simonsi Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 S katerim motorjem pa, saj tudi sam se slabše peljem (oz. sem se) po zadnji z cestaki (konkretno z yamahoR1), tam res morda malo "zanaša" vendar tako ali tako dobiš ravnotežje, če se že enkrat kar daleč pelješ po zadnji je to to, vsak pa ima probleme tudi z tako imen. zanašanjem, pa če se ne vem kako dobro pelje. s cestnim ne upam preveč, ker se nebi rad razlepil. prej sem imel še ktm 520sx-a pa je bistveno lažje. Ampak ga nisem imel dovolj dolgo, da bi se bolj naučil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 s cestnim ne upam preveč, ker se nebi rad razlepil. prej sem imel še ktm 520sx-a pa je bistveno lažje. Ampak ga nisem imel dovolj dolgo, da bi se bolj naučil. Ja, z cestnim je kar težko, čimprej probaj v luftu šaltat, da ne pride tako v obrate in znori, sklepam da poskušaš z tisočakom(po profilu) tako da mora it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 Hvala, šele danes sem se včlanil. K sreči je (vas je) tudi na motosvetu kar nekaj motoristov, ki niso nagnjeni samo k obsojanju. Fant, nihče ti noče nič slabega prej obratno, pa srečno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 Fant, nihče ti noče nič slabega prej obratno, pa srečno vožnjo. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 (popravljeno) Uspešnost nemške policije!!!!!!!!! Popravljeno December 16, 2008. Popravil EAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 17, 2008 Deli Objavljeno December 17, 2008 Zelo dolg wheelieeeeeeeeeeeee z cbr-ko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (brez noge na premzi)!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno December 18, 2008 Deli Objavljeno December 18, 2008 (popravljeno) Zelo dolg wheelieeeeeeeeeeeee z cbr-ko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (brez noge na premzi)!!!! Iz goričkega v piran :D :D :D Popravljeno December 18, 2008. Popravil gusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 18, 2008 Deli Objavljeno December 18, 2008 :kva1: :lol1: :slap: Vreji pelaš! ..pa kaj,če ni opreme! Pa kaj!? Bo TEBE fental ali sebe?! ...moralizatorji :slap: :lol1: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 18, 2008 Deli Objavljeno December 18, 2008 :kva1: :lol1: :slap: Vreji pelaš! ..pa kaj,če ni opreme! Pa kaj!? Bo TEBE fental ali sebe?! ...moralizatorji :slap: :lol1: :BUA: Hvala in točno tako. Po profilu sodeč imaš R1(odličen motor, tudi sam sem ga imel letos čez poletje), pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno December 18, 2008 Deli Objavljeno December 18, 2008 Hvala in točno tako. Po profilu sodeč imaš R1(odličen motor, tudi sam sem ga imel letos čez poletje), pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Obvlada motor, ampak naj se tako vozi po dirkališču. S tako vožnjo ne ogroža(š) samo sebe ampak tudi druge. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 18, 2008 Deli Objavljeno December 18, 2008 Obvlada motor, ampak naj se tako vozi po dirkališču. S tako vožnjo ne ogroža(š) samo sebe ampak tudi druge. Upam, da si tudi v realnem življenju tako premišljen in odgovoren, kot trdiš, kljub tvojim 21 letom, ki jih navajaš v profilu, raje napiši kakšen motor voziš(če ga), pa potem udarimo debato naprej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 (popravljeno) Upam, da si tudi v realnem življenju tako premišljen in odgovoren, kot trdiš, kljub tvojim 21 letom, ki jih navajaš v profilu, raje napiši kakšen motor voziš(če ga), pa potem udarimo debato naprej. Vozim točno tak motor kot tale na posnetku. Tale na posnetku je en navaden kreten, ki misli, da obvlada, pa se dokazuje na cesti. Naj gre na dirkališče, tam ne bo več glavni na vasi. In ja, tudi mene kdaj prehiti na cesti kdo z ER5. Naj pride na dirkališče, se bova tam pomerila, na cesti pa vozim jaz svoj tempo. Če je kdo hitrejši, se mu pač umaknem, pa če se pelje na skiroju. Mislim, da je čas, da prodaš motor, če je tale tvoj vzornik. Se opravičujem za :topic: Popravljeno December 19, 2008. Popravil fp4492 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergini Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Se strinjam z fp4492. me zanima kaj bi ta tip ki "obvlada" motor naredu pri 0:32, če bi iz nasprotne strani isto kot on pripeljal še en, ki obvlada? postal hologram? