnjen......pripadnik homoseksualcev. Kok sem pa tole sformuliral.....ajme,ajme!!!! Klimbra! Nezaslisano, sem si prevedel in sem moral takoj oralno ejakulirat :roll: . lp DTW 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 D' bte oštja hitila u bndante. Še ni bilo. Ni slovensko je pa istrsko. :D Ko bom znala prav prebrat- se bom naučila na pamet!!!!!!!! :lol: :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Februar 22, 2003 Deli Objavljeno Februar 22, 2003 D' bte oštja hitila u bndante. Še ni bilo. Ni slovensko je pa istrsko. :D Ko bom znala prav prebrat- se bom naučila na pamet!!!!!!!! :lol: :twisted: :lol: Jst tud ... :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se