Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 (popravljeno) pred 11 minutami, maus pravi: kere gume boš meu Obeličevo P.s zdaj se grem pa komot vozit s Snecerjem Popravljeno Februar 14, 2016. Popravil Kmet2 Zivnorc, maus, Ferrarist in 3 others 6
Snečer Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 mitaske so v prednosti builder in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: mitaske so v prednosti Tukaj gor so lohk tud lesene builder, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4
Snečer Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 bi pa bilo zanimivo tole posnet, na vršič ali kaj podobnega, lani sem komaj ušel prikoličarju na Passo Tonale Zivnorc, builder, DAMI34 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 pred 3 minutami, Snecer pravi: bi pa bilo zanimivo tole posnet, na vršič ali kaj podobnega, lani sem komaj ušel prikoličarju na Passo Tonale Bomo probal ,ti snemaš jaz častim golaž na vrhu Bmflar, Snečer, Zivnorc in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Bomo probal ,ti snemaš jaz častim golaž na vrhu a do vrha mislta pridt sorite ... morau sm DAMI34, Zivnorc, Bmflar in 3 others 6
Snečer Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 iz prikolice bi bili najlepši posnetki plus srčni utrip, vendar verjetno prenevarno, nima abs zadaj bi ga najbrž dohajal Kmet2 in builder 2
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: iz prikolice bi bili najlepši posnetki plus srčni utrip, vendar verjetno prenevarno, nima abs zadaj bi ga najbrž dohajal S temi plužnami me moreš pa preskočit ne dohajat ,po moje bi te oviral .... sej tvoj tud nima pa kaj ,midva mava to v zapestuju ,sej veš Ferrarist, MMF, Bmflar in 5 others 8
UnionJack Objavljeno Februar 14, 2016 Opozori Objavljeno Februar 14, 2016 kupu? deluje dobra izbira! Kmet2, Bmflar, builder in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 8 urami, UnionJack pravi: kupu? deluje dobra izbira! Jp,uradno sicer še ne,sva dala pa roke,pri 65let starih to še nekaj pomeni. Sem ga pa komaj prepričal v prodajo,sem moral biti prepričljiv z evri saj sem naletel na vernika............"to je pa bmw sine" builder, Zivnorc, Bmflar in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 11 urami, maus pravi: kere gume boš meu Durex Zivnorc, maus, pik1 in 3 others 6
maus Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Jp,uradno sicer še ne,sva dala pa roke,pri 65let starih to še nekaj pomeni. Sem ga pa komaj prepričal v prodajo,sem moral biti prepričljiv z evri saj sem naletel na vernika............"to je pa bmw sine" tepu si ga Bmflar, Ferrarist, DAMI34 in 6 others 9
Bmflar Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 10 minutami, maus pravi: tepu si ga ... tolk cajta, dokler ni spustu cene Kmet2, Zivnorc, builder in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 11 urami, Kmet2 pravi: Evo posel sklenjen R65 ,motor opremljen z diski spredaj zadaj ,prikolica kot original HD na listnatih vzmeteh ,agregat obnovljen in diferijencal prilagojen prikoli itd.... ... ..a si ti ziher, da ima tole certifikat....?!?! ...prikolica me spominja na predelano beneško gondolo.. ... poglej, če nima namesto rezervnega kolesa veslo spodaj namontirano... Bmflar, UnionJack, MMF in 6 others 9
UnionJack Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Super1 BMW je verjetno še najbolj predimenzioniral te cevi pa mehaniko. Kok je pa raz in pri-trjevanje tega zahtevno. Zihr ni na KLIK Kmet2 in MMF 2
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred eno uro, UnionJack pravi: Super1 BMW je verjetno še najbolj predimenzioniral te cevi pa mehaniko. Kok je pa raz in pri-trjevanje tega zahtevno. Zihr ni na KLIK Ni na klik je na ključe,se da odstranit,sam za to imam druge motorje,ne bom se s starimi plužnami vozu ,se mi lohk še kej zgodi pred 3 urami, Zivnorc pravi: ... ..a si ti ziher, da ima tole certifikat....?!?! ...prikolica me spominja na predelano beneško gondolo.. ... poglej, če nima namesto rezervnega kolesa veslo spodaj namontirano... Zase se brigej Zivnorc, DAMI34, Bmflar in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 14 urami, Kmet2 pravi: Bomo probal ,ti snemaš jaz častim golaž na vrhu am jz ne bom u prikoli , k sta diujaka pred 15 urami, Kmet2 pravi: Evo posel sklenjen R65 ,motor opremljen z diski spredaj zadaj ,prikolica kot original HD na listnatih vzmeteh ,agregat obnovljen in diferijencal prilagojen prikoli itd.... Jebački, naj ti dobro in varno služi. pred 3 urami, maus pravi: tepu si ga ja, z € ga je namahal.... Efendi, Bmflar, builder in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: am jz ne bom u prikoli , k sta diujaka Jebački, naj ti dobro in varno služi. ja, z € ga je namahal.... ... čak mal... ....a to je za vozit ??!!??.. glej... če mene oreng z €€€€€€ namahaš... ti pustim, da še mene en krog zapelješ.. builder, Efendi, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ... čak mal... ....a to je za vozit ??!!??.. glej... če mene oreng z €€€€€€ namahaš... ti pustim, da še mene en krog zapelješ.. Tebe zapelje kakšna k z joški pomaha Drgač pa ja, to je za vozit, prikola je pa za kandelabre, pa prometne znake podirat, zato je extra težka in ojačana Ferrarist, MMF, builder in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: Tebe zapelje kakšna k z joški pomaha Drgač pa ja, to je za vozit, prikola je pa za kandelabre, pa prometne znake podirat, zato je extra težka in ojačana Nč ne vem o teh znakih ..... Bmflar, builder, Zivnorc in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Nč ne vem o teh znakih ..... sam res, se opravičujem, da se izrazim slovnično pravilno: jadranski saobračajni putokazi MMF, Bmflar, Kmet2 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: sam res, se opravičujem, da se izrazim slovnično pravilno: jadranski saobračajni putokazi Tud ti se zase brigej ...prodan Kawasakijevc Ferrarist, Bmflar, builder in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2016 Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Tud ti se zase brigej ...prodan Kawasakijevc raj ku prodan KTeMovc in to bmflarjem prodan, pluc Ferrarist, maus, Bmflar in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno Februar 16, 2016 Opozori Objavljeno Februar 16, 2016 ...kaj... a pol je bemfl še vedno najboljši... čeprav rabi pomožno kolo, da se lahka pelje... ..pa ko zariba... , da obstane na kolesih, da se ne zvrneš v graben.... maus, DAMI34, builder in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se