KennyJR Objavljeno September 17, 2016 Opozori Objavljeno September 17, 2016 Nikjer nisem reku, da prehitevanje ni bilo ok.... Samo agresivno je bilo... Razlagam, zakaj se jorge pritožuje...
Rossi Objavljeno September 18, 2016 Opozori Objavljeno September 18, 2016 (popravljeno) Jst ti pa se enkrat povem, da ce ne zmores, raj nehi gledat, namest da jokas. Se 1x: to je DIRKANJE, bo slo tako? Raj se obrn na kavcu in zaspi, ce ne preneses tega... ker delas bedaka iz sebe s takimi..... just like Lorenzo :-) Popravljeno September 18, 2016. Popravil Rossi bajkr88 in Pobaliinka 2
KennyJR Objavljeno September 18, 2016 Opozori Objavljeno September 18, 2016 Tle več ali manj samo verniki jokate čez lorenza... erciona 1
Kmet2 Objavljeno September 18, 2016 Opozori Objavljeno September 18, 2016 pred 7 minutami, KennyJR pravi: Tle več ali manj samo verniki jokate čez lorenza... KennyJR jaz navijam za ateja tuki na MS pa za tebe , ne se jim pustit praznaglava, GoBobi, _luke_ in 4 others 7
Bmflar Objavljeno September 19, 2016 Opozori Objavljeno September 19, 2016 pred 10 urami, KennyJR pravi: Tle več ali manj samo verniki jokate čez lorenza... Mi nč ne jokamo čez jokico - dela on to namesto nas Pobaliinka, GoBobi, DAMI34 in 4 others 7
solorider Objavljeno September 19, 2016 Opozori Objavljeno September 19, 2016 http://www.24ur.com/sport/motogp/nori-dolgovi-norega-maxa-biaggija-drzava-tozi-za-skoraj-18-milijonov-evrov-neplacanih-davkov.html
.... Objavljeno September 19, 2016 Opozori Objavljeno September 19, 2016 pred 1 uro, solorider pravi: http://www.24ur.com/sport/motogp/nori-dolgovi-norega-maxa-biaggija-drzava-tozi-za-skoraj-18-milijonov-evrov-neplacanih-davkov.html Če sem pa jaz dolžen 200€, mi pa hišo zarubijo Bmflar 1
TakeALookAround Objavljeno September 19, 2016 Opozori Objavljeno September 19, 2016 Na zeno jo prepis. Bmflar, Ditrich, DAMI34 in 1 other 4
KennyJR Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 22 urami, solorider pravi: http://www.24ur.com/sport/motogp/nori-dolgovi-norega-maxa-biaggija-drzava-tozi-za-skoraj-18-milijonov-evrov-neplacanih-davkov.html Nori dolgovi, nori max... Na koncu s kom prijateljuje... Haha... Kakšna rumena novica... Nakonc tko nebo nič plačal? A je rossi takrat kej plačal, ko so mu za ene 100 milijonov težil? Ve kdo?
.... Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 (popravljeno) pred 12 urami, DinDiin pravi: Na zeno jo prepis. Da smo na jasnem, nisem nič dolžan, samo tist primer sem izpostavil, ko se je tak vlekel v medijih, čeprav je res, da ne moreš vedeti kakšne mučke so v ozadju. pred 42 minutami, KennyJR pravi: Nori dolgovi, nori max... Na koncu s kom prijateljuje... Haha... Kakšna rumena novica... Nakonc tko nebo nič plačal? A je rossi takrat kej plačal, ko so mu za ene 100 milijonov težil? Ve kdo? 35 milijonov je plačal, težil so mu pa za 112 milijonov ja. Je pa plačal okoli 4 milijone za svetovalce, ki so mu rešili vse te zagate. Popravljeno September 20, 2016. Popravil Arzen Bmflar in TakeALookAround 2
solorider Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 44 minutami, KennyJR pravi: Nori dolgovi, nori max... Na koncu s kom prijateljuje... Haha... Kakšna rumena novica... Nakonc tko nebo nič plačal? A je rossi takrat kej plačal, ko so mu za ene 100 milijonov težil? Ve kdo? Tukaj ni bilo omenjeno Lorenzovo ime in ti si takoj moral najti Rossijevo. Pri vsakem primeru najdeš Rossija in nikogar drugega. Pol pa praviš, da nisi obseden s Rossijem. sax46, Ditrich in TakeALookAround 3
.... Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 (popravljeno) pred 11 minutami, solorider pravi: Tukaj ni bilo omenjeno Lorenzovo ime in ti si takoj moral najti Rossijevo. Pri vsakem primeru najdeš Rossija in nikogar drugega. Pol pa praviš, da nisi obseden s Rossijem. Brez skrbi, Španci tudi niso nedolžni. Brata Espargaro, Pedrosa in Marc so "odšli" v Andoro, Lorenzo je pa v Švici. Davkov doma se vsi izogibajo. V Španiji jemljejo 49% za davke, v Andori pa le 10%. Torej so vsi čisti in vsaj davkov ne kradejo. Glavno, da ostanejo čistuni in niso nikomur nič dolžni. Resnica pa je, da bi verjetno vsi, z menoj vred, naredili tako. Jebiga, ni vseeno če za davek plačaš 20mil ali 100mil. Popravljeno September 20, 2016. Popravil Arzen duff in MiNa 2
