dove Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Pozdravljeni zanima me če se kdo v Sloveniji ukvarja z obnovo cilindrov z nikasilom.
Ferrarist Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Na FB poišči "Matjaž Metelko". Je slo. zastopnik za Langcourt, fajn dečko, delo opravljeno res profi jany in Kmet2 2
dove Objavljeno December 25, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2015 Aha...to je vse kar je v Sloveniji?Nekoč sem slišal da je tudi nekdo iz Postojne ki se s tem ukvarja.Mogoče kdo ki dela tudi puše? Rabim za RS 125.
jany Objavljeno December 25, 2015 Opozori Objavljeno December 25, 2015 Pri nas v Sloveniji se veliko zadev dela, težava je samo v tem da moraš poznat ljudi ker če ne se majhnih projektov ne lotijo ker jim je zaslužek premajhen, redki se lotijo kaj tako delat da zasluži za eno malico. Pri puši je isto, vsak orodjar ti jo naredi malokdo se pa loti. Ferrarist 1
Ciko86 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Vem da ko sem se imel apn 4 z cilindrom od elektronika so se gibale cene obnove do 200 eur..in se to so jih posiljali v ita..
Ferrarist Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Ja, samo moraš razlikovat med gizastim cilindrom, ki se ga je samo pohonalo (mi smo dajali po 5-10k sit) ter alu zadevo, ki jo moreš povarit, porezkat, pohonat, nanest nikasil ali vmes naredit še novo pušo.
Ciko86 Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Za gus je manj dela in se se kr ljudi ubada s tem..glede alu je bil meni najblizji zdej nevem tocno s kje al ng al ajdovscina in je posiljal v ita cilinder komplet obnovit cena okoli 150-200 eur..je pa kolegu na yamahi 250 razbilo bat in posledicno podrsalo in poclo cilinder na vratu pa mu ga je tip za300 eur posvasal in komplet obnovil,nov bi ga pa prisel okoli 600 eur..
Priporočene objave