Whiskey Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 39 minutami, Toni pravi: Spremljam ker imam v planu!Me pa zanima kakšne papirje se rabi za motor.Zavarovanje,zelena karta,...? http://www.marinetraffic.com/si/ais/home/shipid:171701/zoom:10 Zavarovanje imaš že avtomatično urejeno v zeleni karti oznaka MA. Če si lastnik in ne uporabnik motorja dodatnih dokumentov ne rabiš. Poglej v moji temi: Maroko, Zahodna Sahara, Mavretanija kjer si lahko več prebereš o tem in si obenem sprintaš in pripraviš še vstopni dokument za Maroko - obrazec D-16. Če pa te bo še kaj matralo, pa samo vprašaj. p.s. Trajekt je že pred Bacelono ali celo v luki. Kmet2, sohen in pik1 3
dopolavoro Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 obrazec D-16 ožigosaš na trajektu , isto časno narediš še začasen uvoz vozila v državo.... sohen, Kmet2 in pik1 3
Toni Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 Hvala! Planiramo za 1. Maj. LP sohen in DXR16 2
pik1 Objavljeno December 13, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred eno uro, Whiskey pravi: Zavarovanje imaš že avtomatično urejeno v zeleni karti oznaka MA. Če si lastnik in ne uporabnik motorja dodatnih dokumentov ne rabiš. Poglej v moji temi: Maroko, Zahodna Sahara, Mavretanija kjer si lahko več prebereš o tem in si obenem sprintaš in pripraviš še vstopni dokument za Maroko - obrazec . Če pa te bo še kaj matralo, pa samo vprašaj. p.s. Trajekt je že pred Bacelono ali celo v luki. . ... tastar, sej ti veš pa skor več kt jest ... kje se trenutno nahajam .... ... no, sicer pa ni čudno ... ... itak se mi skoz neki megli moj pogled ... ... ne vem, kaj mi tle mešajo v pijačo ... Janezs, DXR16, DAMI34 in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 51 minutami, pik1 pravi: . ... tastar, sej ti veš pa skor več kt jest ... kje se trenutno nahajam .... ... no, sicer pa ni čudno ... ... itak se mi skoz neki megli moj pogled ... ... ne vem, kaj mi tle mešajo v pijačo ... ekola, to je pa afriški virus, če ne boš pridno razkuževal želodca boš vedno bolj tako vidu. Dej razkuži čimprej, pa še enga namesto mene. Zgubit (se ne moreš) pa tut nimaš kej, kot si opazu, vsi vejo kje si pik1 in DXR16 2
Whiskey Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 (popravljeno) @Pik1: Zdle boste še mal čakal, da se domorodci vkrcajo. Meglena slika mi da mislt, da sta s flaško sama na decku 8 ali 6. Si že šel kaj pogledat Alaha v molilnico? No, še tale večer preživiš , jutri pa cajtanje do pristanka Meni je na prvi solo varianti delal družbo Refošk in Poljaki V drugo pa sem imel srečo, da je bil zraven Marči WiFi-ja je dovolj po Maroku, pa se še kaj javi. Če ti bo šlo na jok, pa ti podložim svojo ramo pred 1 uro, Toni pravi: Hvala! Planiramo za 1. Maj. LP Če se boste peljali dol s trajektom GNV (Grandi Navi Veloci: Genova-Tangier Med - isto kot Pik), potem boste imeli možnost pregleda dokumentov in določitev CIN številke v pasport že na trajektu. In to mogoče že pred Barcelono, ali pa po izplutju. Itak so skozi informacije po razglasu kjer ti povejo v katerem decku in kje je maroška policija & support na ladiji. Popravljeno December 13, 2015. Popravil Whiskey hajoktejn 1
Popularna objava pik1 Objavljeno December 13, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 13, 2015 . ... no, prva noč je minila zelo mirno ... mirno morje ... mirno spanje ... .... sedaj postanek v Barceloni ... ... edin moped mal pogrešam ... ... bi ga šel mal pogledat ... ampak nas ne spustijo nič v spodnje prostore ... ... tko da ... tud če ne bi hotel ... moram še naprej ostat v bifeju ... Joker, maxxa, Ferrarist in 30 others 33
Whiskey Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 4 urami, pik1 pravi: ... no, prva noč je minila zelo mirno ... mirno morje ... mirno spanje ... ... bi ga šel mal pogledat ... ampak nas ne spustijo nič v spodnje prostore ... WebCam iz Gibraltarja kaže same črne oblake, pa niti ne preveč razburkan morje. Tudi satelitska slika oblačnosti kaže večjo oblačno fronto katera se je začela šele valiti skozi. Prvih nekaj dni bo pestrih in poscanih. Veliki Atlas pa v snegu. Premal si bil tečen. Med postankom v Barceloni imaš možnost za kake dobre pol ure it do motorja, če že kaj rabiš. Drgač naj ti bo šank ta haub prjatu. Čene se začne ura nazaj vrtet. gsxf750 1
Popularna objava pik1 Objavljeno December 15, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 15, 2015 ... obrnili še okoli Gibraltarja ... ... in že smo po "kratkih" 48 urcah v Tanger Med-u ... ... no, o vseh "pametnih" formalizmih, ki jih policaji zganjajo ves čas po poti na trajektu ... in njihovih stoinenem listku, ki ga moraš imeti na vsakem koraku s seboj .... so letos uvedli še prav posebno "novotarijo" na meji ... ... tako da se ja še kakšno urco ali dve zadržiš "pri njih" ... ... no, pa o tem ne bom več izgubljal besed ... .... pač ... adventure ... .... sicer pa moram pohvaliti mojega vodiča Meniha, da nama je izbral za prvo noč kar prijetno "uredan" hotel ... ... da se bom lahko vsaj v miru pripravil na tiste "prave nastanitve" ... ... ki bodo baje sledile ... .... nastanitve "brez ničesar" ... ... prvi dan ... Tanger Med - Fnideg ... 30 kilometrčkov ... ... mojih prvih afriških ... basbas, AJ, maxiscooter in 27 others 30
