Danilo D Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 a to je uni ovinek od slemena proti črni, ko se na slemenšekov vikend zavije?
Greencaj Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 @Janezs Hvala za predlog, sprobamo in sporočimo Janezs 1
Wakasaki Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 pred 10 urami, miha9977 pravi: Tudi js sm mogu mal izkoristit kje je to? Wakasaki in sohen 2
miha9977 Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 pred 13 minutami, Wakasaki pravi: kje je to? proti Črni na koroškem
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 Onlajn VID_20160507_114529.3gp dog66, NumLock, KyoKon in 25 others 28
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 (popravljeno) Do Stare Baške. Za nazaj pa oluja. Pa sem mislil, da ne bom rabil dežjaka. Ga skoraj nisem vzel s sabo. Lp Popravljeno Maj 7, 2016. Popravil Janezs DAMI34, NumLock, domina in 26 others 29
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 (popravljeno) Ker je MMV v bolniškem staležu v Tolminu, sem danes otvoril letošnjo "mooving" sezono tudi s 3eMom, "drugače povedano" RobertoMobilom. S sabo sem vozil tudi dežno vetrovko, katere mi pa ni bilo treba uporabiti, ker me je današnji dež malo prehitel. HVALA mu. Popravljeno Maj 7, 2016. Popravil RobiRoberto Keiko, builder, sohen in 19 others 22
raceboy Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 ...kdo se je pred dežjem danes z nami skrival pod OMV-jem na Kozini ?
Popularna objava Danilo D Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 (popravljeno) Danes nekje na poti na roglo in areh, se je obrnilo ....... pa še en mesc fali do 3 let Popravljeno Maj 7, 2016. Popravil Danilo D Schultz, Scarabeo 500, Kmet2 in 21 others 24
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 do portoroža pa nazaj..... pri vikiju vsi migranti in imigranti, tud polcije ni mankal. ...nazaj me je pa opral k turško kurbo u bosporski ožini u ledr miniču izibajker, mladench, builder in 7 others 10
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 Ena kava v Žužemberku nazaj grede vedrim v Višnji gori,ampak do doma še dvakrat moker notranc, Slow, pik1 in 13 others 16
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 Na kratko 100km po stranskih poteh in nič moker. Se je pa po "pristanku" v garaži pošteno ulilo - sreča? notranc, RobiRoberto, NumLock in 21 others 24
Popularna objava Slow Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 Danes cca. 250 km na stajerski konec. Pot nazaj dobrsen del v dezju - od MB (Tepanje) do Celja dez - eno uro kasneje na Trojanah sonce. Vcerajsnji dogodek. Preckanje deroce reke po razpadajocem mostu na Rusko - Mongolski meji. Sava med Litijo in Zagorjem. SuNa, Schultz, robot in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 pred 2 urami, UnionJack pravi: do portoroža pa nazaj..... pri vikiju vsi migranti in imigranti, tud polcije ni mankal. ...nazaj me je pa opral k turško kurbo u bosporski ožini u ledr miniču tut ns, niti policije se nevihta ni bala maus, builder in bobi1001 3
UnionJack Objavljeno Maj 7, 2016 Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 7 minutes ago, DAMI34 said: tut ns, niti policije se nevihta ni bala ti si ji zihr uteku. mene je un vleku na pico u piran pol pa od škofij naprej nevihtna zavesa.... ampak je blo useen luštn. no, sm dal pa na rain mode prvič. nkamr ne gre.... builder, DAMI34, maus in 2 others 5
Popularna objava gusar Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 (popravljeno) Danes je padlo 365 km.Zg Bela,Kozina kjer pa nihče ni vedel,da se dogaja kako srečanje motoristov.Zato sem se zapeljal do Vikija na sladoled.Potem pa mimo Sežane na sveto goro. Od tu pa do Mosta na Soči,kjer sem si prvošu zelo dobro Kraško pizzo.Pot me je vodila naprej čez Petrovo Brdo in Soriško planino v Bohinj in naprej do doma.Dežja pa na celi poti niti kaplje,le v bohinju kakšen kilometer mokre cest.Kaže,da sem bil prepozen. Popravljeno Maj 7, 2016. Popravil gusar SuNa, MPeco, RobiRoberto in 19 others 22
