Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala DL650, ker si prepoznal mene, kot pravo kvaliteto in strokovnost obenem:D

Kaj se kregate, kdo bo prav napovedal, ko vsi vete, da edini, ko zna napovedovat, sm jest:P

Rossi bo zagotovo prvak:P

Objavljeno

Od Lorenzotovih navijačev imam rad samo svojega sina, ostali pa aufbiks - kje ste pičke.:twak:

Objavljeno

letos bo zmagou najboljši

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 10 minutami, pikolo pravi:

letos bo zmagou najboljši

nepane :ras:

zmagu bo un, k bo meu največ pik ... štekaš :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
6 minutes ago, maus said:

nepane :ras:

zmagu bo un, k bo meu največ pik ... štekaš :P

najboljši bo meu največ pik - 46 več od ostalih ... zdej se pa jokite :jezik:

Objavljeno
pred 17 urami, DL650 pravi:

Kwa je smešno?
?Smešno? Meni ni, ker to niso navijači, temveč huligani, ki na takšno prestižno tekmmovanje, kot je MotoGP ne sodijo.
Razumem, da bi to bila nogometna tekma, ampak takšno butasto obnašanje je pa malo, tu mač.

odkar dorna meša štrene je vse postalo - no ja ne smešno ampak prej žalostno..

to , da so agregati zapečateni pred začetkom sezone se mi ne zdi prav .zakaj? zato ker kot pri yamahi preteklo  nedeljo lahko pride do težav tudi pri drugih moštvih.. in če so agregati  zapečateni moštva ne bodo mogla odpravljati čisto nobenih - mogoče absurdnih kot je tesnilo na glavi - konstrukcijskih napak..

to pa pomeni , da onemogočajo sam razvoj in napredek v moto športu .. in to ravno v kot ti praviš  "prestižnem" tekmovanju - top of the top na celem svetu..

potem si pa izmišljujejo raznorazne prijeme od netransparentnih kaznovanj do nekaznovanj ,  da vsaj še nekaj časa obdržijo moto gp na nivoju gledanosti kot je bil.. pravila samega dirkanja so napisana in bi morala brezkompromisno veljati za vse dirkače ne glede na njihovo pozicijo v prvenstvu.... vendar zaradi samih interesov dorne pod vplivom katere so komisarji na dirkah ta pravila v nekaterih primerih spregledajo , malce priredijo ali pa preveč rigorozno uporabijo...ampak nič od tega ni prav .. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 20 urami, DL650 pravi:

Se opravičujem, ker sem se narobe izrazil. Imaš prav, je pa nekaj izjem, ki razumete in ne jemljete vse tako resno, saj se zavedate, da od Rossi-jevij, Lorenzo-vih in Mark-ovih nazivov nimate/nimamo nič in neobremenjeni spremljate dirke. Nekateri se pa preveč vživite in gnojnico vlivate po tistih, ki pač kaj kontra napišejo.

Kwa je smešno?
Si morda kdaj videl, da so navijijači od ostalih tekmovalcev zažigali Rossijeve rekvizite in sežigali lutko Rossija?
Smešno? Meni ni, ker to niso navijači, temveč huligani, ki na takšno prestižno tekmmovanje, kot je MotoGP ne sodijo.
Razumem, da bi to bila nogometna tekma, ampak takšno butasto obnašanje je pa malo, tu mač.

Ostali navijači ne žažigajo zastave in rekvizite od Rossija ker jih je malo pa tudi razloga nimajo.

Res so huligani in tega ne odobravam in verjetno vsi z zdravo pametjo ne. Prestižno tekmovanje buhahahahah te lepo prosim tekmovanje na profi ravni ja in športno sam ne prestižno, kaj gledaš mogoče podeljevanje oskarjev,music awards .... ? da  prestižno :) ja mi je ful smešno če tebi ni !

No nogometne tekme sploh ne moreš primerjat z zdravim športom .

Pa DL650 prosim ne kakaj mi !

pred 18 urami, orcus pravi:

#LorenzoMaVasRad  #MrSimpatikus #BravoDucati

image.png

no DL650 vidiš kaj v temu prestiž???

pred 18 urami, DL650 pravi:

Hvala, res je. Popolnoma se strinjam z napisanim. Nisem mislil tebe, ampak se ve, kdo najbolj "serje"
Priznam, ne spoznam se na MotoGP do podtankosti, spremljam neobremenjeno in se ne spuščam v podrobnosti, me pa isto kot tebe zmotijo komentarji ljudi, ki so ozko gledni in si ne dajo nič dopovedat in tukaj se človek pač oglasi in potem posledično temu pač dobiš "po grbi".

jao DL650 se ne spuščaš v podrobnosti ker ne poznaš scene MotoGP ( ker jo je težko spoznat seveda NASA tech in rabiš doktorat parapsihologije) ampak se pa spuščaš v debato čeprav se ne spoznaš ??? ja potem pa čuššš.