Popularna objava pik1 Objavljeno December 15, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 15, 2015 .... danes zjutraj pa ob 8 ih štart ... ... najprej na bencinsko pumpo, potem pa Tetovan, Fes in Taza ... ... no, tole mi Menih narekuje, ker jest bi kakšn punkt spustil ... ... 435 kilometrčkov ... 20,4 litra tekočine ... ps. ... mah, glede na to, da je pa tale wifi tukile iz prejšnjega stoletja, bom pa kakšno fotko poskusil nalimat še malo kasneje ... bosa, KyoKon, dopolavoro in 25 others 28
dopolavoro Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 že bliže peskovniku po omejitvah na cesti, kazni so slane radarske kontrole pogoste … pik1 in Zivnorc 2
Popularna objava pik1 Objavljeno December 15, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 15, 2015 ... no pa da probam še tale wifi ... ... slikce so pa tud od danes ... ... še .... ... in na koncu ... ... parking zraven banke mi vliva nekakšno zaupanje ... MiNa, Zivnorc, maxxa in 28 others 31
pik1 Objavljeno December 15, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 14 minutami, hajoktejn pravi: Sm že fouš; naum več spremljal . ... čaki no ... off road-i in peskovniki šele pridejo na vrsto ... DAMI34, Kmet2, hajoktejn in 1 other 4
hajoktejn Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 Pravkar, pik1 pravi: . ... čaki no ... off road-i in peskovniki šele pridejo na vrsto ... Komi čakam :glare: Uživajta Kmet2 in pik1 2
pik1 Objavljeno December 15, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 7 minutami, hajoktejn pravi: Komi čakam :glare: Uživajta . ... tud jest ... ... čeprav imam že mal "desert fber" Kmet2, hajoktejn in DAMI34 3
hajoktejn Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... tud jest ... ... čeprav imam že mal "desert fber" Talepš še pride; pobiranje mopeda (tapetnajstič), pa odkopavanje, pa šraufarija v pesku k ti škripa med zobmi pa drgne med nogam; tko, fino. AJ, pik1 in Kmet2 3
pik1 Objavljeno December 15, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2015 . ... pa tiste "prigode" po peskovnikih bodo bolj zanimive na filmčkih kot pa na fotkah ... tko da .. ... tist bo pa pol k se vrnem v Lj ... ... če me bo Źan še to nauču ... Žan96, hajoktejn, DAMI34 in 1 other 4
motolover Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 Motor malo zamaži, da ti ga ne ukradejo, ker je kot iz trgovine! pik1 1
pik1 Objavljeno December 16, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 9 urami, motolover pravi: Motor malo zamaži, da ti ga ne ukradejo, ker je kot iz trgovine! . ... stari, v prihodnjih dneh prihaja na vrsto prah in ostalo kar paše zraven ... ... sicer pa ... imam rad čist motor ... ... ker sem urejen starejši gospod iz Evrope ... DAMI34, Keiko, Kmet2 in 4 others 7
Cartman Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 S cim se pa menih podi po afriki? Ta motouganka je prehuda zame. Uzivajta dalje!
luxsa Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 7 hours ago, pik1 said: . ... sem čist nehu alkohol pit .... ... tko da ... Stari ne se hecat,valda se ga bos ene parkrat nafuku,drgac vasa sploh nou verjela da si biu u moja Afrika. maus, Kmet2 in DAMI34 3
Popularna objava pik1 Objavljeno December 16, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 16, 2015 ... danes ... od Taze, čez par prelazov ... do Missuri- ja ... in potem express Dakar ... do Midelta ... ... prevoženih 310 prašnih kilometrov ... ... z izbiro hotela zelo zadovoljen ... in s ceno tudi ... ... aja ... pa pivo imajo tud ... ... tko da ... nisem mogel iz svoje kože ... SuNa, DXR16, maus in 28 others 31
menih Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pred 8 urami, Cartman pravi: S cim se pa menih podi po afriki? Ta motouganka je prehuda zame. Uzivajta dalje! A rabiš špegle ,je pa res do Viskija je vsak dober , tle pa se uporabljajo legende.11 zmag na Baji 1000 in to je HONDA XR 650 R maus, DXR16, Cartman in 4 others 7
Cartman Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 28 minutes ago, menih said: A rabiš špegle ,je pa res do Viskija je vsak dober , tle pa se uporabljajo legende.11 zmag na Baji 1000 in to je HONDA XR 650 R HeHe. Spegle mam tolk debele de so verjetno neprebojni. Gledal sm ce je morda predelana dominatorca, na XR res nism pomislil! Srecno pa gas do daske!
Whiskey Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 @maus: Tuelw points @Pik: Ne daj se. Meniha pa traume še po štirih letih dajejo. Jebat ga, pacient. maus 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se