Popularna objava pik1 Objavljeno December 27, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2015 ... ne me vprašat, zakaj so prikazani vsi te "modeli" ... ... ker jih ne znam izklopit na mobitelu ... ... sicer je bil pa danes opravljen tudi en mali servis ... po prevoženih 3450 kilometrih ... čiščenje "ola gume" od zračnega filtra in menjava zračnega filtra ... ... ker so pa v prihodnjih dneh planirane izključno vožnje po sipinah ... sem za vsak slučaj odmontiral še špegle ... ... gume še vedno dobro funkcionirajo ... MiNa, skalaprava, SuNa in 21 others 24
Whiskey Objavljeno December 27, 2015 Opozori Objavljeno December 27, 2015 (popravljeno) Pik, zdej si se pa pelu okrog rit u varžet sa strane Kaj je pa falil dnevni MS-6: naravnost -> Zagora - Merzouga? Sej je vse na easy razen tizdga km čaz Oued Draa. Si se po(ri)tožil ekspertu Maroka? p.s. Čez Ouano te ne bo pelu? Popravljeno December 27, 2015. Popravil Whiskey
maus Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 od zdj naprej te kličem afrikanac full se zabavam ko te berem DAMI34 in pik1 2
Popularna objava pik1 Objavljeno December 28, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2015 pred 9 urami, Whiskey pravi: Pik, zdej si se pa pelu okrog rit u varžet sa strane Kaj je pa falil dnevni MS-6: naravnost -> Zagora - Merzouga? Sej je vse na easy razen tizdga km čaz Oued Draa. Si se po(ri)tožil ekspertu Maroka? p.s. Čez Ouano te ne bo pelu? . .... stari, če bi ti pa jest zdele pokazal mail od moje žene, bi te pa kap zadela ... ... ker tudi ona spremlja tele moje objavetle tle gor, da vsaj ve kje se potikam po svetu, mi je naročila , da te poprosim, da se vzdržiš še ene tri štiri dni s tvojimi objavami tle gor, ker si ji baje naporen ... ... no, ampak men pa čist paše če kej pripomniš ... tko da ... .... sicer sem te pa že zadnjič hotel vprašat, od kje ti tolk poznaš te poti MS7 in MS6, ker jih nisi videl niti od blizu ... ... sicer ti bom objavil pa tud kakšno fotko iz sipin, da boš tud ti videl enkrat, kako to zgleda ... če kdaj pa kdaj zapelješ tud mal na kakšn mehki offroad ... .ps. ... sicer pa, Ouano imaš že objavljeno ene dva posta nazaj ... .... ostale fotke krajev, ki jih pa še nikoli nisi videl v Maroku, ti bom pokazal pa v Ljubljani ... Lp, Čuri muri iz Afrike MiNa, AJ, MihaGS in 9 others 12
DAMI34 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 pred 9 urami, Whiskey pravi: Pik, zdej si se pa pelu okrog rit u varžet sa strane Kaj je pa falil dnevni MS-6: naravnost -> Zagora - Merzouga? Sej je vse na easy razen tizdga km čaz Oued Draa. Si se po(ri)tožil ekspertu Maroka? p.s. Čez Ouano te ne bo pelu? Mogoče se pa hočeta samo takole vozit, saj jima ni potrebno težit ? Al ja??? SuNa, jany, Ferrarist in 4 others 7
Popularna objava pik1 Objavljeno December 28, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2015 ... danes ??? ... ja, zdi se mi, da je petnajsti dan "MOJE"Afrike ... .... bilo je ludo i nezaboravno .... .... jeeeeeeeeeeeeeeees ... .... zjutraj sva začela s sipinami ... pa vendar ne samo po pisti okoli sipin, po fesh fesh-u, kot je to v večini primerov ponavadi navada, vendar direktno v osrčje sipin ... pa šta bude bude ... ... priznam, da sem se takoj na začetku kar lepo ulegu ... malo zvil plehke ... malo zaščitne cevi ... in si hkrati narisal tudi rjavo črtico na gatah ... ... potem ... potem mi je pa nekako zalaufal ... in nimam kej druzga rečt kot samo to ... da človeku ob vsem tem lahko samo pride .... in ja ... še zdele ... ko samo razmišljam o tem današnjem dnevu mi prihaja ... ... no, in na koncu še mal offroad-a do doma ... ... TOP !!!! gsxf750, RobiRoberto, Keiko in 32 others 35
