motolover Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Mogoče bi naslov teme lahko spremenila v Moj Maroko, če ne gresta še kam drugam? Samo misel, da ne bo kdo naredil vožnje po Sloveniji in napisal Moja Evropa.. Hotelček izgleda res lep, ali motorje pustita zunaj na snegu in mrazu? Vidim, da so hude vremenske razmere. Fantocci in Desert Soul 2
Popularna objava pik1 Objavljeno December 17, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 8 urami, motolover pravi: Mogoče bi naslov teme lahko spremenila v Moj Maroko, če ne gresta še kam drugam? Samo misel, da ne bo kdo naredil vožnje po Sloveniji in napisal Moja Evropa.. Hotelček izgleda res lep, ali motorje pustita zunaj na snegu in mrazu? Vidim, da so hude vremenske razmere. . ... stari, če sem pošen, je tole moj trenutni skrajni domet ... ... tko da ... ... sem res vesel, da sem v Afriki ... ... težko pa napišem ... "Moji evropski vtisi iz Maroka" ... sicer pa ... ... zase se brigi ... ... in kljub temu ... lep pozdrav iz AFRIKE ... maus, skalar36, DAMI34 in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Pikova Afrika je sam njegova kapišiš, nihče mu je ne more vzeti. Tko kt dunje ne, k jo enkrat zagrabi. Pik, radi beremo tvojo Afriko, ti sam objavljaj. KARMEN1, DXR16, maus in 1 other 4
motolover Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 A niste dojeli, da sem samo fovš? Pik, ti kar lepo objavljaj, mi gledamo samo meglo v tej bolanski kotlini! DAMI34 in gradbenik 2
gradbenik Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 2 urami, motolover pravi: A niste dojeli, da sem samo fovš? Pik, ti kar lepo objavljaj, mi gledamo samo meglo v tej bolanski kotlini! Res malo offtopic.. Je treba malo višje, če se le da :). Tale je današnja. Sicer pa ja, redno spremljam temo, zato le objavljaj in nasiti naše apetite ;). Fovš smo pa itak vsi, ki tole beremo, sej vsi dobro vemo :). DAMI34, DXR16, Kmet2 in 1 other 4
vandrovec Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 20 urami, menih pravi: tle pa se uporabljajo legende.11 zmag na Baji 1000 in to je HONDA XR 650 R ...sprednja luč je pa od Ducatija...verjetno ni original?
basbas Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 Misim ,da si nekje na atlasu dolge gate oblačita . Whiskey in maus 2
Snečer Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 No, taka huda Afrika pa Maroko spet ni Lahko greš z osebno preko iz Španije (Ceuta, Melilla) pa si v "Maroku" oziroma še v EU.
Whiskey Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 (popravljeno) @basbas: Misim ,da si nekje na atlasu dolge gate oblačita . Po feelingu ga je tretji pelu čez Jafar. Naprej pa po trackih kjer ni snega. Vodič Kmet, nepremičnega bo treba v roke vzet Popravljeno December 18, 2015. Popravil Whiskey
Popularna objava pik1 Objavljeno December 19, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2015 . ... no končnooooo spet wifi ... ... kar se prevoznosti Maroka tiče .. ga res lahko prevoziš tudi s kakšnim nizkim športnim avtomobilom ... ... beri ... torej tudi s versysom .... ... če izbereš pač samo asfaltne ceste ... ki pa jih je skoraj po celem Maroku res veliko .... ... lahko pa si zahtevnost poti stopnjuješ ... in tam, kjer sva se midva klatila zadnje dva dni bi na momente rabil čoln ... na momente bager .... včasih samo navadnega oslička, s katerim domorodci premagujejo poti in stranpoti ... včasih pa je ponekod preprosto nemogoč prehod ... ... tko da .... mislim da bo po koncu mojih objav v tej temi marsikaj bolj jasno ... kakšne poti si lahko izbira človek tukaj dol ... .... sicer pa ... brez skrbi ... kar se vremena tiče ... pogoji za vožnjo so idealni ... temperature ves čas tam od cca 17 stopinj zjutraj do 22 stopinj popoldne ... tko da dolgih gat še nisem potegnil ven .... ... no, razen za spat ponoči ... ... ne vem pa, če je v prihodnje sploh še smiselno pisat kolk km-jem sva prevozila, ker bo bolj pametno mersko enoto spremenit v "prevožene ure" ... ker sva na določenih odsekih rabila tud pol ure in več za dobrih 100 metrov ... maxxa, maus, Žan96 in 16 others 19