Objavljeno (popravljeno)
pred 44 minutami, exclan pravi:

.

jao DL650 se ne spuščaš v podrobnosti ker ne poznaš scene MotoGP ( ker jo je težko spoznat seveda NASA tech in rabiš doktorat parapsihologije) ampak se pa spuščaš v debato čeprav se ne spoznaš ??? ja potem pa čuššš.

Pa čakaj malo človek! Pa ti imaš slab dan?
Te je direktor skurcal? Ti žena včeraj ni dala? Te otroci utrujajo? Potrebuješ morda Persen?
Če pokličeš v 30min te lahko pošljem u .....

Ne pametuj prosim. Ne vem, kaj te je tako vrglo iz tira, da si si našel ravno mene, da si izlil svojo jezo. Saj nisem jezen, da si najdel mene, ampak na splošno, zakaj jezo stresaš nad "nami". Najdel bi si koga na poti domov, morda bi ti celo "odgovoril".

Da ti še odgovorim; za mene je motoGP, kjer so tekmovalci z eno nogo dejansko v grobu, prestižno tekmovanje, kot F1 in tega športa ne morem enačit z rokometom, nogometom, odbojko .... itd. Ti morda lahko?

Popravljeno . Popravil DL650
Objavljeno
pred eno uro, exclan pravi:

Ostali navijači ne žažigajo zastave in rekvizite od Rossija ker jih je malo pa tudi razloga nimajo.

Res so huligani in tega ne odobravam in verjetno vsi z zdravo pametjo ne. Prestižno tekmovanje buhahahahah te lepo prosim tekmovanje na profi ravni ja in športno sam ne prestižno, kaj gledaš mogoče podeljevanje oskarjev,music awards .... ? da  prestižno :) ja mi je ful smešno če tebi ni !

No nogometne tekme sploh ne moreš primerjat z zdravim športom .

Tudi ostali imajo veliko navijačev, ki pa niso fanatični verniki, ki bi delali takšne norije. Zakaj pa bi? pogledajo za zabavo, v prostem času, ker jim je fajn, a naslednji dan je služba in druge obveznosti.

Seveda je motogp prestižno tekmovanje, v bistvu najjaća zadeva na svetu v zvezi z motocikli, res pa je, da ni zaznati moštva BMW, kako bi šele to bilo, bo pa naslednje leto KTM.

Na takšnem nivoju "športa" pač folk ne pričakuje nogometnih huliganov slovanskega tipa, ampak neko normalno, kulturno, športno navijanje.

Dejansko preko televizije vidiš precej več, kot pa če bil sedel v boksu, kjer vidiš tehnični del zadeve, ki pa ni tako zanimiv.

Objavljeno

@exclan: pa še to. Ne samo, da je motoGP prestižno tekmovanje, zame je motoGP Top Of the Top, kateremu lahko se enakovredno kosa samo tekmovanje IOF. Če ne poznaš kratice: TT Race na otoku Man. Tisto pa je za mene osebno še nad nivojem MotoGPja.  Po tvoje bi moral poklicat in reči: Houston We have a problem, ker se ne moremo odločit ali je motoGP prestiš ali ne.

Objavljeno

JAOOO km je zašla ta tema,sj je slabš k u vrtcu,na žalost tud za brat ti več,zadnje čase več pametnih komentarjev prebereš na 24 kur,kt pa tle.

lih tko je tm en kp enga sranja,sam je vmes saj kašnem pameten komentar...

aja....pa za Rossi-ja navijam :D:ras:

Objavljeno

OK objavljam da je dirke konec  in prav tako tega kreganja - BOCKANJA.......!!!!!

NO ZDEJ SI PA ROKE DEJTE.  :twak:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

NISM VIDU A STE SI DAL ROKE !? :lol1:

Objavljeno

Ah, eni so ze desetletja znervirani, pa jim zdej seka :) 

Objavljeno
pred 2 urami, DinDiin pravi:

Ah, eni so ze desetletja znervirani, pa jim zdej seka :) 

ne deset, kaže pa že na osmo sušno leto:P

Rossi je bil včasih prvak:D

Objavljeno

Pred nekaj leti (2011), ste rosifani odprli posebno temo - motogp 2011 - samo za rosifane. Tudi sedaj bi to bilo dobrodošlo, da bi tam pristali tisti najbolj vroči izlivi sreče in gnojnice.

