Popularna objava JureK81 Objavljeno Februar 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 2, 2016 Sončkasto popoldne je klicalo na Šmartinsko jezero Schultz, UnionJack, Keiko in 12 others 15
Popularna objava Ferrarist Objavljeno Februar 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 (popravljeno) Ta tema pa zadne cajte nekam sameva No, danes sem mel poslovno pot do Sežane. Greh bi bil it z avtom.... Skuz wajdušno (vojaški helikopter mi je ušel za 3 sekunde ) Čez Vrabče v Sežano (ni fotk, bla sila ) Iz Sežane čez Vrhovlje... ...v Dutovlje, Krajno Vas, Veliki Dol, do Brij pri Komnu, čez Gorjansko, do Brestovice in vzpon na Sela na Krasu, s pogledom na morje: Skozi Kostanjevico na Krasu do: In čez Branik Domov: Kjer sta me že groooooozno pogrešala tale dva hrusta Vem, nimam dosti smisla za fotografijo. Običajno ne fotkam dosti, ampak danes sm si pa reku: "Morem jim narest mal skomin!" Čudovit dan! Če ga ne bi izkoristil, bi mi blo ZELOOOO žal Lep dan vsem Popravljeno Februar 5, 2016. Popravil Ferrarist Schultz, NumLock, UnionJack in 33 others 36
UnionJack Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 bravo! dober krog. huda psa. kašna je kej cesta, pesek? drsi po sencah?
Ferrarist Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Na nekaterih delih čisto bela od soli (najbolj čez Vrabče, do Štorij). Pesek je še prisoten, vendar v zelo majhnih količinah. Seveda, najbolj ob robih ceste. Iz Sežane proti Dutovljam in naprej pa se je zadeva že dodobra izprala. Najbolj sem užival od Dutovelj do Komna, saj je velika večina ceste suhe, pa tudi najbolj mi pašejo take zaprte ceste. Tako da sem se tudi malo "izživljal", vendar pa seveda vse v meji normale, saj so nekateri ovinki v osojnih legah pač še vedno, kljub soncu, deloma mokri. UnionJack in DAMI34 2
Popularna objava jskrablin Objavljeno Februar 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Zadnjič sem testiral 13/40 končni prenos, danes pa je bil čas za testiranje 13/42. Smer podobna, Toško Čelo - Katarina, malo po gozdnih cestah, malo asfalta. Moped ima sedaj (končno) spodoben offroad prenos, pa celo 6. prestava je normalno uporabna. Vožnja je bila super, sonce, toplo, še stare mame niso pretirano grdo gledale, ko sem ropotal mimo Na tabli pri odcepu je pisalo "Gozdna cesta, vožnja na lastno odgovornost" in ker sem odgovoren človek, sem šal takoj pogledat kaj je naprej. Bilo je blato, na eni točki vožnja v prvi prestavi in delo s sklopko, da nisem zakopal. Slika je bolj z začetka, ko je bila cesta še čisto normalna. Naprej na Katarini pa na eno stran sonce direkt v oči, na drugo pa super razgled . Edino kable za elektriko majo mal čudne Od tam naprej sem odbluzil po eni makadamski cesti, pa kmal obrnil ko sem pripeljal do hiš, naprej v dolino pa je asfalt. Pa sem šal nazaj po isti poti, da sem lahko opral motor dokler je bilo še fino toplo. Keiko, UnionJack, Schultz in 16 others 19
Popularna objava KARMEN1 Objavljeno Februar 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Danes Opatija v soncu, do Plomina, malo zgubljanja nekje po Istri, do Novigrada in nazaj domov. Krasen dan Ninč., Kras, skalaprava in 30 others 33
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Februar 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Sm mislu da naum nkol več nazaj tolk daleč sm šel :-D Breg pa k breg ... vozil so me pa drugi Zivnorc, builder, thumper in 17 others 20
Popularna objava Janezs Objavljeno Februar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Prva letos LP hajoktejn, Natty, Schultz in 24 others 27
Popularna objava Lipstick Objavljeno Februar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 KyoKon, bobi1001, gradbenik in 34 others 37
Popularna objava robot Objavljeno Februar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Vhod v Miramare (Trst). Slabih 100 km za preizkušnjo motorina kamionar, DXR16, bobi1001 in 24 others 27
Popularna objava alen1 Objavljeno Februar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 pred 5 minutami, robot pravi: Vhod v Miramare (Trst). Slabih 100 km za preizkušnjo motorina A vidva sta bila Midva sva parkirala malo bolj dol. Ferrarist, Keiko, KilleRBee in 15 others 18
Popularna objava micfic Objavljeno Februar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 6, 2016 Marija reka notranc, micfic, skalaprava in 23 others 26