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 On 12/26/2015 at 8:49 PM, pik1 said: 46 minutes ago, pik1 said: Človk bi na taprvi sliki reku, da si z minimoto šel u Moja afrika. Na tadruga pa, da si šel na Flores, sej veš un otok ke so doma hobbiti... PS: ne še domov prit, ke je zelo lepo gledat vse te slike, pa brat potopis... DAMI34, UnionJack, basbas in 3 others 6
Popularna objava pik1 Objavljeno December 29, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2015 . .... offroad offroad offroad ... offroad podolgem ... offroad počez ... offroad povsod ... .... tko me je razrukal, da imam še zdej tresavico ... .... stacionirana še vedno v Merzougi ... današnja relacija pa Merzouga - Ramlija - Merzouga .... 160 "ubitih" kilometrov ... ... !najprej nekaj čudnega makadama, potem velik šodra ... velik puščave ... nekaj sipin ... in nekaj vsega skupaj zmešanega ... .... glede na tiste kugle in špičaste skale pa, po katerih reveža avstrijskega teram sem pa prvič pomislil, kdo bo prej odpovedal ... al jest, al taoranžn ... CeneR, DXR16, skalar36 in 32 others 35
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 29, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2015 Za svoja leta si zelo pridn in vzdržljiv, tak da kapo dol, Menih pa itak ni normaln UnionJack, nejcgs, DXR16 in 7 others 10
basbas Objavljeno December 29, 2015 Opozori Objavljeno December 29, 2015 Zdej pa k Juliji na golaž. pik1 in gsxf750 2
Popularna objava pik1 Objavljeno December 29, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2015 pred eno uro, basbas pravi: Zdej pa k Juliji na golaž. . ... ja, v hotel Saduk ... ... sam jest sem si kar par takšnihle "golažkov" naroču ... TakeALookAround, Kmet2, DXR16 in 15 others 18
Toni Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Ob 25. 12. 2015 at 18:49, pik1 pravi: Kje je to slikano?Večkrat viden pogled v temah o Maroku. LP alen1 1
basbas Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 (popravljeno) Avstrijka Julija ima v Merzougi gasthaus se da kej dobrega pojest jaz sem na golažu dobil ocvrto jajce Popravljeno December 30, 2015. Popravil basbas Janezs in pik1 2
pik1 Objavljeno December 30, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2015 pred 54 minutami, Toni pravi: Kje je to slikano?Večkrat viden pogled v temah o Maroku. LP . .... to je Dades ... ... ta ovinkasta cesta je pa njihova posebnost ... ... ta slika je iz razgledne terase na vrhu prelaza ... solorider, maus, DAMI34 in 4 others 7
Popularna objava pik1 Objavljeno December 30, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2015 . ... no, danes smo pa počasi "že" obrnili spet "navzgor" ... v smeri proti "civilizaciji" ... ruta ... Merzouga - Erfound - Midelt ... 268 km ... po cesti sva srečevala vse več pick-up-ov z naloženimi dirkalniki in dirkalne bagije ... ker je čez nekaj dni tu dol dirka "Eco Afrika race" ... al nekej tazga ... ... peljejo pa en del tud tam, kjer sem se jaz "lomil" z mojim taoranžnim kakšen dan nazaj ... ... sicet pa ... trenutna namestitev ... prijetna ... namenoma sva izbrala malo izven Midelta ... malo bolj "domače" ... ... Auberge Jaafar ... (pred štirinajstimi dnevi sva se že potikala tod naokoli ) ... jaz pa jim predvsem štejem v dobro, da imajo pivo ... in celo viski ... ... vseeeeeeee sem naročil ... notranc, KyoKon, Kras in 27 others 30