TakeALookAround Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Sami bi verjetno se placal,ampak pol pride menedzer,to je clovk,k je bolan na dnar in se stvari dogajajo.... MiNa in Pobaliinka 2
Rossi Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 3 hours ago, KennyJR said: Nori dolgovi, nori max... Na koncu s kom prijateljuje... Haha... Kakšna rumena novica... Nakonc tko nebo nič plačal? A je rossi takrat kej plačal, ko so mu za ene 100 milijonov težil? Ve kdo? Neki je placal, ostalo je pa Lorenzo pokril Bmflar, DAMI34 in solorider 3
Popularna objava dlicen Objavljeno September 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2016 18 minutes ago, KennyJR said: Fak ste eni bedaki res... Zate s(m)o drugi drhal, bedaki,... Človek se vpraša, kaj potem tukaj še počneš. Ti si velik prostak. Če bi bil ta forum normalno moderiran, bi z njega že zdavnaj letel. TakeALookAround, Ditrich, Pobaliinka in 9 others 12
Kmet2 Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 2 minutami, dlicen pravi: Zate s(m)o drugi drhal, bedaki,... Človek se vpraša, kaj potem tukaj še počneš. Ti si velik prostak. Če bi bil ta forum normalno moderiran, bi z njega že zdavnaj letel. Bravo !!! Bmflar 1
thumper Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 14 urami, KennyJR pravi: A je rossi takrat kej plačal, ko so mu za ene 100 milijonov težil? Ve kdo? je plačal..vsi vemo ..
Fazer03 Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 Evo probam prekinit tole brezvezno nabijanje: zadnja dirka GP-ja je bila čisto OK in seveda k temu pripomore tudi prava motopublika. Več pa ko bom imel čas zopet tipkat. MiNa, Pobaliinka in TakeALookAround 3
dlicen Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 4 minutes ago, KennyJR said: ja kaj je pa, če ni bedak? gamad verniška... v rit se kavsnte... Saj nisem pričakoval, da boš razumel, kaj hočem povedat. thumper, Bmflar in Rossi 3
Fazer03 Objavljeno September 20, 2016 Opozori Objavljeno September 20, 2016 pred 25 minutami, KennyJR pravi: Prava motopublika ki izzvižga vse kar ni rossi? Ma dej... v rit se kavsnte... Drugač pa Nicky v Aragonu, če slučajno kdo še ne ve... ali imamo 9. zmagovalca? ad1: ..... ma ne - se ne spustim na tvoj nivo ... ni vredno in nima smisla. ad2: me pa preseneča, da ti - tak vseznalec - še ne veš rezultatov GP-ja v Aragonu. Rossi 1
Marcel-F Objavljeno September 21, 2016 Opozori Objavljeno September 21, 2016 pred 8 urami, KennyJR pravi: Jst usekam direktno... on mi pa dreka... neki vprašam in že teži... ja kaj je pa, če ni bedak? verjetno neka konkretna legenda že ne.. jao jao... sej če bi biu ta forum po vaše moderiran bi vsi nerossifani letel... gamad verniška... Prava motopublika ki izzvižga vse kar ni rossi? Ma dej... v rit se kavsnte... Drugač pa Nicky v Aragonu, če slučajno kdo še ne ve... ali imamo 9. zmagovalca? Rossi, TakeALookAround in GoBobi 3
GoBobi Objavljeno September 21, 2016 Opozori Objavljeno September 21, 2016 A se minusi res ne talajo več?! Ajd!
Popularna objava Fazer03 Objavljeno September 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2016 Sem napisal, da bom opisal in dokumentiral malo dogajanja pred in po dirki GP San Marina: Za naju se je začelo že v torek, ko sva se odpeljala do Tavullije preveri utrip pred dirkaškim vikendom: tisti Rossijev kare pod cerkvijo je sedaj lepo urejen: tam je že od nekdaj uradni navijaški klub VR46, pa trgovinica s spominki, pa bife in pizzerija, .... Ditrich, mladench, DAMI34 in 7 others 10
.... Objavljeno September 21, 2016 Opozori Objavljeno September 21, 2016 pred 13 minutami, GoBobi pravi: A se minusi res ne talajo več?! Ajd! Lahko ga prijaviš, jaz ga sem, ker žalil se pa ne bomo. praznaglava, dlicen, UnionJack in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se