Popularna objava Ciko86 Objavljeno Februar 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 8, 2016 (popravljeno) Nekaj slikic od sobote.. Popravljeno Februar 8, 2016. Popravil Ciko86 RobiRoberto, Greencaj, DAMI34 in 28 others 31
Popularna objava KilleRBee Objavljeno Februar 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 Končno naredil prvih 20km letos, da sem ketno segrel in jo nato spucal in nanovo zamastil. Slik drugih ni k tale z novega štendra! Ugl. Fino fajn in nasplošno cool. pik1, builder, Kmet2 in 15 others 18
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Februar 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 9, 2016 ...v bistvu sem ponoči ujel v objektiv testnega pilota DTJVNJ (Dvo Trupnega Jurišnega Vozila Na Jadranko). ... u bistvu sem zelo uspešen paparazzo... Schultz, builder, bojc84 in 19 others 22
Popularna objava KilleRBee Objavljeno Februar 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 12, 2016 (popravljeno) Antidepresiv + bivši slon cca 30km,.. Popravljeno Februar 12, 2016. Popravil KilleRBee Zivnorc, Schultz, notranc in 10 others 13
Popularna objava skalaprava Objavljeno Februar 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2016 Za soboto so bile napovedane neke snežne padavine, pa smo pripravili temu primerno vozilo....brez ABS-a In potem smo se v Beli krajini res zbudili v zasneženo jutro...matr je blo snega Že okoli poldneva so bile ceste v našem koncu suhe, bilo je sončno, temperature pa tudi preko 10°C. "Če je pa tako, pa tudi prav", sem si dejal in šel prvič letos malo olje premešati. Do Vinice in nazaj se je nabralo za ta čas lepih 60km. Pri MP Vinica sem naredil obrat... ....in preveril kako kaj naša znamenita žilet žica. Decembra sem jo na prav tem mestu še ujel v objektiv, ampak trenutno se lahko spet švercate preko Kolpe, ker žice ni....vprašanje pa, kako dolgo bo še tako Še zadnji portret mopeda, potem pa sem moral spokati, ker je bil policaj že nekoliko živčen, ker sem slikaril okoli mejnega prehoda Evo, to je bilo to..... pasal je tale kratek izlet, zelo je pasal Lp. Zivnorc, Slow, builder in 21 others 24
Popularna objava robot Objavljeno Februar 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Danes 50km. Renče-Vogrsko-Šempas-Ajdovščina-Dornberk-Renče Schultz, NumLock, DAMI34 in 16 others 19
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Februar 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 Temu bi se lahko reklo zelo uspešen motorističen Mamutovalski vikend. notranc, MPeco, builder in 25 others 28
Popularna objava Ferrarist Objavljeno Februar 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Mater, kakšen pogled skozi okno! Zvečer pričakujem kar nekaj novih prispevkov v tej temi. Mene žal že cel teden jebe robot, SuNa, MiNa in 10 others 13
tonystx Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Daj nam informacije kakšno vreme imate v Brjah in če ste že posušil ceste. Da bo jutri kakšen prispevek !
Schultz Objavljeno Februar 20, 2016 Opozori Objavljeno Februar 20, 2016 Po petih mesecih abstinence sem naredil prvih okroglih 100 km letos. MMMMMM....je pasalo. Aja od tega je bilo 15 z testno Afriko. TakeALookAround, Janezs, Ferrarist in 4 others 7
Ferrarist Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 pred 2 urami, tonystx pravi: Daj nam informacije kakšno vreme imate v Brjah in če ste že posušil ceste. Da bo jutri kakšen prispevek ! Ma iz pojstle ne vidim glih delč Mi pa sporoča obveščevalna, da je pred nekej dnevi dežek vse opral, teta Burja spihala listje, glede na današnji čudovit dan pa je sonček sigurno že zelo dobro vse posušu Tko da.....če hočeš en štamprli unga iz ta zgornje fotke, kar prleti mimo. Ps: za "stranske učinke" ne odgovarjam Zivnorc, TakeALookAround in UnionJack 3
motolover Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 Če je v LJ tako, ni hudič, da je tudi dol. Včeraj sem imel od doma do Vikija čisto suho cesto. Vožnjo čez gozdove do Postojne sem preskočil po AC. Tam še dolgo ne bo suho. Zivnorc in UnionJack 2
DAMI34 Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 (popravljeno) pred 5 urami, Rogerg pravi: cela slo? pol jst nism v sloveniji, prnas je zdele 5.9 stopinje, peska po cesti ko makedam in piha da te ker prestavlja.. je pa lepo skoz okno gledat ja uživajte tisti k loh ko greš na moped je vedno vreme "lepo" Moji vtisi: PELU, PELU, PELU, PELU slik ni, vse vtisnu Popravljeno Februar 21, 2016. Popravil DAMI34 UnionJack, Zivnorc, builder in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se