Popularna objava pik1 Objavljeno December 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 9, 2015 Jah nč ... Bliža se dan odhoda. Kolikor sva se nekaj menila z Menihom, naj bi štartala v soboto enkrat v zgodnjih jutranjih urah ... .... s kombijem do Genove ... od tam trajekt ... 48 "kratkih" uric ... in že naj bi bila v Maroku ... No, če bo vse posreči, tukaj prilimam potem tudi kakšno fotko ... ali pa kakšno globoko misel ... ob jutranji kavi ... ... sicer pa ...že samo to, da se mi ne bo treba gužvat po vseh velecentrih za božič in tik pred novim letom ... me spravlja v dobro voljo ... ps. kooooončno, da grem enkrat še mal dalj kot sam do OMV-ja in Vikija ... ataIBA, NX650, KyoKon in 40 others 43
Popularna objava ludiluka Objavljeno December 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 9, 2015 50 minutes ago, pik1 said: Jah nč ... Bliža se dan odhoda. Kolikor sva se nekaj menila z Menihom, naj bi štartala v soboto enkrat v zgodnjih jutranjih urah ... .... s kombijem do Genove ... od tam trajekt ... 48 "kratkih" uric ... in že naj bi bila v Maroku ... No, če bo vse posreči, tukaj prilimam potem tudi kakšno fotko ... ali pa kakšno globoko misel ... ob jutranji kavi ... ... sicer pa ...že samo to, da se mi ne bo treba gužvat po vseh velecentrih za božič in tik pred novim letom ... me spravlja v dobro voljo ... ps. kooooončno, da grem enkrat še mal dalj kot sam do OMV-ja in Vikija ... Uživej kolkor te poznam in tvoje navigacijske sposobnosti upam da genovo najdeš in da boš iskal maroko na pravem kontinentu Zivnorc, ukica, Keiko in 11 others 14
Popularna objava pik1 Objavljeno December 9, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 9, 2015 .... zato se temu reče adventure ... TakeALookAround, Joker, maus in 14 others 17
Zivnorc Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 ... ej... dej prnes mi kej od tam.... ....pa ene 4 žaklje saharskega peska za v peskovnik bi rabu.. maus, Kmet2, ukica in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Važn da nis dežjaka pozabu, sj veš preventiva, namest kondomov. Pa foušš sm ti Užiwaj Kmet2, gsxf750, sohen in 2 others 5
PERO58 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Srečno pot,pa uživaj še za nas pik1 1
basbas Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Pa pazi ,da ti že prvi dan kakšen tepih ne prodajo . KARMEN1, menih in pik1 3
TakeALookAround Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Se kr ni konc sezone?! Uzivejta!!! pik1 in menih 2
maus Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 12 urami, pik1 pravi: Jah nč ... Bliža se dan odhoda. Kolikor sva se nekaj menila z Menihom, naj bi štartala v soboto enkrat v zgodnjih jutranjih urah ... .... s kombijem do Genove ... od tam trajekt ... 48 "kratkih" uric ... in že naj bi bila v Maroku ... No, če bo vse posreči, tukaj prilimam potem tudi kakšno fotko ... ali pa kakšno globoko misel ... ob jutranji kavi ... ... sicer pa ...že samo to, da se mi ne bo treba gužvat po vseh velecentrih za božič in tik pred novim letom ... me spravlja v dobro voljo ... ps. kooooončno, da grem enkrat še mal dalj kot sam do OMV-ja in Vikija ... kj mi kup ... edin zato ti želim, da se srečno vrneš, da naujo darila zame tm ostala pik1, DAMI34, trebor in 2 others 5
Žan96 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Pa kkšn lep dobr posnetk nared, da ne bomo gledal samo 10 minute monotone vožne po pesku TakeALookAround in pik1 2
pik1 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 3 urami, DAMI34 pravi: pa kaj bi ti rad, da vse tiste 4€ k jih ma, zagoni sam zate? Kaj pa jaz? A jz nism nč vreden? Jst tut mam čustwa, da weš . .... stari, z mal sreče pridem nazaj 4. januarja ... ... tko da, če ne boste nč najdl pod smrekco na silvestrovo, se dobimo na OMV- ju petga januarja ... ... pa vas bom mal obdaril ... .... sicer pa ... me lahko kličete kar dedek mraz ... al pa božiček ... DXR16, TakeALookAround, menih in 3 others 6
luxsa Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Stari velik srece ,baje majo zlo radi velike pa kosmate,pa vazelin ne pozab. pik1 1
pik1 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 10 minutami, luxsa pravi: Stari velik srece ,baje majo zlo radi velike pa kosmate,pa vazelin ne pozab. . ... stari ne skrb ... ... itak mi že semering pušča ... ... tko da bo vse skoz podmazan ....
