SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 15, 2023 Opozori Objavljeno Marec 15, 2023 1 hour ago, Darko3g said: Rahel dež ni ovira: Ne! Razen takrat, ko na Jadranki avtobus spusti tri kaplje vode iz klime se “ Kralj Jadranke” uleže na asvalt😂😂😂 luxsa, C eagle in Kugelschreiber 3
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2023 Opozori Objavljeno Marec 15, 2023 Znanje o podlagi in tehnikah je primerno zgornji objavi. Ko boš kapiral da so 3 kaplje bolj nevarne kot 10cm vode, saj pride trenutno do spremembe podlage, potem se tut kralj jadranke ne bo potrebno imenovat. Ps. na treh kapljah je legu JožeXj6- sem bil zraven in smo celo fotografirali zdrs, ki se je zgodil na lisi izpusta klime avtobusa pred 1 uro, Darko3g pravi: Rahel dež ni ovira: raje mam "rahu dež" kot na fotki, kot pravi rahu dež
bladerunner Objavljeno April 1, 2023 Opozori Objavljeno April 1, 2023 (popravljeno) Vozite previdno, strpno in pametno. Predvsem se varujmo objestnežev in idiotov za volani avtomobilov in tudi motorjev, ker z svojo objestno vožnjo ogrožajo lastno in tujo varnost voznikov. Cesta ni dirkališče! Zapomnimo si to! Predvsem pa ne precenjujmo lastnih sposobnosti obvladovanja motornih koles. Popravljeno April 1, 2023. Popravil bladerunner
DAMI34 Objavljeno Avgust 13, 2023 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2023 Dobra novica: Max Wrist je še živ Slaba novica: Max nima za burek proti Nazotu
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2023 Tarres izdal 3. del The seekerja
MARE 65 Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 Ob 4. 11. 2023 ob 16:38, DAMI34 pravi: Ma ti so vsi na "koki"
DAMI34 Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 15 urami, MARE 65 pravi: Ma ti so vsi na "koki" starejši gospodje, mojih in tvojih let. Avstralci. Izdelujejo pa zelo zelo dobre posnetke, splh rodnega kontinenta imajo realne in prizemljene teste motorjev in počno točno to (in še več) kar je meni všeč pri advenčr turizmu. Pdpelčjati nekaj, videti nekaj, premagati težave. Sam posenetek pa: nori razgledi in nora pokrajina. Nasprotje Avstralije, ki je tudi prekleto dobra za videt. Se splača pokukat na njihov kanal.
MARE 65 Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 4 urami, DAMI34 pravi: starejši gospodje, mojih in tvojih let. Avstralci. Izdelujejo pa zelo zelo dobre posnetke, splh rodnega kontinenta imajo realne in prizemljene teste motorjev in počno točno to (in še več) kar je meni všeč pri advenčr turizmu. Pdpelčjati nekaj, videti nekaj, premagati težave. Sam posenetek pa: nori razgledi in nora pokrajina. Nasprotje Avstralije, ki je tudi prekleto dobra za videt. Se splača pokukat na njihov kanal. Ma ja, je bila zajebancija, tipi pa, vsaka jim čast. DAMI34 1
C eagle Objavljeno December 6, 2023 Opozori Objavljeno December 6, 2023 Ko misliš, da si vidu že skoraj vse.... https://www.facebook.com/watch?v=623563809699553 Darko3g, GregorM, Kugelschreiber in 4 others 1 1 1 4
MARE 65 Objavljeno December 6, 2023 Opozori Objavljeno December 6, 2023 pred 54 minutami, C eagle pravi: Ko misliš, da si vidu že skoraj vse.... https://www.facebook.com/watch?v=623563809699553 Hudoooo...
smasher Objavljeno December 29, 2023 Opozori Objavljeno December 29, 2023 hotel sem se izpbrazit o kove 500x.... in nekako zašel na benelli MiNa, Kugelschreiber in kaizer 3
Kugelschreiber Objavljeno Januar 8 Opozori Objavljeno Januar 8 Najdu tega modela https://m.youtube.com/@N0North Ceste in kraje pokomentira z zgodovinskega vidika, v linkih objavi gpxe poti, angleski podnapisi so precej točni. Fure so relativno blizu. V 24 mi tole zna zjebat kako jadranko. Krasn kanal. kaizer, Kawasaki_rider, Luka66 in 3 others 6
tomaz69 Objavljeno Januar 10 Opozori Objavljeno Januar 10 Ob 8. 1. 2024 ob 1:04, Kugelschreiber pravi: Najdu tega modela https://m.youtube.com/@N0North Ceste in kraje pokomentira z zgodovinskega vidika, v linkih objavi gpxe poti, angleski podnapisi so precej točni. Fure so relativno blizu. V 24 mi tole zna zjebat kako jadranko. Krasn kanal. ga im'm na Insta....
MiNa Objavljeno Februar 1 Opozori Objavljeno Februar 1 Za zimske dni... 153KW proti 47KW. Slušalke na glavo pa pred 65Col televizor. Fiiiijuuuu.... kaizer, Kugelschreiber in schwantz 1 2
kaizer Objavljeno Februar 9 Opozori Objavljeno Februar 9 https://www.facebook.com/reel/903484598091355 n'mal za dražit...
Lipstick Objavljeno Marec 15 Opozori Objavljeno Marec 15 Si je pa dal " dela "....... DAMI34, RupertC, Joker in 2 others 3 2
MARE 65 Objavljeno Marec 24 Opozori Objavljeno Marec 24 Tole je že staro ampak danes zasledil ta posnetek ....................
Kugelschreiber Objavljeno Junij 16 Opozori Objavljeno Junij 16 Ni bil tolk star da bi kar moral it. Luštne prospevke so delali. Pogrešan bo. Mavti in Hytech 1 1
smasher Objavljeno Oktober 1 Opozori Objavljeno Oktober 1 (popravljeno) Evo zaključil sem to vikend bluzenje po netu.. in izvedel da očitno bojo sedaj vsi tak glavni v 450cc Sedaj še Triumph in Ducati po blatu rijeta z kroserji... morda bomo meli kmalu ducati adv 450 ? ps: zanimivo videt da je policija sponzor Popravljeno Oktober 1. Popravil smasher
raza Objavljeno Oktober 2 Opozori Objavljeno Oktober 2 pred 10 urami, smasher pravi: ps: zanimivo videt da je policija sponzor Očitno so doumeli, da bo treba tudi "brezpotja" nadzirat, ker se promet v izogib cestni gužvi seli v naravo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se