Popularna objava pik1 Objavljeno December 31, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 31, 2015 (popravljeno) . ... no, glede na datum na mobitelu, ki me spominja, da je danes silvestrovo, sem prepričan, da imam sedaj od vseh vas največ prostega časa ... .. za razliko od vas, ki hitite skup nosit na mize ... da ja ne bo kdo lačen in žejen čez uro ali dve ... je tukaj popolnoma enako kot včeraj, ali mesec dva nazaj ... .... no, ker sem pa seveda tudi sam ponavadi basal mize na ta dan z vsem mogočim, pač ne morem iz svoje kože ... in sem kelnerju kar naročil .. da mi ves čas od sedaj dalje nosi na mizo kombinacijo ... pivo in viski ... ... tko da ne bom preveč "zaostal" za vami ... ... sicer pa ... ta zadnji letošnji dan je naneslo, da sem s taoranžnim prevozil še 290 kilometrčkov ... ruta ... Midelt - Fes - Meknes ... .. V Fesu je bil ogled izdelovanja kož, barvanja .. in ostalega ... in tudi tržnica ni izostala ... ... čeprav, če pa dobro pomislim ... so mi manjša mesta in vasi mnogo bolj všeč ... dosti bolj umirjeno je vse skupaj ... ... k sreči mi je tudi današnji hotel zeloooo pisan na kožo ... ... no, pa saj je baje silvestrovo, a ne ???? .ps. .... moj prvi vtis tukaj v Meknesu je pa bil, da tu verjetno švercajo z gumami ... Popravljeno December 31, 2015. Popravil pik1 notranc, markII, Ferrarist in 28 others 31
bregar07 Objavljeno December 31, 2015 Opozori Objavljeno December 31, 2015 Zakon tura! Srecno 2016! pik1 in CeneR 2
Popularna objava pik1 Objavljeno Januar 1, 2016 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 ... prvi dan v letošnjem letu ... prevoženih 205 kilometrov ... ... relacija Meknes - Chefcouen ... ... vožnja na prijetnih devetnajst stopinj ... ... končala pa sva v mestu, v katerem so vse hiške poštrihane na modro ... sunnygirl, nejcgs, TakeALookAround in 28 others 31
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 Vidm da ti bo na trajektu dolgčas, tak da kar pripravljaj osnutek za knjigico-oziroma elektronski potopis Moja afrika...kr jst komej čakam. DXR16, Ferrarist, pik1 in 7 others 10
frischfleisch Objavljeno Januar 1, 2016 Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 Modra baje da oganja komarje. Tukaj v Chefchaouenu dobita zelo poceni hašiš, če vaju zanima, Pa lepo potovanje naprej. Kmet2, pik1 in Keiko 3
pik1 Objavljeno Januar 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 pred 8 minutami, frischfleisch pravi: Modra baje da oganja komarje. Tukaj v Chefchaouenu dobita zelo poceni hašiš, če vaju zanima, Pa lepo potovanje naprej. . ... bova jutr mal pogledala ... Keiko 1
basbas Objavljeno Januar 1, 2016 Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 pred 16 minutami, frischfleisch pravi: Modra baje da oganja komarje. Tukaj v Chefchaouenu dobita zelo poceni hašiš, če vaju zanima, Pa lepo potovanje naprej. V Ceuti pa vem ,da čaka nemški ovčar , velik ljubitelj hašiša. pik1 1
Cartman Objavljeno Januar 2, 2016 Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 11 hours ago, basbas said: V Ceuti pa vem ,da čaka nemški ovčar , velik ljubitelj hašiša. K sm bil tam so meli Malinoise. Lajali cist nakljucno. Pik pa mende plava tanger-genova. Pik, mirno morje. pik1 1
pik1 Objavljeno Januar 2, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 2, 2016 pred 35 minutami, Cartman pravi: K sm bil tam so meli Malinoise. Lajali cist nakljucno. Pik pa mende plava tanger-genova. Pik, mirno morje. . .... hvala ... .... ampak res srčno upam, da bo kapitan trajekta izbral čim manj offrouda po morju ... ... ker mi to res ni neki ... Ferrarist in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2016 Opozori Objavljeno Januar 3, 2016 Kje si MojaAfrika, men je dougčas ton, DXR16, basbas in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se