Popularna objava Big Py Objavljeno Maj 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 7, 2016 443 jih je padlo od doma do Logatca po AC, nato stara cesta do Ankarana oz. debelega rtiča, stara cesta do Vikija (kofe) in po AC domov. Dež med Postojno in Lomom, ampak minimalno. robot, notranc, builder in 17 others 20
izibajker Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 12 urami, MiNa pravi: Na kratko 100km po stranskih poteh in nič moker. Se je pa po "pristanku" v garaži pošteno ulilo - sreča? Aha, vidim da si šel po desnem bregu Save na relaciji Hrastnik-Radeče. V bližini mostu v Hrastniku (naselje Podkraj) je industrijska prodajalna Steklarne, zanimive reči se tm najdejo po ugodni ceni. Tale most v Radečah (sestavljen s tehnologijo kovičenja) je pa že tehniški spomenik... bobi1001, notranc, Slow in 4 others 7
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Ker bo danes "namesto kosila" TV prenos dirke moped GP "za nagrado "eiflovega stolpa" , sem izkoristil današnje čudovito jutranje vreme in se odpeljal v Idrijsku Bjelinu že takoj po zajtrku. Schultz, DAMI34, DXR16 in 13 others 16
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, UnionJack pravi: ti si ji zihr uteku. mene je un vleku na pico u piran pol pa od škofij naprej nevihtna zavesa.... ampak je blo useen luštn. no, sm dal pa na rain mode prvič. nkamr ne gre.... rein je fajn samo za kake serpentine na Nanos, spodaj manj buta pa lepš vleče, po mokrem me pa že moti, ker navijam ročko, pa se nč ne zgodi. p.s. pr 265km/h mi mau wobla, a teb tut? Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil DAMI34 tonystx in dondule 2
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 robot, Janezs, MiNa in 14 others 17
Popularna objava tonystx Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 2 urami, DAMI34 pravi: rein je fajn samo za kake serpentine na Nanos, spodaj manj buta pa lepš vleče, po mokrem me pa že moti, ker navijam ročko, pa se nč ne zgodi. p.s. pr 265km/h mi mau wobla, a teb tut? Redki so ,ki priznajo, da jim najboljši motor na svetu wobla Včeraj smo ubodli postrvičke, ki so ble mokre prej, vmes in še pol. Za preizkus smo se peljali po predpisih. Totaln dolgčas, pa še zmatran sem biu od prepočasne vožnje. V Fari napihal 0,00, so mel menda spet akcijo, sej so slabš kt Merkator. Sem šu prec pol na en pir, da se stanje normalizira. SuNa, notranc, dondule in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 pred 12 minutami, tonystx pravi: Redki so ,ki priznajo, da jim najboljši motor na svetu wobla Kaj pa teb pr tej brzini dela? malce vobla, sam prednapetost pojačam, pa bo mir pik1 1
tonystx Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: Kaj pa teb pr tej brzini dela? malce vobla, sam prednapetost pojačam, pa bo mir Ne vem kaj mi dela. Za to brzino bi ga moral na primer z masleničkega mosta dol fu..., da bi videl kaj mi dela pr 270...... Drgač pa današnja dnevna furca v suhih razmerah do Debelega bara in nazaj. Janezs, dondule, pik1 in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 Ob 7. 5. 2016 at 12:19, DAMI34 pravi: Onlajn VID_20160507_114529.3gp Prvo smo bili oz. so bili na poligonu in pilili tehniko varne vožnje, ki so jo potem tudi vsi pacienti sprobali v praksi Evo , pred mano udeleženec varne vožnje........... Tukaj je mim mene odletu po moji oceni še s 50kmh več ........ Ja men več ne gre in tako sem ga izgubil ......Borutt, lepo jih ućite Vtis je , motor je na sliki .......avto tud , sam vozil pa nisem jaz Kdo je bil na motorju , pa tud ne vem , sam sem ga videl zraven Borutta na tečaju lp izibajker, Zivnorc, pik1 in 12 others 15
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se