Urban K. Objavljeno September 15, 2010 Opozori Objavljeno September 15, 2010 Cestakar, casper7, Prevtzer in 8 others 10 1
daneb Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 logarr, MiniMedo in casper7 3
bmwslo Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 Driftanje s ... casper7, Marjanček, Izek in 2 others 3 2
daneb Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 Tiski, ki ga bo spravil s prestola se bo moral zelo potruditi. Izek in m@dness 2
OldSchool Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 m@dness, Marjanček, Izek in 2 others 5
Popularna objava Marjanček Objavljeno September 21, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2010 Hudo ametno pogledat: casper7, musaschi64, sergini in 13 others 16
Popularna objava Senna Objavljeno September 23, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iVExD-Fz688 hahaha,zakon!!! Kor13, casper7, daneb in 12 others 15
Urban K. Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 ''To je pa policija, vi mene ne moraste kaznovati, jaz pa vas lahko'' skoda, aero, Marjanček in 5 others 5 3
musaschi64 Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 AHahahahaha ta je najboljši.....
GregaSLO Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 Lol vi pa niste policija me ne morte kaznovat jst vas pa lahko... Haha insane policaj pa rikiverc pa gas
aero Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 Hm, je mel lučke prižgane ali ne. Joj, težko verjet kaj vse gre ljudem v nos DAMI34, Jure, Urban K. in 12 others 2 13
Jure Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 (popravljeno) Se mi zdi, da gre ljudem bolj kot v nos to, da ni imel lučk, njegova utemeljitev zakaj on lahko naredi prekršek. Če je tako reagiral očitno tako razmišlja in z enako menataliteto nastopa tudi v drugih situacijah.. Jaz ne oporekam temu, da je pač naredil kar je, ampak če je že pozabil prižgat lučke, naj bo potem, če ga nekdo na to opozori vsaj modro tiho, če že nima nekega ustreznega pojasnila. Ne pa svojo napako upravičit s češ, jaz lahko zato ker mi ti ne moreš dat kazni. Butec en. Da ne govorimo o tem, da bi se verjetno lahko vozilu, ki je očitno stalo, približal tudi lepo po odstavnem pasu in pakriral pred njim. Ne pa rikverc po prehitevalnem, kjer vsi vemo kako hitro nekateri vozijo. To je že samo po sebi nepotrebno ogrožanje, tudi če bi imel modre luči. Brez pa še toliko bolj! No, pa da ne bom čist of topic, ker je tema s posnetki.. Tle je en supermen na motorju Popravljeno September 24, 2010. Popravil Jure thumper, aero, Andro82 in 2 others 3 2
aero Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 (popravljeno) Se mi zdi, da gre ljudem bolj kot v nos to, da ni imel lučk, njegova utemeljitev zakaj on lahko naredi prekršek. Če je tako reagiral očitno tako razmišlja in z enako menataliteto nastopa tudi v drugih situacijah.. Jaz ne oporekam temu, da je pač naredil kar je, ampak če je že pozabil prižgat lučke, naj bo potem, če ga nekdo na to opozori vsaj modro tiho, če že nima nekega ustreznega pojasnila. Ne pa svojo napako upravičit s češ, jaz lahko zato ker mi ti ne moreš dat kazni. Butec en. Da ne govorimo o tem, da bi se verjetno lahko vozilu, ki je očitno stalo, približal tudi lepo po odstavnem pasu in pakriral pred njim. Ne pa rikverc po prehitevalnem, kjer vsi vemo kako hitro nekateri vozijo. To je že samo po sebi nepotrebno ogrožanje, tudi če bi imel modre luči. Brez pa še toliko bolj! No, pa da ne bom čist of topic, ker je tema s posnetki.. Tle je en supermen na motorju No Jure še malo kmečke logike, avto je postavil policist za njegovim, ker je z razdalje nekoliko bolj opazen za navadne smrtnike kot "navaden" avto. Manj verjetnosti, da se kdo zaleti vanj čeprav je na odstavnem pasu. Poleg tega se gre za "varovanje" stoječega avta in ljudi, ki so neumno stali ob tako prometni cesti. Vzvratno je šel po voznem pasu in ne prehitevalnem, če se že gremo tako pikolovsko. Popravljeno September 24, 2010. Popravil aero daneb, iom, Urban K. in 6 others 5 4
musaschi64 Objavljeno September 24, 2010 Opozori Objavljeno September 24, 2010 Ni važn a je šel po prehitevalnem al po voznem, šel je idiot po AC rikverc in kla mu ne pomaga lučka nič ko se mu v rit zaletiš. Jure, brembo, Marjanček in 5 others 6 2
P182 Objavljeno September 25, 2010 Opozori Objavljeno September 25, 2010 car http://www.youtube.com/watch?v=2kqRO_W5drI Marjanček, casper7, Cestakar in 4 others 7
RVT Objavljeno September 25, 2010 Opozori Objavljeno September 25, 2010 Jest se opravičujem k video res nima nč veze z motorji pa bencinom sam me je dec res nasmeju. Švicarski minister odgovarja na poslansko vprašanje Gasperr, Cestakar, Izek in 11 others 7 7
Markko Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ek3ybBIqBb4&feature=related
Senna Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 Če je že bilo,si lahko še enkrat pogledate :wacko: O:-) :notworthy: Sej ne vem,a sam jest težko gledam ta video??? :blink: Bi se reklo:big baals http://www.youtube.com/watch?v=XHZilw82OnE FreeBird in daneb 1 1
Markko Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 Če je že bilo,si lahko še enkrat pogledate :wacko: O:-) :notworthy: Sej ne vem,a sam jest težko gledam ta video??? :blink: Bi se reklo:big baals http://www.youtube.com/watch?v=XHZilw82OnE Big balls, small brain.
simonsi Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 sreča je na strani pogumnih
MihaJ Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 Če je že bilo,si lahko še enkrat pogledate :wacko: O:-) :notworthy: Sej ne vem,a sam jest težko gledam ta video??? :blink: Bi se reklo:big baals http://www.youtube.com/watch?v=XHZilw82OnE Ma ta posnetek se mi ne zdi neki tako zelo posebnega, poleg tega je na mestih še pospešen video. Ima pa dečko vseeno jajca z velikim J. Tale se mi zdi ful bolj majster: Kako ga dec slajda! Pa tisti ''zzzz'' ko zavira in ga počez flikne med avte. Zgleda je grški asfalt lepo gladek in drseč. sayo, DAMI34, daneb in 1 other 2 2
carmagedon Objavljeno September 29, 2010 Opozori Objavljeno September 29, 2010 Saj mimo policaja je šel pa za odtenek bolj umirjeno
Popularna objava MihaJ Objavljeno September 29, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 29, 2010 Tistle moskovski heroj naj proba tole: Otok Man. Vsi se hitro peljejo. Ampak potem si pa posebej pozorno poglejte del pri 2:38, ko John McGuiness vrže iz 6. v 5. in pri zelo bogatih 200 na uro nacilja tist ovinek. Zato je pa fino imet kake Ohlinse gor... No, sliš se ga pa tut že ene 10 sekund prej... casper7, Izek, spid3r in 7 others 10
CVIČKAR1 Objavljeno September 30, 2010 Opozori Objavljeno September 30, 2010 (popravljeno) A piše da nalagnje teh datotek ni dovoljeno. Mam videoposnetk z mobija drugač. Popravljeno September 30, 2010. Popravil CVIČKAR1 madkupe in sayo 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se