Popularna objava pik1 Objavljeno December 19, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2015 Četrtkova ruta ... Midelt ... Imilchile in na koncu ... nekje v hribovski centralni vukojebini ... Anergui, kjer sva prespala ... .... tole spanje bom objavil prav na posebnem mestu .... ker si to res zasluži ... ... vožnja pa ... naprej polna prahu ... makadam ... v nadaljevanju zemlja ... naprej šodr ... potem pesek ... skale ... nato parkrat "preko vode do slobode" ... v bistvu ni kaj ni bilo ... ... 235 km .... samo še mal je manjkal, da mi ni odpadla rit ... .... ampak ... vse z vsem skupaj ... ZA ZDRKAT ... hajoktejn, DAMI34, KyoKon in 28 others 31
Snečer Objavljeno December 19, 2015 Opozori Objavljeno December 19, 2015 dodaten kanister za benz? pik1 1
pik1 Objavljeno December 19, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2015 pred 7 minutami, Snecer pravi: dodaten kanister za benz? . ... ja ... samo ga za enkrat še nisem rabil ... ... je namenjen za nižje dol ... Kmet2 1
TakeALookAround Objavljeno December 19, 2015 Opozori Objavljeno December 19, 2015 Verjetno res, ker ce KTMa se ni nic sraufal, pol je res izica.... I tata bi sine! UnionJack, Kmet2 in pik1 3
Popularna objava pik1 Objavljeno December 19, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2015 ... naslednji dan ...Anergui ... Tilougguite ... Marakeš ... 320 km ... zjutraj začela pot z servisom honde ... zablokiralo prednje kolo ... .... potem pa po "idealnih" skalnatih poteh načeloma brez problema ... ... vse kar naju je presenetilo je bilo edino to, da so se kolesnice kdaj pa kdaj kar naenkrat izgubile v reki ... kar je pomenilo,,da bova spet "plavala" ... zmer večkrat bi mi prav prišel tudi čoln .. ... ne vem, kdaj sem se nazadnje tako razveselil asvalta, ko sem ga zagledal ... UnionJack, aders, SuNa in 30 others 33
Kmet2 Objavljeno December 19, 2015 Opozori Objavljeno December 19, 2015 V Glavnem Piko zapomni si kej ker doma boš ob moral podati natančno poročilo ne nakaj pavšalno jz pa Dami te čakava v ležečki da best res ,srečno pa limaj in piši čim več !!! TakeALookAround in DAMI34 2
Popularna objava AJ Objavljeno December 19, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2015 Vrhunsko, čakamo naslednja poročanja Vidim, da v zadnjem letu niso kaj veliko urejali cest Janezs, pik1, hajoktejn in 9 others 12
Popularna objava pik1 Objavljeno December 19, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2015 ... čeprov skoz mislim na mojga prjatla u Wajdoušni ... in njegovi nezgodi ... .... bom kljub temu objavil še tole ... ... najina včerajšnja namestitev v Anergui-ju ... ... torej to je neka zakotna vas v enih hribih ... pač z samimi njihovimi originalnimi hišami in domačijami ... ... zgrajenimi iz lesa, blata, nekakšnega žaganja ... in kaj jest vem še iz česa ... ... u glavnem meni glih ne zgledajo nekako ... da bi se noter počutil ok ... če bi bilo treba tam spat ... ... ampak ker se je bližal konec dneva ... in ker sva opazila že kar nekaj tabel za nek "top" hotel ... sva ga pač poiskala ... ... in v nadaljevanju je to to ... ... najprej zuanjost ... potem notranje dvorišče ... in na koncu še notranjost ... ... verjeli ali ne .... imajo tud savno ... in masažo ... ... žal mi je le, da nisem slikal tudi savne, ki mi jo je Fatima pokazala ... gsxf750, Snečer, DAMI34 in 24 others 27
