Skoči na vsebino

Motoristični video posnetki

Noise

Priporočene objave

Imaš prav, res ne vozim po vseh predpisih, a takšnih kozlarij vseeno ne uganjam. Tudi ne mislim moralizirati, zmotila me je pa izjava, v kateri navajaš, da bi se morali vsi z SS motorji takole voziti po cesti, to je vse. S takšno vožnjo čisto preveč stvari prepustiš naključju in sreči, to pa meni ne diši. Še vedno pravim, da take pustolovščine spadajo na dirkališče in ja, jaz ločim hitro dinamično vožnjo po cesti (katero ponavadi prakticiram tudi sam) od brezglavega norenja, kateremu smo priča v tem posnetku. Pa dovolj off-topic-a, ta debata je namenjena posnetkom, jaz se ne bom več oglašal.

Res sem se narobe izrazil, želel sem le povdariti, da mi grejo na živce pozerji(čeprav je res da imajo tudi ti pravico to počet), tisti, ki se večkrat dnevno pripeljejo do ene in iste gostilne z namenom da se vidi njih in njihove ganz nove r-1ke, 1099-ke, itd.,,,tisti ki navijejo gas na ravnini do konca, ko pridejo do ovinka so pa na robu preživetja.

Pa še en posnetek, KTM SUPEDUKE (TEST)

http://www.youtube.com/watch?v=JiLBR259Bxk

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje k bojo šli pa naši enkrat tkole smo pa v P...i :worship: :smoke: :whistle:

Popravljeno . Popravil RVT
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tega sm pa že enkrat nekje prlimu pa ga bom še enkrat k ga tut jest na vsake tok časa rad pogledam in to se prav pelat motor, ker tukaj ti ne pomaga če si upaš pa si mal osmojen. Za to morš met znanje, izkušnje in občutek :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odstavek, ki sem ga napisal, je le moje mnenje, ki pa niti približno ne zadeva tebe, saj ima vsak pravico do svojega mnenja, ali pač. Sem mogoče v tej temi kakorkoli kogarkoli užalil (po mojem mnenju ne); je mogoče v tej temi kdo kakorkoli užalil mene ( po mojem mnenju ja), toliko o odraslosti z strani določenih članov;

no, pa še en posnetek( početja na koncu posnetka tudi sam ne odobravam( žalitev policije brez razloga)

Vsakdo se slej ko prej spameti, upam, da tudi tebe doleti s čim manj bolečimi izkušnjami, pa da ne boš narobe razumel, tudi jaz obožujem hitrost vendar na pravem kraju in ob pravem času, s čelado ali brez, po prvem ali zadnjem...

Lep pozdrav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje k bojo šli pa naši enkrat tkole smo pa v P...i :worship: :smoke: :whistle:

To je elitna enota japonske policije namenjena promociji le-te, zatorej, ti fantje se ukvarjajo samo s tem in z ničemer drugim. Skratka se fantastično peljejo, vendar bi se marsikdo, če bi to počel 8 ur dnevno. Ta na posnetku se po mojem ravno tako pelje fantastično, vendar trenira pred državnimi takmovanji (torej enkrat letno), drugače pa piči šihte na motorju, tako kot vsi ostali prometniki.... http://www.youtube.com/watch?v=wLEytfRqJbU. Lepo pa je japse videt na VFR-kah, BTW BMW je prava krava proti VFR-ki....

Popravljeno . Popravil GRUNF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tega sm pa že enkrat nekje prlimu pa ga bom še enkrat k ga tut jest na vsake tok časa rad pogledam in to se prav pelat motor, ker tukaj ti ne pomaga če si upaš pa si mal osmojen. Za to morš met znanje, izkušnje in občutek :worship: :worship:

Sklopko stisne ob speljevanju in ob ustavljanju na koncu, motor prede zmerno in brez kakršnega koli cukanja (deluje kot avtomatik) in v celoti je

poligon speljan v eni prestavi, drugače pa itak "kapo dol" motoristu ob taki vožnji brez napake :worship: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tragikomično :krneki:

To sploh ni komično,ko sem jest prvi dan sedel na motor in z preveliko hitrostjo pršu u ovinek in se ustrašil sem šel tut kr naravnost.K sreči ni bilo nobenga nasproti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislm,da ni nobenga tuki,k se se ni znasel v podobni situaciji. Bi pa tuki predvsem reku,da je kriv strah.Bolj k hitrost. Se pripeljes,pa namest da motor bolj podres se ustrasis,ratas vs trd,stisnes po zlajfih in voila,pa si na drugmu pasu... :( :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislm,da ni nobenga tuki,k se se ni znasel v podobni situaciji. Bi pa tuki predvsem reku,da je kriv strah.Bolj k hitrost. Se pripeljes,pa namest da motor bolj podres se ustrasis,ratas vs trd,stisnes po zlajfih in voila,pa si na drugmu pasu... :( :wacko:

Ja res je, ta na posentku je naredil vse narobe, ampak res vse..motor bi lahko še enkrat bolj podrl in bi sfural, a si ni upal izven svojih okvirjev..če bi se v trenutku, ko je ugotovil, da ne bo sfural in vedel je takrat, ko je bil na sredinski črti, motor poravnal oz dvignil in se odrinil, bi ga sila morda zabrisala mimo tovornjaka.. morda bi ob letu zadel nekaj, kar ne bi spremenilo njegove usode, bi pa imel vsaj možnost..RIP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglejte posnetek do konca (mislite, da ga bo dobil?; :nono: :nono: :nono: ).

hehe tale pa je major squid

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglejte posnetek do konca (mislite, da ga bo dobil?; :nono: :nono: :nono: ).

haha

ti polcaji pa so specialci

k da ga bodo dobil :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!