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 (popravljeno) Upam, da si tudi v realnem življenju tako premišljen in odgovoren, kot trdiš, kljub tvojim 21 letom, ki jih navajaš v profilu, raje napiši kakšen motor voziš(če ga), pa potem udarimo debato naprej. Čuj pubec, tebe še bojo vreji pokozlali, ko take sekaš.... :evilgrin: Le tako naprej, prav uživam, ko vidim kakega novega bučmana na Motoskretu (BTW lepo pelaš brez čelade po Pragerski obvoznici, sploh prehitevanja so mi bila ful všeč, :wacko: ), ki začne pametovat.....pol se pa začnejo smehi...... :lol1: Popravljeno December 19, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Vozim točno tak motor kot tale na posnetku. Tale na posnetku je en navaden kreten, ki misli, da obvlada, pa se dokazuje na cesti. Naj gre na dirkališče, tam ne bo več glavni na vasi. In ja, tudi mene kdaj prehiti na cesti kdo z ER5. Naj pride na dirkališče, se bova tam pomerila, na cesti pa vozim jaz svoj tempo. Če je kdo hitrejši, se mu pač umaknem, pa če se pelje na skiroju. Mislim, da je čas, da prodaš motor, če je tale tvoj vzornik. Se opravičujem za :topic: FP4492, replika ni bila namenjena tebi, temveč imperatorju, ki še vedno ni odgovoril ali je res tako premišljen kot npr.ti, tako da lepo prosim no, ne moralizirat in ne, ni mi vzor, saj nisem mnenja, da sam peljem slabše, me pa resnično zanima, če ti res tako lepo po regelcih voziš po cesti, če še nisi šel nikoli v škarje, itd.; pa še enkrat, replika ni bila namenjena tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 [pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Še en zelo lep wheelieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Upam, da si tudi v realnem življenju tako premišljen in odgovoren, kot trdiš, kljub tvojim 21 letom, ki jih navajaš v profilu, raje napiši kakšen motor voziš(če ga), pa potem udarimo debato naprej. Nisem bil, zato pa sem se razbil. Ksreči ostal živ. Vozil sem pa R6. Posnetke moje vožnje lahko najdeš tudi v tej temi. Če te ne bodo nasveti izučili, te bo pa življenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nk84 Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 [pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Ta pa ne bo dolgo živ !! Ko mu stara mama rikverc na cesto pride ! Pa če dobr pogledaš se prpele v ovinku za en avto s prikolico pa se mu počas približuje na števci ma pa 140kmh, kar se mi zdi na hitrost približevanja da je zlo pretirano. Mislm da ma tale zlo spremenjen razmerje zobniku pa da mu števc zelo laže!!! Pele se v redu, sam delč pa ne bo pršu s tako vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 (popravljeno) Nj še kdo reče da smo Slovenski motoristi usekani :D Popravljeno December 19, 2008. Popravil HostMaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Pejd, pejd še na eno porcijo čokolinota, pa ne glej preveč risank. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Hvala in točno tako. Po profilu sodeč imaš R1(odličen motor, tudi sam sem ga imel letos čez poletje), pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Pejd, pejd še na eno porcijo čokolinota, pa ne glej preveč risank. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 Hvala in točno tako. Po profilu sodeč imaš R1(odličen motor, tudi sam sem ga imel letos čez poletje), pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Dve besedi zate: GROW UP!!! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno December 19, 2008 Deli Objavljeno December 19, 2008 pa še en posnetek nekega tipa z R1, ki se za moje pojme res dobro pelje( tako kot bi se morali vsi, ki imajo cestake oz.športne motorje, ne pa da je precej le teh "pozerjev"), na cesti jih pa odneseš z navadno er 5-ko. Pejd, pejd še na eno porcijo čokolinota, pa ne glej preveč risank. Odstavek, ki sem ga napisal, je le moje mnenje, ki pa niti približno ne zadeva tebe, saj ima vsak pravico do svojega mnenja, ali pač. Sem mogoče v tej temi kakorkoli kogarkoli užalil (po mojem mnenju ne); je mogoče v tej temi kdo kakorkoli užalil mene ( po mojem mnenju ja), toliko o odraslosti z strani določenih članov; no, pa še en posnetek( početja na koncu posnetka tudi sam ne odobravam( žalitev policije brez razloga) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 FP4492, replika ni bila namenjena tebi, temveč imperatorju, ki še vedno ni odgovoril ali je res tako premišljen kot npr.ti, tako da lepo prosim no, ne moralizirat in ne, ni mi vzor, saj nisem mnenja, da sam peljem slabše, me pa resnično zanima, če ti res tako lepo po regelcih voziš po cesti, če še nisi šel nikoli v škarje, itd.; pa še enkrat, replika ni bila namenjena tebi. Imaš prav, res ne vozim po vseh predpisih, a takšnih kozlarij vseeno ne uganjam. Tudi ne mislim moralizirati, zmotila me je pa izjava, v kateri navajaš, da bi se morali vsi z SS motorji takole voziti po cesti, to je vse. S takšno vožnjo čisto preveč stvari prepustiš naključju in sreči, to pa meni ne diši. Še vedno pravim, da take pustolovščine spadajo na dirkališče in ja, jaz ločim hitro dinamično vožnjo po cesti (katero ponavadi prakticiram tudi sam) od brezglavega norenja, kateremu smo priča v tem posnetku. Pa dovolj off-topic-a, ta debata je namenjena posnetkom, jaz se ne bom več oglašal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se