basbas Objavljeno December 20, 2015 Opozori Objavljeno December 20, 2015 Še nižje bo pa še boljš https://www.facebook.com/darko.martincic/videos/vob.100001006849048/431688076874750/?type=2&theater Kmet2 in Tačka 2
Popularna objava pik1 Objavljeno December 21, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 21, 2015 ... sedmi dan ... odhod zjutraj iz Marakeša ... no, kar se mene tiče, sem se ob osmih zjutraj odpeljal ven iz mesta veliko bolj sproščeno, kot pa sem se pripeljal noter ob petih popoldne ... ko sem samo čakal, kje me bo kdo "snel" ... .... ruta ... Marakeš ... Tizi-n-Tichka ... Taliouine ... 340 km ... ... vožnja pretežno po asvaltu ... nekaj po hudo zrukanem makadamu ... in nekaj "celo" po offroad-u ... ... ampak ok ... ker sem si želel iti tudi čez prelaz Tichka, je bilo potem to to ... .... sicer pa ... sedaj končujejo čez ta prelaz tripasovnico ... tko da ... je zadeva za moj okus sedaj čist mim ... ... no, res ne gre skupaj maroška želja po boljši infrastrukturi in povezavah ... in želje raznih modelov ... ki se glih ne bi vozili po avtocestah čez prelaze ... ... še postanek v vasi, kjer je igral glavno vlogo Ben Hur ... ... obvezen "pitstop" na legendarni bencinski črpalki ... in na koncu naše prenočišče ... ... sej hotel na fotki zgleda bolj "hudo" kakršen je v resnici ... ... ampak za prenočišče za ceno 7 evrov in zajtrk 2 evra ... nimam pripomb ... . ... hahaha ... vidm da je ratal mal velik slik iz bencinske črpalke ... ... ampak ne porajti ... ... pipkam na mobitel ... in to je rezultat ... UnionJack, Kmet2, DAMI34 in 20 others 23
Popularna objava pik1 Objavljeno December 21, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 21, 2015 . ... danes pa ... Taliouine -Tata ... 240 km ... ... nekoliko krajša ruta ... ... zato pa s toliko večjim veseljem že urco dve prevračam pivo ... ki se ga da dobit le na redkih punktih ... ... pa tud prov drag ni ... ... .... evro sedmdeset ... ... tko da ... nikad kraja ... ... sicer pa okolica vse bolj in bolj "diši" po puščavi ... .... tudi ceste še vedno pogosto zmanjka ... mladench, SuNa, skalaprava in 16 others 19
skalar36 Objavljeno December 21, 2015 Opozori Objavljeno December 21, 2015 4 hours ago, pik1 said: . A to sta se vozila gor pa dol, pol sta pa šla trikrat na isto pumpo tankat? Drugač je pa prov lepo videt take slike polne sonca ter peska in motorjev...še...paše...paše...pa še... gsxf750, pik1, DAMI34 in 2 others 5
Popularna objava pik1 Objavljeno December 22, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2015 . ... danes deveti dan ... ... ruta Tata - FoumZguid .... 145 km .. imena krajev moram že skoraj prerisat ... ker jih malo težje prepišem ... Vse globlje v puščavi ... ceste še vedno zbite ... vožnja ... asfalt ... off-road ... feshfesh ... ... no, počasi spoznavam "dejansko stanje" možnosti vožnje po feshfesh-u in ostali jebi z različnimi motorji ... ... tko da ... res mora človek sam preveriti na lastni koži kaj in kako ... če hoče potem primerno ocenjevat kakšne pripombe kakšnih modelov kje in kako so tiščali po tej jebi ... ... no, pa še eno moje malo priznanje ... ... takoj ko sem zapeljal na feshfesh se mi je ratalo že vkopat ... jskrablin, Kras, Keiko in 24 others 27
UnionJack Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 zdi se mi da maš prtlage sam še za ene 2 dni. zmer mn jo zgleda gor navezane pik1 1
pik1 Objavljeno December 22, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2015 pred 9 minutami, UnionJack pravi: zdi se mi da maš prtlage sam še za ene 2 dni. zmer mn jo zgleda gor navezane . .... ma stari tle tolk ruka da mi je že skor vse dol padl ... maxxa, MiNa, DXR16 in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se