menih Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 jest sem tudi vklopil sledenje te teme upam da bo kaj zanimivega že kle me moti piše moja africa , a ne gresta dva najina africa , kaj šele bo!!!!! Kmet2, Ferrarist, pik1 in 2 others 5
pik1 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 4 minutami, menih pravi: jest sem tudi vklopil sledenje te teme upam da bo kaj zanimivega že kle me moti piše moja africa , a ne gresta dva najina africa , kaj šele bo!!!!! . ... stari, ne vem če se ti splača tole temo sledit ... ... to bo itak eno samo nabijanje ... ... tko da , naslov bi lahko bil tud kako drugačen ... menih, Bmflar in DAMI34 3
KARMEN1 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Srečno pot, uživajta še za nas! Kmet2 in pik1 2
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 19 urami, pik1 pravi: Jah nč ... Bliža se dan odhoda. Kolikor sva se nekaj menila z Menihom, naj bi štartala v soboto enkrat v zgodnjih jutranjih urah ... .... s kombijem do Genove ... od tam trajekt ... 48 "kratkih" uric ... in že naj bi bila v Maroku ... No, če bo vse posreči, tukaj prilimam potem tudi kakšno fotko ... ali pa kakšno globoko misel ... ob jutranji kavi ... ... sicer pa ...že samo to, da se mi ne bo treba gužvat po vseh velecentrih za božič in tik pred novim letom ... me spravlja v dobro voljo ... ps. kooooončno, da grem enkrat še mal dalj kot sam do OMV-ja in Vikija ... Upam, da bo kombi zdržal pik1 1
motolover Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Vprašanje za Pika in Meniha. Ali gresta s kombijem do Genove in potem kombi nazaj v Slo in vidva z mopedi na trajekt? menih 1
menih Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 ne mal pa ze cenim svoj kombi ga bojo raje pazili na letališću v Genovi Kmet2 gps pa mu nisem prepustil on nosi denarnico pik1, Kmet2, Ferrarist in 2 others 5
motolover Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Nisem vedel, da imaš svojega. Jaz bi recimo koga prosil, da me pelje in pride iskati. Katero traso po Maroku bosta ubrala?
menih Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 ja obrala bova pol maroka in sicer vse zamenitosti , čim več prelazov zlasti prašnatih in pa , čim več peska da ne bo pik pripelu domov čist motor DAMI34, tonystx, KARMEN1 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 5 minutami, menih pravi: ja obrala bova pol maroka in sicer vse zamenitosti , čim več prelazov zlasti prašnatih in pa , čim več peska da ne bo pik pripelu domov čist motor pa tut na kkšn bife ne pozabi, Pik ma zlo rad "lokalno" kulturo....pa vse kar je na 40% alkohola mislm, za razkužit, prašno grlo Kmet2, menih in pik1 3
menih Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 če bo sploh sposoben na konc še kaj razkužit , če ne bo sposoben ga bom spodbujal , če pa bo sposoben pa ga ne bom spodbujal čene bodo naslednji dan težave pik1, DAMI34 in Kmet2 3
pik1 Objavljeno December 10, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2015 pred 3 urami, DAMI34 pravi: v bistvu sploh ni treba, da kam gresta, dejmo sam mau nabijat p.s. pa velik sreče.....s Pikom jo boš kr rabu . ... z mano je ponavad itak sama sreča ... DAMI34 1
tonystx Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 O foušiji sploh ne bom razlagal ! Fajn se imejta, srečno vožnjo brez pi....ij. Napišta kej, pa kakšno sliko nalimejta. Že čakam video posnetke s sipin. Kmet2, gsxf750 in pik1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se