Kam je poniknil @Cartman,  njegovi komentarji so bili večinoma  konstruktivni?

Objavljeno
Ob 24. 5. 2016 at 20:58, orcus pravi:

#LorenzoMaVasRad  #MrSimpatikus #BravoDucati

Bodi tolk pošten pa še za tvojga idola vpiš v brskalniku besedo za sredinca, kot si jo prilimal za Lorenza in boš presenečen nad slikami :D.

Sicer pa, Rossi bo prvak, o tem sploh ni več dvoma :grupni:

Objavljeno (popravljeno)

DL650 in ostali sploh nisem jezen ampak komentiraš kot, da si vseved motoGp-ja ko dobiš kontra pa nisem neki poznavalec tega in onega dej odloči se pa začni komentirat  v okviru tvojega poznavanja scene in takih repliciranj na tvoje ne bo v bodočem obljubim.

Glede prestiža imava vsak drugačno mnenje,  zame sigurno ni nobeden extrem šport, prestiž me bolj spominja na "pičkice" kar motoGP ,F1,TT in ostali extremni športi niso.

p.s. ko berem MS popapam ene 4 apaurine

Popravljeno . Popravil exclan
Objavljeno (popravljeno)
pred 20 minutami, exclan pravi:

DL650 in ostali sploh nisem jezen ampak komentiraš kot, da si vseved motoGp-ja ko dobiš kontra pa nisem neki poznavalec tega in onega dej odloči se pa začni komentirat  v okviru tvojega poznavanja scene in takih repliciranj na tvoje ne bo v bodočem obljubim.

Glede prestiža imava vsak drugačno mnenje,  zame sigurno ni nobeden extrem šport, prestiž me bolj spominja na "pičkice" kar motoGP ,F1,TT in ostali extremni športi niso.

Glej Exclan, moram ti replicirat, ker dejansko podtikaš in obračaš zadeve.
Še vedno trdim, da nisem poznavalec MotoGPja in nikoli ne pišem in pametujem o: motorni elektroniki, prestopih,agregatih ... ne napovedujem kdo bo prvak ... itd, kot to počnejo nekateri, ampak spremljam MotoGP neobremenjeno. Imam svojega favorita za katerega med dirko pač navijam, drugače me pa boli đoko, kdo bo zmagal in kdo bo prvak. Kaj tu ni jasno?

Obregnil sem se ob huliganstvo Rossijevih navijačev, ki so sežigali razne rekvizite, to pa da so MMza obesili je pa absurd. Ko pa kdo drug od tekmovalcev v zmagovalnem kareju gestikulira, pa ga že pluvajo.

Še vedno trdim, da takšno počtje ob progi ne paše na takšno tekmovanje .... za mene prestižno, ker vsak ne more biti MotoGP voznik, kjer se z motorjem pelje med 350 in 400km/h. Če so to pičkice, potem si dosti upajo.

Torej, vrnimo se na temo ..... MOTO GP 2016

Popravljeno . Popravil DL650
Objavljeno
pred 54 minutami, exclan pravi:

zamenjaj zdravila:P

Rosi je nekdaj še bil prvak:D

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, DL650 pravi:

Glej Exclan, moram ti replicirat, ker dejansko podtikaš in obračaš zadeve.
Še vedno trdim, da nisem poznavalec MotoGPja in nikoli ne pišem in pametujem o: motorni elektroniki, prestopih,agregatih ... ne napovedujem kdo bo prvak ... itd, kot to počnejo nekateri, ampak spremljam MotoGP neobremenjeno. Imam svojega favorita za katerega med dirko pač navijam, drugače me pa boli đoko, kdo bo zmagal in kdo bo prvak. Kaj tu ni jasno?

Obregnil sem se ob huliganstvo Rossijevih navijačev, ki so sežigali razne rekvizite, to pa da so MMza obesili je pa absurd. Ko pa kdo drug od tekmovalcev v zmagovalnem kareju gestikulira, pa ga že pluvajo.

Še vedno trdim, da takšno počtje ob progi ne paše na takšno tekmovanje .... za mene prestižno, ker vsak ne more biti MotoGP voznik, kjer se z motorjem pelje med 350 in 400km/h. Če so to pičkice, potem si dosti upajo.

Torej, vrnimo se na temo ..... MOTO GP 2016

spet nisi en kurac razumel zato game over z mano

lp

Objavljeno
pred 50 minutami, Rossi pravi:

Dejta si lupcka pa bo :-* 

št. 45 v rit!  :fyou:

Objavljeno
pred 12 urami, solorider pravi:

št. 45 v rit!  :fyou:

45?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!